Şimdi Ara

sj4000 Aksiyon Kamerası 78$ aliexpress (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
44
Favori
62.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajım bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

Bu kamerayı dalış sporlarında kullanabilirmiyiz, bir sorun olmaz inşaAllah.

Kullanan çok tanıdığım var, bir sorun yok sorunsuz...Aparatları fazla, zıpkına maskeye takanlar var ek aparatsız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bu kamerayı aynı zamanda araç içi kamera olarak da kullanabilir miyiz?
    Yani besleme ile çekime devam ediyor mu?

Evet araç modu var. Bu arada Gopro ile karşılaştıran arkadaşlar olmuş. SJ4000'in görüntü kalitesi Gopro'dan daha iyi, daha gerçek renklere sahip. Bu fiyatlarda hiç karşılaştırmaya gerek yok ama olsun Gopro yakında yarı fiyatlarına düşer.
  • acil lazım 1 ay bekleyemem diyen varsa
    hazırda mevcut var onu satabilirim
  • 10 dolarlık kuponu zaten aldınız şimdi kullanın diyor ama satınalma aşamasında öyle bir kupon çıkmıyor
  • 40metreye indirdim, sorunsuz

;)
  • Murat_çavuş kullanıcısına yanıt
    hocam ben de tam wifi li alacaktım ama wifi liler hakkında yorum pek yok. sj4000 dünyada almayan tek ben kalmışım gibi geldi aldım binlerce review var onlarca gopro karşılaştırma videosu var. şimdi burdan birisi wifi lisi sj4000 den daha iyi çekiyor en kötü aynıdır diyebiliyorsa al ama wifili diye lensten kırptılarsa ya da lens serisi kötüyse para boşa gidebilir. saygılar...
  • alpercan A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, su almaması çok güzel.
    Benim de böyle bir şeye ihtiyacım vardı bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu, önümüzdeki ay siparişimi geçerim nasipse.
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, peki yedek pil sorununu nasıl çözmemiz gerekiyor, üzerindeki pil tam gün idare etmez her halde.
  • quote:

Teşekkür ederim, peki yedek pil sorununu nasıl çözmemiz gerekiyor, üzerindeki pil tam gün idare etmez her halde.

Yedek pili de satılıyor, tam gün hiçbir kamera idare etmez, zaten su altında kapatıp açıp önemli yerleri kaydediyoruz.
    Derinlik olarak maximum ne kadar dayanır bilemem, zıpkıncılar arasında çok popüler oldu bu kamera, en az 15-20 tane görmüşümdür.
    Pil ömrü ne kadar gider tam bilemiyorum, çekim kalitesi moduna bağlı olarak 2-4 saat arası olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Yedek pili de satılıyor, tam gün hiçbir kamera idare etmez, zaten su altında kapatıp açıp önemli yerleri kaydediyoruz.
    Derinlik olarak maximum ne kadar dayanır bilemem, zıpkıncılar arasında çok popüler oldu bu kamera, en az 15-20 tane görmüşümdür.
    Pil ömrü ne kadar gider tam bilemiyorum, çekim kalitesi moduna bağlı olarak 2-4 saat arası olabilir.

Bende dalışlarımda kullanıyordum,zıpkıncı arkadaşlara tavsiye olunur.

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Ben bunu sırf dalışta kullanmayacağım. Mesela dağda yürürken, deniz kıyısında olta ile balık avlarken, çektiğim balıkları da görüntülemek istiyorum. Ben de Powerbank var yedek pil almadan bunula şarj edebilirim belki, denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Bende dalışlarımda kullanıyordum,zıpkıncı arkadaşlara tavsiye olunur.

Aynen hocam, tam bir fiyat/performans ürünü...
    Çinli arkadaşlar biraz geç uyandı bu işe, go pro nun aparatı fiyatına komple bir kamera geliyor...Tavsiye edilir.

quote:

Ben bunu sırf dalışta kullanmayacağım. Mesela dağda yürürken, deniz kıyısında olta ile balık avlarken, çektiğim balıkları da görüntülemek istiyorum. Ben de Powerbank var yedek pil almadan bunula şarj edebilirim belki, denemek lazım.

