Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lemans

Arkadaşlar 2. guildi Önder kurmuştu ama o guildi kapattık bugün..

Generals tek guild..Gelecek arkadaşlar varsa pm atsınlar..PARS,weLborN,LeoN,Jon_SNOW..

Bu arada uzun süredir online olmayan arkadaşlar vardı guildde temizlik yaptım bugün..Sanırım oyunu bıraktılar..Oyunu bıraktılarsa burdan yazmak ya da girip bi ben bıraktım guildden atın demek çok mu zor anlamış değilim..Boşu boşuna yer işgal ettiklerinin farkında değiller heralde..

ben de bunu dile getirmek için bir yazı yazacaktım; bir akrabamın ciddi sağlık sorunları nedeniyle şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ve 3 günümü hastanede geçirdim, haliyle oyuna giremedim, birlik beraberlikten bahsediyoruz, guilde giren bir daha çıkamaz diyoruz, eski günler diyoruz ama 3 gün boyunca değil oyuna foruma bile giremeyince böylesine bir şey olacağını tahmin edemeyip guildden atıyorsunuz üstelik insan bi haber verir boşuna yer işgal ediyorsunuz gibi çirkin bir ithamla karşı karşıya kalıyorum, 10-20 level olsak onu da anlayacağım oyunu bırakmış düşüncesinde olabilirsiniz ancak 76 levela kadar kasmışım, guildden sürekli iletişimde bulunmuşum, yazılar yazmışım sonuç yukarıda belirttiğim gibi. Kimsenin kimseyi suçlama gibi bir lüksü yok bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, ama yaşanılan şey şüphesiz her iki taraf için de hoş değil.
    Umarım beklendiği gibi uzun süreli bir server olur ve birlik beraberlik içinde tadını çıkarabilirsiniz, herkese iyi eğlenceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Generals dan kimse yok mu yav cevap atmıyor kimse oyunda
  • Beyler, oyuna giremiyorum. Oyun kapalı falan mı tam şu sıralar?
  • Ben nicckinizi dahi hatirlamiyorum.Hastaniza acil sifalar.Beni taniyan bilir kimseye saygisizlik yapmayiz durduk yere guildden atmayiz.Insanin aklina bu tip seyler gelmiyor ilk gun kasti sonra yok demekki bir daha gelmicek diyorsunuz.Simdi siz benim samimiyetime inanmiyorsanz ben masterligi birine verip guildden cikmaya hazirim.Yerime siz gelebilirsiniz.Birlikten bahsettik kufru ve item satisini bazi arkadaslar homurdansa da yasakladik, taviz vermedik.Bu serverda nedense kurdugum en kotu guild oldugunu dusunuyorum.Ama zamanla iyi olacaktir hersey.Simdi siz bizim kusurumuza bakmayin mumkun oldugunca bir yer acalim size buyrun tekrar gelin.Yoksa ben yukarida dedigimin de arkasindayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 24 Aralık 2013; 21:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

quote:

Arkadaşlar 2. guildi Önder kurmuştu ama o guildi kapattık bugün..

Generals tek guild..Gelecek arkadaşlar varsa pm atsınlar..PARS,weLborN,LeoN,Jon_SNOW..

Bu arada uzun süredir online olmayan arkadaşlar vardı guildde temizlik yaptım bugün..Sanırım oyunu bıraktılar..Oyunu bıraktılarsa burdan yazmak ya da girip bi ben bıraktım guildden atın demek çok mu zor anlamış değilim..Boşu boşuna yer işgal ettiklerinin farkında değiller heralde..

