Bildirim
Skechers Erkek Bot yanıyorrrrrrrr (7. sayfa)
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
He ürün için 9 tl kargo ücreti alıyor,bende 2 ürün attım sepete 18 tl çıktı kargo ücretiquote:
Orijinalden alıntı: skmg
denemek icin yaptigim 450₺’lik sepete 27₺ kargo cikiyor. hem de ups kargo. kalsin. -
kaçırdık.. -
dün botu alırken kargo çıkmadı bende. ilginç.quote:
Orijinalden alıntı: EditörünSeçimi
He ürün için 9 tl kargo ücreti alıyor,bende 2 ürün attım sepete 18 tl çıktı kargo ücreti
Alıntıları Göster -
"üye olmayan linkleri göremez" şeklinde uygulama yapmaları lazım bazı diğer siteler gibi -
aynen bakalım inşallah gönderirlerquote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
dün botu alırken kargo çıkmadı bende. ilginç.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
her misafir illaki üye oluyor hocam bir süre sonra...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
tam bir şey sorman gerekiyor üyelik yok el mahkum üye oluyorsun bende yıllar önce öyle üye oldum önce misafirdim sonra bi şey sormam lazım üye olmuştum -
Upquote:
Orijinalden alıntı: HyPno55
Aldigi fiyattan 41 numara olupta buyuk kucuk gelen olursa ben alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuzdan benimkisi ama omuz cantasi diye baslik atmislar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Amazon tr sağolsun black friday günü bol secenekli Skechers i 124 liradan sattı stokları tamamladık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesajı beğendim, kalp bıraktım ve alıntılıyorum. Dahası olsa onu da yapardım, öne çıkarın iyice..quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543
165 Kayıtlı Üye, 183 Misafir Kullanıcı, 101 Mobil Kullanıcı ( 101 Mobil Cihaz
üyeden çok misafir bakıyor konuya. Yönetim acilen buna önlem almalı. Misafirler açılan konuları 30 dakika sonra görebilmeli mesela. Yoksa DH üyeliğinin anlamı sadece kaçırdık mesajı atmakla kalıyor. Sadece bu foruma özel yapılması lazım. İnsanlar fırsat kaçırmak için mi üye olup bilgilerini veriyor bu foruma ?
Yönetim görün, bir an önce halletmeniz gerekiyor. -
Biraz geç kaldım heralde daha yakın tarihte de başıma geldi.Bir fırsat markapark ise 2 kere düşünün normal zamanda aldığım ürün bile stok yok diye iptal oldu ne bir haber verme ne bir bildirim hiç bir şey yok.İşin kötüsü paramı da alamıyorum, 10 gün diyip duruyorlar.Paraları toplayıp faize mi basıyorlar ne iş çeviriyorlarsa çözemedim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X