Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deniz bey danışmadan cagiriliyorsunuz lütfen danışmaya :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Kolay gelsin tüm DHyi davet edelim. Umarım velestia daki hataları yapmazlar. elitten takip edeyim biraz.

Zaten neredeyse tum arkadaslar dhden sayilir.Sizi de aramizda gorursek memnun oluruz ;)

• Açamadım bu akşam kesin açıyorum ama. Off off birlikte ne kervana çökeriz
  • Atraksiyonlara başladık job caveye girmemizle beraber :) Yalnız item eksiklerimiz var yakında tamamlanır :)
     Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting
  • Arkadaşlar uzun zamandır girmeyen ve hala 30-40 level olanlar var.Oyunu bıraktıysanız nickinizi söyleyin.Guildde boşuna yer işgal olmasın.
  • arkadaslar benide alır mısın guilde ne zamandır yabancı bir guildeyim :( nickim _FeRGie_ aksama oyunda olurum saat 7 gibi pm atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

off yeni makina yapmam gerekecek madencilik yüzünden oyun oynayacak makinam kalmadı =D

bot zot kurucaz daha. Guildde yer kaldı mı arkadaşlar?

Hocam madenden kac para kazaniyorsunuz ayda.

• selamun aleyküm abiler,kardeşler. bende aranızda olmak isterim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

selamun aleyküm abiler,kardeşler. bende aranızda olmak isterim :)

Bekleriz.
  • +1'de patlayan elixir miktarı 60ı geçti sanırım, beni cidden sinir etmeye başladı bu durum..
  • Hocam siz de biliyorsunuz , daha önceki sunuculardan (gerek ortak gerekse öncekiler) o alkemi ratelere dokunduğunuz an yandınız. Hiçbir şekilde istediğiniz gibi yüzdeleri ayarlayamıyorsunuz. Ancak joymax developerlarından o işi ayarlayan adamı bulmak lazım düzeltmek için

Kolay gibi gözüküyor ama db deki o değerler sandığımız veya nette gösterildiği gibi çalışmıyor. O değerleri değiştirince büyük ihtimal sunucu dosyalarını da hexle ayarlamak gerekiyor.

Gerçi çernobille çalışmışlar. O da yapamadıysa kimse yapamaz hex metoduyla. En son birşey istediğimde saatine 200EU istemişti. Çocuk yolunu bulmuş.

Ben de daha oyuna giremedim buradan ahkam kesiyorum gibi oldu ama kimse çamur attığımı filan sanmasın. Adamların özellikleri isrodan bile güzel . Sadece sunucu kurma tecrübesi olanlar anlar en iyi bu durumu..

Gelir gelmez aranızdayım bu arada guild nasıl gidiyor?

• Premium lucky dresim var bugün +7 sete başladım set bitti acc'lerde sadece 2si kaldı..

Alchemy bana göre 1-5 kolay sonrası zor ve gayet iyi bu sistem.Herkezde +10+11 olmasın :)
  •  Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqck1.png

güzel yapmışsınız charı hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 20 Aralık 2013; 21:18:23 >
  • lvl 81 oldu bizim karakterde. ama guilde girmeye fırsat olmadı daha :) hotana dahi gelemez oldum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqck1.png

güzel yapmışsınız charı hayırlı olsun :)

Teşekkür ederim :)
  • Rank 1 iyiymiş, bizim forumdan olması da ayrı bir güzel..
  •  Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting
  • Dayanamadım -.- Ekip sağlam, geliyorum :)
  • şöyle bir baktım dedim hazır boşum başlıyayım geliyorum hocam
    @Lurtz Uruk Hai
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.