Şimdi Ara

Skarner lane. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler param 6.3 olmak üzere skarner alacağım. Genelde normal atıyorum ranked pek girmiyorum. Bazı sorularım olacaktı en içtenlikle cevaplarsanız sevinirim..

/ Nasıl bir rune page sahip olmalıyım? (Şuanki: 25 armor pen. 12 armor. 24 magic res per lvl.)
    / Normalde nasıl bir build izlemeliyim? -Ranked da nasıl bir build izlemeliyim?
    / Hangi skilli ilk tamamlıyacağım? Varsa combosu nasıl yapılır?
    / Agresif mi oynamalıyım defansif mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sofriendly

Beyler param 6.3 olmak üzere skarner alacağım. Genelde normal atıyorum ranked pek girmiyorum. Bazı sorularım olacaktı en içtenlikle cevaplarsanız sevinirim..

/ Nasıl bir rune page sahip olmalıyım? (Şuanki: 25 armor pen. 12 armor. 24 magic res per lvl.)

Benim gördüğüm bütün skarner lar jungle dı.Bence jungle oyna.Build meselesine gelince

Doran's Shield
    475
    Boots of Speed
    350
    Sheen
    1260
    Catalyst the Protector
    1325
    Mercury's Treads
    850
    Rod of Ages
    1710
    Trinity Force
    2810
    Wit's End
    2000
    Guardian Angel
    2600
    Hextech Gunblade
    3625

Birde bence agresif oynamalısın

• Yukarıdaki buildk şaka gibi. Rod of ages mi? Daha hiç rod of ages alan görmedim skarner'a. Ayrıca skarner jungle yaparsan çok daha etkili olursun. Çok iyi counter gankleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Yukarıdaki buildk şaka gibi. Rod of ages mi? Daha hiç rod of ages alan görmedim skarner'a. Ayrıca skarner jungle yaparsan çok daha etkili olursun. Çok iyi counter gankleri var.

Alıntı zaten :D Skarner build den anlamıyorum ama arkadaşa yardımcı olayım diye buldum
  • Bilmeyenler yardımdan çok kötülük yapmış olur.

Skarner alacaksan jungle oyna, jungle oynamayacaksan skarner değil wukong felan al.
  • Mercury, Wriggle, TriForce, Banshee, Randuins, Shurelia's Reverie gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The AppianeS

quote:

Beyler param 6.3 olmak üzere skarner alacağım. Genelde normal atıyorum ranked pek girmiyorum. Bazı sorularım olacaktı en içtenlikle cevaplarsanız sevinirim..

Benim gördüğüm bütün skarner lar jungle dı.Bence jungle oyna.Build meselesine gelince

Doran's Shield
    475
    Boots of Speed
    350
    Sheen
    1260
    Catalyst the Protector
    1325
    Mercury's Treads
    850
    Rod of Ages
    1710
    Trinity Force
    2810
    Wit's End
    2000
    Guardian Angel
    2600
    Hextech Gunblade
    3625

gördüğüm en saçma skarner buildi

• quote:

Yukarıdaki buildk şaka gibi. Rod of ages mi? Daha hiç rod of ages alan görmedim skarner'a. Ayrıca skarner jungle yaparsan çok daha etkili olursun. Çok iyi counter gankleri var.

Top lanede Tanky-Ap oynayanı gördüm. Rod of ages alınabilir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

quote:

Onun yerine randuin's omen, shureliya's revive gibi daha önemli itemlar çıkılabilir. Yani ap ratioları düşük olan skarner'a ap build iyi gitmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

quote:

Onun yerine randuin's omen, shureliya's revive gibi daha önemli itemlar çıkılabilir. Yani ap ratioları düşük olan skarner'a ap build iyi gitmez.

1500 eloda iş yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The AppianeS

quote:

Doran's Shield
    475
    Boots of Speed
    350
    Sheen
    1260
    Catalyst the Protector
    1325
    Mercury's Treads
    850
    Rod of Ages
    1710
    Trinity Force
    2810
    Wit's End
    2000
    Guardian Angel
    2600
    Hextech Gunblade
    3625

adamı oyundan soğutmaya felan mı çalışıyorsun ?

• jungle oynanyamam dersen solo top skarner da gayet iyidir tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

Bilmeyenler yardımdan çok kötülük yapmış olur.

Skarner alacaksan jungle oyna, jungle oynamayacaksan skarner değil wukong felan al.

+1 jungle için skarner tamam.Ama solo top fln oynayacksan başka birşey al.

edit:klavye isyanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadRetro -- 27 Ocak 2012; 14:18:28 >
  • skarner a wriggle alınmaz eğer jungle yapılıyorsa +15 health regenle başlanır philo stone > shurelia. shurelia açıp ultiyle birini sürüklemek gercekten cok zevkli oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

jungle oynanyamam dersen solo top skarner da gayet iyidir tavsiye ederim

bende tam böyle yapmayı düşünüyorum. "Auspexa" (yanlış yazmış olabilirim) arkadaşımız solo gidiyordu bu karakterle ne yazıkki replay bulamadım ama bende solotop giderim herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

jungle oynanyamam dersen solo top skarner da gayet iyidir tavsiye ederim

bende tam böyle yapmayı düşünüyorum. "Auspexa" (yanlış yazmış olabilirim) arkadaşımız solo gidiyordu bu karakterle ne yazıkki replay bulamadım ama bende solotop giderim herhalde.

dh e skarner i o sevdirdi rainman in falan replayleri var solo top skarner la tryna karsı falan eritiyor diyebilirim solomid de aratma yaprsan bulabilirsin ^^
  • TheRainMan skarner build

Bunu buldum alınca deniyeceğim fakat replay bulamadım ya :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofriendly -- 27 Ocak 2012; 16:11:42 >
  • Başta zorlanıyorsan armor+ hp pot - mercury- Wriggle - Wits end- spirit visage - durumu göre def yada saldırı itemları omen, tri, frozen vs artık maç içinde ayarlarsın.

arkadaşında dediği gibi ilk başta pek zorlanmıyorum diyorsan "+15 health regenle başlanır philo stone > shurelia çıkılır."

shurelia nın skarnerdaki olayı şu. ultin ile adamı yakaladın hemen shurelia'yı kullan, w ile kendine hız ver bu arada q spam yap. Adam ne olduğunu anlamıyor zaten sizin takımın ortasına yada kulenin dibine kadar çekiyorsun.
  • Solotop'ta morde ile yenildiğim tek karakter skarner çok can sıkıcı kaçsan kaçılmıyor savaşsan öldürüyor.Hatta warwick ile skarneri feedlemiştim elimde değildi adam phage çıkkmıştı shurelia trinity warmog atma yapmıştı ve oyunu taşımıştı...
  • Iste yapmak istedigimde tam bu. Rune ne öneriyorsunuz hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.