Şimdi Ara

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
66
Favori
68.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, video çekimi yaparken on/off butonuyla resim çekilebiliyor. bu şekilde resim çekme işlemini kumanda ile yapabilen var mı acaba?
  • Selamlar bende şu an itibariyle n11 den sipariş vermiş bulunmaktayım cuma tatile gideceğim için yurtdışından alamadım sağlık olsun artık.. sizlerin yorumlarıyla bu cihaza karar verdim yinesizlere soracağım sorular olacaktır ilk aksiyon kameram olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Selam arkadaşlar :)

5 kere denize girdim M20 ile patates oldu :( Toplamda iki kere tam şarj bitirmiştim kullanabildiğim süre bu kadar ne yazık ki :(

Sizin Housing'ler de su kaçırma var mı?

Çözdüm durumu sanırım

Eğer ki aşağıdaki gibi değilse housing'iniz yani ilk seriyse sakin olun denize sokmayın sakın :)
    https://sjcamhd.com/product/sjcam-accessories-waterproof-case-for-m20/

Sanırım housing dalgasını güncellemişler. Bunun sebebi sıkıntı olması olma ihtimali çok yüksek. İlk housing yukarı aşağı tuşların olduğu yerden açılıp kapanıyordu. Yenisi düğme olmayan taraftan...
    Dikkatli olun derim tavsiye :) Sonuçta büyük çoğunluk anladığım kadarıyla yurt dışından getirtiyor.
    Alırken yeni housing ile isteyin. Eski olanlarda bence yukarıdaki ürünü sipariş etsinler :)

Benimki TR garantili yarın arayacağım bakalım ne olacak :(
    3/4 metre derinliğe 5-6 kez daldım ve gitti :)

• Arkadaslar Xiaomi Yi ile karsilastirmak gerekirse hangisini onerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimi1984 J kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu bende yaşadım dün ilk defa denize soktum içine su aldı .
  • arkadaslar bu remote kumanda su almaz saniyordum denize soktum simdi isiklari yanmiyor sanirim bu su aliyormus...

Bide su alma olayi bende olmadi su alanlar neden kaynaklanmis olabilir merak ettim , tuslarin oldugu yerden aciliyor housing

• Su alan arkaaşlar kameralarını nereden aldı acaba? Sjcam 4000'de de benzer sorun vardı. Sonra o srunu yaşayan arkadaşlar Aliexpres'ten farkl yerden almışlardı.
  • eski kasa su koruması ile bir hafta suda çekim yaptım. hiç su girişi olmadı . sizde neden oldu acaba ?

bide aklımda kalmasın diye sonradan çıkan su kabı aldım. oda yolda. gelir sanırım . yenisinde ön çerçevede kırmızı şerit var sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

Selam arkadaşlar :)

5 kere denize girdim M20 ile patates oldu :( Toplamda iki kere tam şarj bitirmiştim kullanabildiğim süre bu kadar ne yazık ki :(

Sizin Housing'ler de su kaçırma var mı?

Çözdüm durumu sanırım

Eğer ki aşağıdaki gibi değilse housing'iniz yani ilk seriyse sakin olun denize sokmayın sakın :)
    https://sjcamhd.com/product/sjcam-accessories-waterproof-case-for-m20/

Sanırım housing dalgasını güncellemişler. Bunun sebebi sıkıntı olması olma ihtimali çok yüksek. İlk housing yukarı aşağı tuşların olduğu yerden açılıp kapanıyordu. Yenisi düğme olmayan taraftan...
    Dikkatli olun derim tavsiye :) Sonuçta büyük çoğunluk anladığım kadarıyla yurt dışından getirtiyor.
    Alırken yeni housing ile isteyin. Eski olanlarda bence yukarıdaki ürünü sipariş etsinler :)

Benimki TR garantili yarın arayacağım bakalım ne olacak :(
    3/4 metre derinliğe 5-6 kez daldım ve gitti :)

Uyarı için teşekkürler hemen 1. msj en tepeye ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

eski kasa su koruması ile bir hafta suda çekim yaptım. hiç su girişi olmadı . sizde neden oldu acaba ?

bide aklımda kalmasın diye sonradan çıkan su kabı aldım. oda yolda. gelir sanırım . yenisinde ön çerçevede kırmızı şerit var sanırım .

Şeritten değil açma kapama benim anladığım kadarı ile tuşların olmadığı tarafta, daha öncede 1-2 arkadaş su aldığından şikayetçiydi dikkatli olun arkadaşlar.
  • Arkadaşlar bu kamerayı kaskıma bağladım. Motor üstünde denedim.

