Şimdi Ara

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
66
Favori
68.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kameram ulaştı akşam bisikletle birazda çekim yaptım ancak video editlemek için gopro studio programına çektiğimde bozuk format uyarısı veriyor ve hiç işleyemiyorum atladığım bir nokta mı var??
  • guvenkab kullanıcısına yanıt
    Basit ve özellikli program istiyorsan filmorayı kullanabilirsin. Google amcada ilaçlı versiyonlarıda mevcut :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taze taze Maslakta iş çıkışı bisiklet binmece 1080p@30fps gyro=off

https://youtu.be/XMTzZDV_9A8
  • Mesajım bulunsun gopro hero 4 black vardı perte çıktı session alıcaktım incelediğim kadarıyla sessiondan daha yararlı olucak bu bana. Motorumda kullanıcam inşallah memnun kalırım.. en azından sessiondansa bunu almak daha bi mantıklı geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • propanoik P kullanıcısına yanıt
    Evet micro sd. Benim kullandığım bu.

Amazon iyidir bence. Farklı sitelerde daha uygun ya da Türkiye'ye gelmeyen fiyat/performans ürünleri olabilir. Ama alacağınız şey aşağı yukarı böyle bir şey =) Maksimum 64 gb alabilirsiniz, 128 çalışıyor diyenler var fakat net değildi ben baktığımda.
  • korayalttantire K kullanıcısına yanıt
    Housing ile sesi biraz daha yükseltebilirsin.
    Benim sesim her iki kapta da duyuluyor fakat dediğin gibi 50km sonrasında sadece rüzgar sesi kaydoluyor. Sanırım bu sorun için kask içine harici mikrofon takıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

Selam arkadaşlar :)

5 kere denize girdim M20 ile patates oldu :( Toplamda iki kere tam şarj bitirmiştim kullanabildiğim süre bu kadar ne yazık ki :(

Sizin Housing'ler de su kaçırma var mı?

Çözdüm durumu sanırım

Eğer ki aşağıdaki gibi değilse housing'iniz yani ilk seriyse sakin olun denize sokmayın sakın :)
    https://sjcamhd.com/product/sjcam-accessories-waterproof-case-for-m20/

Sanırım housing dalgasını güncellemişler. Bunun sebebi sıkıntı olması olma ihtimali çok yüksek. İlk housing yukarı aşağı tuşların olduğu yerden açılıp kapanıyordu. Yenisi düğme olmayan taraftan...
    Dikkatli olun derim tavsiye :) Sonuçta büyük çoğunluk anladığım kadarıyla yurt dışından getirtiyor.
    Alırken yeni housing ile isteyin. Eski olanlarda bence yukarıdaki ürünü sipariş etsinler :)

Benimki TR garantili yarın arayacağım bakalım ne olacak :(
    3/4 metre derinliğe 5-6 kez daldım ve gitti :)

SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest

Ben de yaklaşık 1 saat gibi çekim yaptım denizde.
    Kamerada sıkıntı yok. Housing fotoğraftaki gibi sol köşe paslandı.
    Olgu Erhan Bey'in dediği gibi diğer taraftan su alıyor sanırım.
    Gearbest'e bu konu hakkında nasıl istekte bulunabiliriz. Yeni housing gönderme konusunda ikna edebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3dd3t -- 8 Eylül 2016; 10:34:18 >

• Xiaomi yi'nin silikon lens kapağı sjcam m20'nin lensine uyuyor mu elinde olanlar varsa deneyip paylaşırlarsa bu bilgiyi çok makbule geçer

• en iyi kamera bumu yoksa xomimi

• Arkadaskar gearbest.com sitesi uzerinden almis oldugum kamera elime ulasti. Housing eski model geldi. Bu modellerin su gecirdigini yukaridaki yazillarda gordum. Bunun icin gearbest sitesine ulasip degistirebilen varmi?
  • Xiaomise kullanıcısına yanıt
    Uymuyor baya büyük geliyor xiaomi ninki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panariti P kullanıcısına yanıt
    bu arada hafıza kartınızı fat32 format programıyla formatlayabilirsiniz.. SJCam M20 Aksiyon Kamerası incelemesi ( Gyro + 4K + inanılmaz netlik ) GearBest
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci34

Uymuyor baya büyük geliyor xiaomi ninki

Teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için Gördüğüm kadarıyla piyasada şuan için satışta bir lens koruyucu kapakta yok, forumda bir arkadaşın kola kapağıyla yaptığını görmüştüm mümkünse çözüm önerisi olarak kendimizin nasıl yapabileceğini paylaşabilecek birileri var mı acaba?

• xiomi 4k mı iyi yoksa m20 mi

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    olgu hocam anlamdığım bi şekilde cihazın tarihini ve saatini güncellememe rağmen tarih ve saat sapıtıyo 01.01.2016 oluyo
    Ve partları kafasınn göre bazen 3 gb bzen 1 gb gibi kafasına göre bölüyo yaptığım ayarlar değişiyo yani neden olabilir acaba bi fikriniz varmı??

• Arkadaşlar kutu içinden eski su kabı çıkanlar gearbeste başvurdu mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

xiomi 4k mı iyi yoksa m20 mi

En iyisi bu, sen en iyisini istiyorsan :

https://www.olympus.com.tr/site/tr/c/cameras/tough/tough_cameras/tg_tracker/index.html?icid=TG%E2%80%91TRACKER%20|%20Cameras%20-%20Learn%20more%20|%20(stage-item%20stage-darkwhite%20product-image-center%20current)

Barometresinden 4K da image gyro özelliğine kadar var.

Barış sen en iyisine layiksin

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

olgu hocam anlamdığım bi şekilde cihazın tarihini ve saatini güncellememe rağmen tarih ve saat sapıtıyo 01.01.2016 oluyo
    Ve partları kafasınn göre bazen 3 gb bzen 1 gb gibi kafasına göre bölüyo yaptığım ayarlar değişiyo yani neden olabilir acaba bi fikriniz varmı??

Sürümü güncelleyin bakalım

• arkadaşlar kameranın kumandasının su geçirmez özelliği var mı? Suya sokabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

Arkadaşlar kutu içinden eski su kabı çıkanlar gearbeste başvurdu mu acaba ?

Ben basvurmayi dusunuyorum. Housing eski tip cikti.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.