merhaba, soruyu bir tanıdık için soruyorum. sketchup yazılımında vray ile r9 270x ekran kartıyla render almak istiyoruz,
vray ayarlarından > rtengine > rt mode > rt gpu opencl seçili. start rt render tuşuna bastığımızda "prepairing global light manager" yazısında takılıyor ve render ne kadar beklersek bekleyelim başlamıyor.
sorunu nasıl çözebiliriz?
rtengine ile ilgili extra bir ayar yapmaya gerek yok diye biliyorum . ben de aynı kartı kullanıyorum . default ayarlarda böyle bir problemle karşılaşmadım . ekran kartı sürücüsünü mevcut değilse bir güncelleyin . sketchup sürümü nedir bu arada ?
CavaLieR-G
kullanıcısına yanıt
cevap için teşekkürler. yazılım 2015 sürümü, ekran kartı sürücüsü crimson 15.12. yazılımın 30 günlük deneme sürümü olması bu soruna sebep olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: m352
cevap için teşekkürler. yazılım 2015 sürümü, ekran kartı sürücüsü crimson 15.12. yazılımın 30 günlük deneme sürümü olması bu soruna sebep olabilir mi?
sanmıyorum deneme sürümünden kaynaklı bir problem olacağını . sürücü de güncel anladığım kadarıyla . vray'i kaldırıp tekrar kurmak denenebilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme