Şimdi Ara

Skalidor | 90 Cap | CH Only | Play2Win | Automatic Events | No Goldbotting (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
2
Favori
16.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaslar bır turlu mbot ayarlarında skıller gelmıyor ne kadar yenıle desem de skıller ayarlarda gelmıyor ne yapmalıyım
    hangı sıteden cracklı mbot ındırıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmican12

ya arkadaslar bır turlu mbot ayarlarında skıller gelmıyor ne kadar yenıle desem de skıller ayarlarda gelmıyor ne yapmalıyım
    hangı sıteden cracklı mbot ındırıyorsunuz

Dress ile alakalı hocam onu çıkarırsanız bankaya koyarsanız gözükür
  • Sold*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 3 Ocak 2014; 0:01:14 >
  • Char Satılır

+8 Glavie %80 - 60 stats
    +7 GARMENT SET
    +7 ACC SET
    +1B GOLD
    Elixir stone vb banka full.

50 TL DÜŞÜNÜYORUM PAZARLIK PAYI OLUR özel mesaj atabilirsiniz veya skype Reus[WoW] ekleyeilirsiniz

Ptt havale veya vodafone tl olarak satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guanare132 -- 31 Aralık 2013; 16:02:06 >
  • Beyler dün gece rüyama girdi silkroad uzun zaman önce bırakmıştım nasıl server sizce? başlayayayımmı?
  • Beyler bugün başladımda oyun tam ekran olmuyor + oyuna girdikten 5-10 dk sonra oyundan atıyor?
  • Yokmu jobwar video su yada ssi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

Yokmu jobwar video su yada ssi ?

Job war ın pek önemi yok sw da. Benim beklediğim gibi çıkmadı ama kalabalık vs olduğu için takılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA6777A22

Sold*
    Sold*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 3 Ocak 2014; 0:00:41 >
  • ben baska bir forumdada çarı sattıgını görmüştüm benim almaya niyetim var ama elime 2 hafta sonra para gecicek bekleme imkanın olursa çarına talibim ?
  • O zaman'a kadar satılmazsa beklerim tabi dostum :)
  • Mbotu indirip ayarların hepsini yaptım ve sonra bilgisayarı kapattım ertesi gün mbotu tekrar çalıştırmaya çalıştığımda client bir türlü açılmadı herhangi bir hata vermedi clienti başlat diyorum ancak hiçbirşey olmuyor.... birde hala tam ekran yapamadım oyunu bir yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopa596a

Güncel silah satılıp net gold miktarı 30b olmuştur.

Fiyat 100 TL

sadece goldu satıyorsan alabilirim teklifim 50 TL
  • Sold*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 3 Ocak 2014; 0:28:18 >
  • cant creat file transfer manager hatasını alan bir tek benmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

cant creat file transfer manager hatasını alan bir tek benmiyim?

mbotla ilgili sorunları baya bi arkadaş yaşamıştı,önceki mesajlara bakın belki bulursunuz çözüm.
    aklımda kalan çözüm oyun klasöründeki msvc.. .dll vs dosyaları silmek, silince düzeliyordu galba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

cant creat file transfer manager hatasını alan bir tek benmiyim?

mbotla ilgili sorunları baya bi arkadaş yaşamıştı,önceki mesajlara bakın belki bulursunuz çözüm.
    aklımda kalan çözüm oyun klasöründeki msvc.. .dll vs dosyaları silmek, silince düzeliyordu galba.

Çok garip gerçekten 10 dk önce oyuna girebildim ondan sonra tekrar aynı hatayı aldım şuan tekrar girebildim oyuna...

Bu arada guild felan varmı grubun? dün başladım daha oynamaya 38 im şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA6777A22

Sold*

Alıntıları Göster
    Sold*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 3 Ocak 2014; 0:00:54 >
  • Char @riko21 adlı kullanıcıya satılmıştır 100 tl karşılığı.

Charın benimle bir bağlantısı kalmamıştır.Hayırlı uğurlu olsun :)
  • Bende indiriyorum geçte olsa gördüm konuyu nick yine sCrew olur
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.