- Housing ile çekim yaptığımda dışarıdaki ses neredeyse hiç kaydetmemiş. Ayarlarda 7 deydi. :(
    - Normal açık olarak kayıt aldığımda ise 50km'nin üzerine çıktığım an rüzgar sesinden başka birşey duyulmuyor :(

Çözüm önerilerinize açığım. Eğerki çözüm bulamazsam cihazı elden çıkaracağım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: disc0nnect

Arkadaşlar bu kamerayı kaskıma bağladım. Motor üstünde denedim.

- Housing ile çekim yaptığımda dışarıdaki ses neredeyse hiç kaydetmemiş. Ayarlarda 7 deydi. :(
    - Normal açık olarak kayıt aldığımda ise 50km'nin üzerine çıktığım an rüzgar sesinden başka birşey duyulmuyor :(

Housing ile ses olayı bende de öyle maalesef. Hatta ilk başta sorunlu sanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disc0nnect

Arkadaşlar bu kamerayı kaskıma bağladım. Motor üstünde denedim.

Bak bu çekim motorda değil sadece durduğum yerde rüzgar sesi kabus gibi geliyor.

Kamera Yi 2 4K ortalama 750 tl lik bir cihaz.

https://youtu.be/7bztBS6DIyk

Siz motorla rüzgar sesinden şikayetçisiniz :)

Çözümler mikrofonun önüne tavşan tüyü veya sesi kaydetmek için cep telefonuna harici mic bağlayıp microfonu kask içine almak + programla birleştirmek.

• Eski housing ile geçen hafta 48 dakikalık (maksimum derinlik 18 metre, ortalama derinlik 13 metre) dalışta kayıt yaptım problem olmadı, monopud'um paslandı sadece :/ Video-fotoğraf geçişleri yaptım, kapadım açtım kamerayı yani tuşları da kullandım. Gearbest'ten almıştım.

Sizin durumunuz şansızlık mı yoksa benimki şans mı emin değilim =)

Dönünce video örneğini paylaşacağım.
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kamera ses konusunda cokmu sıkıntılı. Birazdan siparis gececegim baska bir modelde kalmaz aklim demi :) birde bu middle east post nasildir vergi cikarirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Hocam bu kamera ses konusunda cokmu sıkıntılı. Birazdan siparis gececegim baska bir modelde kalmaz aklim demi :) birde bu middle east post nasildir vergi cikarirmi

bence ses konusunda iyi. sadece sualtında kullanırken ses yükseltmeyi 10 a çıkarın yeter.

• eahmet E kullanıcısına yanıt
    Hocam su gecirmez kapta ses nerdeyse gelmiyor gibime geldi. Dogrumudur acaba ? Birde hafiza kartiyla 108$ a geliyor sizce uygunmudur fiyati yokaa yeni kampanyayimi bekleyeyim :D

• GBSJM20 kodu ile siyah renk 92 dolara düşmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Hocam su gecirmez kapta ses nerdeyse gelmiyor gibime geldi. Dogrumudur acaba ? Birde hafiza kartiyla 108$ a geliyor sizce uygunmudur fiyati yokaa yeni kampanyayimi bekleyeyim :D

bence ses su altı kabı ile bile gayet iyi. ama dediğim gibi menüden ses yükseltme 10 yapınız. sadece makinayı kodla bereber 92 dolara alınız. hafıza kartınıda en az 32 gb lık türkiyeden alınız. fiyat geyet iyi. samsung evo+ micro sd kartla tam uyumlu çalışıyor. sandisk 32gb lik kartım iki kere bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 6 Eylül 2016; 5:15:06 >
  • ben daha önce banggood dan aldığım sj5000 WiFi ürünüm de denize ilk girdiğimde su almış ve kullanılmaz hale gelmişti. banggood yetkililerine durumu bildirdim. kanıt istediler,kabın su geçirdiğini çektiğim video ile kanıtladım. sonra ürünü geri istediler. sadece kamerayı. onuda gönderdim. kamera ellerine ulaşmasına rağmen,ulaşmadığını söylediler. tabi o zaman PayPal vardı. aynı kanıtlarla PayPal ile hakkımı aradım.tam 3 gün sonra para iadesi yapmışlardı.su kabı geçiren arkadaşlar bir video çekip aldığınız yere durumu bildirin. PayPal kozumuz yok artık ama umarım yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenturk1750 -- 6 Eylül 2016; 8:02:13 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.