ben de bunu dile getirmek için bir yazı yazacaktım; bir akrabamın ciddi sağlık sorunları nedeniyle şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ve 3 günümü hastanede geçirdim, haliyle oyuna giremedim, birlik beraberlikten bahsediyoruz, guilde giren bir daha çıkamaz diyoruz, eski günler diyoruz ama 3 gün boyunca değil oyuna foruma bile giremeyince böylesine bir şey olacağını tahmin edemeyip guildden atıyorsunuz üstelik insan bi haber verir boşuna yer işgal ediyorsunuz gibi çirkin bir ithamla karşı karşıya kalıyorum, 10-20 level olsak onu da anlayacağım oyunu bırakmış düşüncesinde olabilirsiniz ancak 76 levela kadar kasmışım, guildden sürekli iletişimde bulunmuşum, yazılar yazmışım sonuç yukarıda belirttiğim gibi. Kimsenin kimseyi suçlama gibi bir lüksü yok bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın, ama yaşanılan şey şüphesiz her iki taraf için de hoş değil.
    Umarım beklendiği gibi uzun süreli bir server olur ve birlik beraberlik içinde tadını çıkarabilirsiniz, herkese iyi eğlenceler.

Hocam guild kalabalık şuan ve her gün forumdan yeni arkadaşlar geliyor oyuna, biz de yer açmak adına bir süredir oyunda gorunmeyenleri guilde sorarak atıyoruz.

Nick olarak hatırlamak çok zor çünkü çoğu kişinin hangi nickle forumda olduğunu bilmiyoruz. Kişisel olarak algılamayın lütfen, durum bu guildler 32 kişi olunca böyle sorunlar oluyor.

• Guilde katılmak istiyorum ilgili birisi buradan veya oyundan yazabilir mi? (Oyun Nick Vhagar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ns41 -- 24 Aralık 2013; 23:53:12 >
  • Oyunu uzun bir süre aktif olarak oynamayacağımdan guildden ayrıldım arkadaşlar. s1m0ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alecto -- 25 Aralık 2013; 0:17:29 >
  • quote:

Ben nicckinizi dahi hatirlamiyorum.Hastaniza acil sifalar.Beni taniyan bilir kimseye saygisizlik yapmayiz durduk yere guildden atmayiz.Insanin aklina bu tip seyler gelmiyor ilk gun kasti sonra yok demekki bir daha gelmicek diyorsunuz.Simdi siz benim samimiyetime inanmiyorsanz ben masterligi birine verip guildden cikmaya hazirim.Yerime siz gelebilirsiniz.Birlikten bahsettik kufru ve item satisini bazi arkadaslar homurdansa da yasakladik, taviz vermedik.Bu serverda nedense kurdugum en kotu guild oldugunu dusunuyorum.Ama zamanla iyi olacaktir hersey.Simdi siz bizim kusurumuza bakmayin mumkun oldugunca bir yer acalim size buyrun tekrar gelin.Yoksa ben yukarida dedigimin de arkasindayim.

İyi dileklerin için teşekkürler, estağfurullah saygısızlık etmeyeceğinizin, samimiyetsiz söylemlerden de uzak duracağınızın farkındayım. Yazımı yanlış anlamadığınıza da sevindim ve hatta bu yüzden fikrimi ince bir sitemle paylaşmak istedim ki size de hak veriyorum yoksa hiçbirimiz çocuk değiliz böyle çatışıp, tartışacak bir oyun yüzünden, börteçine'desin sanırım hala, yakın sürede rahatsız edip mesaj atacağım, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

quote:

Ben nicckinizi dahi hatirlamiyorum.Hastaniza acil sifalar.Beni taniyan bilir kimseye saygisizlik yapmayiz durduk yere guildden atmayiz.Insanin aklina bu tip seyler gelmiyor ilk gun kasti sonra yok demekki bir daha gelmicek diyorsunuz.Simdi siz benim samimiyetime inanmiyorsanz ben masterligi birine verip guildden cikmaya hazirim.Yerime siz gelebilirsiniz.Birlikten bahsettik kufru ve item satisini bazi arkadaslar homurdansa da yasakladik, taviz vermedik.Bu serverda nedense kurdugum en kotu guild oldugunu dusunuyorum.Ama zamanla iyi olacaktir hersey.Simdi siz bizim kusurumuza bakmayin mumkun oldugunca bir yer acalim size buyrun tekrar gelin.Yoksa ben yukarida dedigimin de arkasindayim.