Şimdiden hayırlı olsun o zaman hocam, istediklerinize tam olarak karşılık verir.
    Ben bu aleti kullanmıyorum midland xtc300 kullanıyorum hemen hemen aynı ayarda kameralar, bisiklet,dağ bayır yürüyüş, olta avları spin avları,kamp...
    Her türlü iş görür, bir de aparat delisi bir ürün.Powerbank işe yarayabilir, ben de güneş enerjili bir şarj aleti araştırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

hocam ben de tam wifi li alacaktım ama wifi liler hakkında yorum pek yok. sj4000 dünyada almayan tek ben kalmışım gibi geldi aldım binlerce review var onlarca gopro karşılaştırma videosu var. şimdi burdan birisi wifi lisi sj4000 den daha iyi çekiyor en kötü aynıdır diyebiliyorsa al ama wifili diye lensten kırptılarsa ya da lens serisi kötüyse para boşa gidebilir. saygılar...

Donanımı sj4000 ile aynı. Hatta normal sj4000'in içinde wifi kartı lehimlenecek boşluk var. Fiyat pahalı şuan. Stoklar gelince biraz düşer. İkinci kamera olarak wifi olanı alacağım bende.

• darkexorcist kullanıcısına yanıt
    Problem yok o zaman hocam. Bu arada ses senkronunun kaymasının nedeni 720p/60fps imiş 30 fps yapınca düzeldi.
  • sahıbınden.comdan kamerayı almak için satıcılarla epey konustum ancak hepsi fahiş fiyat çektiği için snapai den bugun sipariş geçtim. şaşırtıcı derece chat yapar gibi adamlarla site içi mesaj sisteminden konuşmak ilginç bir deneyimdi bir mesajıma 4 saat sonra cevap yazdıktan sonra adamlar geç yazdık ozur dılerız falan dediler :) ayrıca burdan bır arkadaşın pazarlık yaptığını soylemesinden gaza gelerek adamlarla sıkı bir pazarlık yaptım.

camera+4pil+monopod+goğus/kafa bandı+32gb hafıza kartının sitedeki fiyatı 169dolarken pazarlıkla 128 dolara kadar indirdim. 5 dolar daha vereyim dhl ile yollayın deyince adamlar sinirlendiler kargo çok pahalı turkıyeye nasıl yollayalım 5 dolara diye peki dedim üstelemedim :)

vakitle alakalı sıkıntısı olmayanlar direkt snapai den alsınlar sahıbınden veya sitedeki satıcılarla uğraşmayın bence 80 dolarlık seye 2 katı para istemek kadar saçma bir olay olamaz. sitenın kullanımı bızdekı gittigiyor sahıbınden vs gore daha kullanışlı. ingilizceyle alakalı sıkıntısı olan arkadaşlarda zargan tarzı bir sozluk ardımıyla rahatlıkla alışveriş yapabilirler, gözünüz fazla korkmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptopril

sahıbınden.comdan kamerayı almak için satıcılarla epey konustum ancak hepsi fahiş fiyat çektiği için snapai den bugun sipariş geçtim. şaşırtıcı derece chat yapar gibi adamlarla site içi mesaj sisteminden konuşmak ilginç bir deneyimdi bir mesajıma 4 saat sonra cevap yazdıktan sonra adamlar geç yazdık ozur dılerız falan dediler :) ayrıca burdan bır arkadaşın pazarlık yaptığını soylemesinden gaza gelerek adamlarla sıkı bir pazarlık yaptım.

camera+4pil+monopod+goğus/kafa bandı+32gb hafıza kartının sitedeki fiyatı 169dolarken pazarlıkla 128 dolara kadar indirdim. 5 dolar daha vereyim dhl ile yollayın deyince adamlar sinirlendiler kargo çok pahalı turkıyeye nasıl yollayalım 5 dolara diye peki dedim üstelemedim :)

vakitle alakalı sıkıntısı olmayanlar direkt snapai den alsınlar sahıbınden veya sitedeki satıcılarla uğraşmayın bence 80 dolarlık seye 2 katı para istemek kadar saçma bir olay olamaz. sitenın kullanımı bızdekı gittigiyor sahıbınden vs gore daha kullanışlı. ingilizceyle alakalı sıkıntısı olan arkadaşlarda zargan tarzı bir sozluk ardımıyla rahatlıkla alışveriş yapabilirler, gözünüz fazla korkmasın.

Tutarı düşük göstermesini söylemişsindir inşallah. :)

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    işte onu unuttum. hemen soyleyım de dusuk gostersınler yollamadılarsa :/
  • kaptopril K kullanıcısına yanıt
    Su gecirmez case aldiniz mi hocam?

O ne kadaR tutuyor ayriyeten?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.