Şimdi Ara

Skechers Synergy- Power Shıeld 42,5 ///115 Lira/// Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Skechers Synergy- Power Shıeld 42,5 ///115 Lira/// Ankara
    Skechers Synergy- Power Shıeld Erkek Spor Ayakkabı//42,5 numarahttps://www.yalispor.com.tr/skechers-synergy-power-shield-18

Arkadaşlar merhaba. Ayakkabıyı bir hafta önce hepsiburada'dan aldım. Ayakkabı sıfır kullanılmamıştır. Evin içinde denenmiştir. Olmayınca geri kutusunda kaldırılmıştır. Geri iade ile uğraşmak istemediğimden ve forumdan bir arkadaşımın işine yarasın diye aldığım fiyattan satmak istiyorum. Mağazada indirim veya hepsiburada da farklı bir indirimi vardı. Ayakkabı bana 115 liraya geldi.

İnternette öyle bir baktım fakat bu fiyatlara hiç göremedim. Pazarlık vs zaten söz konusu değildir. Satılmazsa iade edeceğim. Ankara içi merkezi bir yerde veya önce havale sonra kargo olacak şekilde alışverişi gerçekleştirebiliriz.

Forumda ilk satılık ilanım. 8-10 kere alışverişim oldu ama alışverişin hep alıcı kısmındaydım. O yüzden referans gösteremiyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 115 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip
  • Ayakkabı forum dışı satılmıştır. Konu silinebilir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.