İyi dileklerin için teşekkürler, estağfurullah saygısızlık etmeyeceğinizin, samimiyetsiz söylemlerden de uzak duracağınızın farkındayım. Yazımı yanlış anlamadığınıza da sevindim ve hatta bu yüzden fikrimi ince bir sitemle paylaşmak istedim ki size de hak veriyorum yoksa hiçbirimiz çocuk değiliz böyle çatışıp, tartışacak bir oyun yüzünden, börteçine'desin sanırım hala, yakın sürede rahatsız edip mesaj atacağım, teşekkürler

PARS tayım artık devamlı.Glaivesiz yapamadım :)

Bu arada bugün biraz olaylar yaşadık.Bazı arkadaşlar aramızdan ayrıldı.Stres atmaya girdiğim oyunda stres oldum.Bir süreliğine Önder master.Jon_SNOW nicki.Sizin yerinizi ayırdık.Join olan tüm arkadaşlara söyledim.En kısa zamanda bekliyoruz.

• server gercekten cok cok iyi bekledigimden kat ve kat iyi cikti.
    kervan ceken cok fazla kisi var kervanlara saldiranda cok. eglencesl ve oto. eventleri ile su an piyasadaki en iyi 90 lv chn serveri.

• Beyler , Abiler kasmaya devam yakında 90'ım sağlam bi set yaptıktan sonra Clanınıza gelmek isterim :)
     Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

server gercekten cok cok iyi bekledigimden kat ve kat iyi cikti.
    kervan ceken cok fazla kisi var kervanlara saldiranda cok. eglencesl ve oto. eventleri ile su an piyasadaki en iyi 90 lv chn serveri.

Piyasanın şu ana kadar en iyi serveri diyebiliriz.
  • bana 4. sınıf zamanlarımı hatırlattı o zamanlar pacıfıcte 80 lvl full ff +5 garment setım vardı...
    oyunu sımdı ındırıyorum yarın kuracagım guıldde yer var ıse alırsanız cok sevınırım bır de eger kasmak zor ıse yardımcı olursanız cok mutlu olurum
  • Arkadaşlar 20:30da kale savaşı var.. Katılım gösterirseniz sevinirim
  • arkadaşlar ben işim nedeniyle uzun bir süre il dışındayım isterseniz beni guildden atabilirsiniz size kolay gelsin :) bu arada server gerçekten iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilimAdamı

arkadaşlar ben işim nedeniyle uzun bir süre il dışındayım isterseniz beni guildden atabilirsiniz size kolay gelsin :) bu arada server gerçekten iyi

Sizin gibiler yüzünden guild oldukça ezik kaldı..İsterseniz atabilirsiniz dicek kadar laubali bir tavır yok..Nickinizi verin 1 saniye tutmucam zaten..

Bu arada savaşa gelmeyen arkadaşların hepsine selamlar..

Herşey kale değil ama vaktini bölüp gelen arkadaşların emeğini zamanını hiçe sayıyorsunuz..

Bundan sonra guildde önemli değişiklikler olacak..Muhabbete geleim beyler npc setim var olayı olmayacak..Herkes bilsin..Muhabbet de bir yere kadar..Adam 1 saat var 23 saat yok..Oynama o zaman bu oyunu..

Muhabbetini yapacaksan burdan yap..Uğraşıyoruz emek veriyoruz item yapıyoruz vs herneyse kale alalım diyoruz..Adamlar oyuna girmiyor..

• Terbiyesizlige gerek yok il dışındayım oyuna girememem çok normal. Adı üzerinde oyun ! Bu kadar ciddiye almayin size tavsiyem. Nickim splendour bir daha benim mesajım üzerine cevap vermezseniz sevinirim. Muhattabiyete gerek yok.

• Umrumda değilsin.Terbiyesizlik yapmadım ben burda.İsterseniz atarsınız demişsin ben de istedim atıyorum işte.
  • hilmican12 diye bow char actım alım var mı herhangı bır guılde
  • senin duck road açılmış çıkmış kapalı betadan
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.