Şimdi Ara

Skechers Erkek Bot yanıyorrrrrrrr (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
4
Favori
40.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nc.nc

Amazon tr sağolsun black friday günü bol secenekli Skechers i 124 liradan sattı stokları tamamladık.
    Yetisemedim ben ona
    Skechers'imda artik bozulmaya baslamis tabani ayrilmaya ufaktan basladi yenisi almak gerekiyor ufaktan takip ediyorum bakalim

Gerci sonradan teselli ikramiyesi gibi under armour g pursuit aldim.191 liraya hic yoktan iyidir :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 27 Kasım 2018; 18:41:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt
    SpLasH09 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bu sıcak fırsatları anında nasıl görüyorsunuz. ben her baktığımda bitmiş oluyor. öğrenemedim gitti şu olayı. bilgi verir misiniz rica ediyorum.
  • nc.nc N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hangi modelleri verdi o fiyattan linki var mıdır.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de sipariş verdim bu bottan ancak hızlıca geçtim siparişi ve üye olmadan almıştım. Mailimde sipariş numaram var ancak sipariş takibi yapamıyorum üyelik üzerine kayıtlı sipariş olmadığı için. Sipariş esnasında bilgilere girdiğim maille üyelik açtım ama orada da gözükmüyor. Sipariş durumunu görebileceğim bir yer var mı üyeliksiz siparişlerde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drilan

Arkadaşlar ben de sipariş verdim bu bottan ancak hızlıca geçtim siparişi ve üye olmadan almıştım. Mailimde sipariş numaram var ancak sipariş takibi yapamıyorum üyelik üzerine kayıtlı sipariş olmadığı için. Sipariş esnasında bilgilere girdiğim maille üyelik açtım ama orada da gözükmüyor. Sipariş durumunu görebileceğim bir yer var mı üyeliksiz siparişlerde?
    Tedarik ediliyorda hocam feedback veririm durum degisirse

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Tedarik ediliyorda hocam feedback veririm durum degisirse

Teşekkürler çok makbule geçer. Benim durumumda olan ve siparişi takip edebilen varsa yolunu anlatırsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Yetisemedim ben ona
    Skechers'imda artik bozulmaya baslamis tabani ayrilmaya ufaktan basladi yenisi almak gerekiyor ufaktan takip ediyorum bakalim

Gerci sonradan teselli ikramiyesi gibi under armour g pursuit aldim.191 liraya hic yoktan iyidir :/

Alıntıları Göster
    Skechersınız kaç yıllıktı hangi modeldi memnunmıydunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

arkadaşlar bu sıcak fırsatları anında nasıl görüyorsunuz. ben her baktığımda bitmiş oluyor. öğrenemedim gitti şu olayı. bilgi verir misiniz rica ediyorum.
    Sıcak fırsatları telefonda ana ekrana ekleyinn yer imi olarak sürekli kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Skechersınız kaç yıllıktı hangi modeldi memnunmıydunuz?

Alıntıları Göster
    Evet memnunum cok rahat skech knit.1.5 yillik civari.

Skec giydikten sonra marka disinda ayakkabi kullanmamaya karar verdim.1.5 yillik ayakkabi en ufak koku yok ilk alindigi gibi biraz pahali ama indirimde alinirsa ucuz dusunmeden alinabilir bence

• Arkadaşlar bu botu kullanan ve birinci ağızdan bilgi vermek isteyen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

7 yıldır sıcak fırsatlar müdavimi yiz, biz bile kaçırıyoruz hocam.
    Bu işler kısmet işi

• Gelin %10 indirimle verim ben size mağazadan :D
  • Halabtedarik asamas8nda gorunuyo bende gelen giden yada yollanan varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Halabtedarik asamas8nda gorunuyo bende gelen giden yada yollanan varmi
    Yok tedarik ediliyorda.cuma yada pazartesi son guncellemesini alir 5 gun icinde son guncellemeyi alir diyor iptal etmezler umarim

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Insallah etmezler☠

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aldığım iki ayakkabı geldi. Deriden bandı vardı üstünde orjinal.

yalnız birini iade etmek için kayıt açtım. sistem iade tutarına sepetteki her ayakkabı için eklediği 9 liralık kargoyu eklemiyor. Böyle bir çakallık olmaz. Şikayet kaydı açtım bakalım yoksa bir daha işim olmaz bu siteyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas

Sıcak fırsatları telefonda ana ekrana ekleyinn yer imi olarak sürekli kontrol edin

Alıntıları Göster
    Hocam bu telefona direk, sıcak fırsatları ekleyemedim.Telefon ana sayfaya direk donanımhaber forum olarak ekliyor, sıcak fırsatları direk ekleyemedim, nasıl ekleniyor aceba

• chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    Telegram sıcak fırsatlar konusuna gelmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

aldığım iki ayakkabı geldi. Deriden bandı vardı üstünde orjinal.

yalnız birini iade etmek için kayıt açtım. sistem iade tutarına sepetteki her ayakkabı için eklediği 9 liralık kargoyu eklemiyor. Böyle bir çakallık olmaz. Şikayet kaydı açtım bakalım yoksa bir daha işim olmaz bu siteyle
    Ss atar misin hocam nasil ayakkabi ve iade edeceginiz numara kac?

Birde bendeki hala tedarik ediliyorda sizde nasildi kargoya verildiye gecmis miydi yani

• berker243 kullanıcısına yanıt
    telegram grubuna nasil katiliyoruz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.