Konuya Recep abinin yorumu varmı diye bakmaya girdim
Skibbe kalması vs için erken bir konu olmasına rağmen sezon sonuna kadar kalmalı en azından.
quote:
Orjinalden alıntı: droll
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
benim futbol düşünceme göre kalmamalı.
Skibbe kalması vs için erken bir konu olmasına rağmen sezon sonuna kadar kalmalı en azından.
mustafacığım bir konu olacak ve konuda skibbe ismi geçecek ve ben olumsuz düşüncemi belirtmeyeceğim oalcak şey mi yani.
Açıkçası bundan sonra nasıl bir td olduğunu göreceğiz. Sakatlar iyileşiyor ve oyuncular form tutuyor. En iyi yapmış olduğu şey Lincolnü kazanmasıdır. Şu ana kadar hataları var ama onada hak vermek lazım. Adama söylenmedik söz, yapılmadık eleştiri bırakmadık, sakatlarda bir yandan.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: droll
quote:
benim futbol düşünceme göre kalmamalı.
mustafacığım bir konu olacak ve konuda skibbe ismi geçecek ve ben olumsuz düşüncemi belirtmeyeceğim oalcak şey mi yani.
Benimde konuya girme sebebim buydu zaten
Ben skibbeye güveniyorum hiç yoktan skibbeyi futbolcular seviyor bence bu antrenörle istikrar yakalanabilir
Şimdilik kalmalı , en azından Lincoln için kalmalı
sezon başından beri söylüyorum .. söylemeye de devam edicem .... iyi teknik direktör ... futbolcuya göre sistem oluşturdu ... 4-4-2 yıllardır galatasarayın değişmez sistemi idi ... kim gelirse gelsin böyle oynuyorduk .. ama skibbe 4-2-3-1 sistemini oturtmaya çalışıyordu ve bence başarılıda olmaya başladı ...kötü sonuçlar alınsada bence skibbe de ısrar edilmeli .. galatasaray iyi yerlere gelecek göreceksiniz.... bu kadar ayağa top oynadığımız başka bir sezon yoktur ... kesinlikle kalmalı .....
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
sezon başından beri söylüyorum .. söylemeye de devam edicem .... iyi teknik direktör ... futbolcuya göre sistem oluşturdu ... 4-4-2 yıllardır galatasarayın değişmez sistemi idi ... kim gelirse gelsin böyle oynuyorduk .. ama skibbe 4-2-3-1 sistemini oturtmaya çalışıyordu ve bence başarılıda olmaya başladı ...kötü sonuçlar alınsada bence skibbe de ısrar edilmeli .. galatasaray iyi yerlere gelecek göreceksiniz.... bu kadar ayağa top oynadığımız başka bir sezon yoktur ... kesinlikle kalmalı .....
kesinlikle katılıyorum arkadasım biz bu teknik direktör ile istikrar yakalaya biliriz
quote:
Son maçtaki sistemi neydi? 4 lü defans kaydırma 3 lü orta saha önünde lincoln ve 2 santrafor.. Acaba ne oturmaya çalışıyor bu adam pek anlıyamaadımda.. Geçiniz efendim.. Skibbe bile kendisinin ne yapmaya çalıştığını anlıyamıyordur..
eminimki anlıyordur..
td buradan eleştirilerle fikirlerle olmuyor. Sahadaki futbolcularla haftanın 5 6 günü bu adam beraber oynuyor kim iyise ona göre taktik belirliyor bu adam. Kim nerede nasıl oynuyor yetenekleri v.s bunlar ince şeyler ve kafa yormak gereken şeyler.
Şimdi sikibbe ggitsin mi kalsın mı. Bece Sikibbe en azından 2. senesini Galatasarayımızda yaşamalı. NEDEN; Galatasaraylı futbolcularımıza baktığımızda takımın 3/2 si alman kökenli futbolcular. Oyun tarzımızda bir Alman ekolü var ve bu kadroyu en iyi bir şekilde idare edecek Alman futbolunu iyi bilen bir ekiple çalışması durumunda başarılara adım atılacağını tahmin ediyorum. Bunun için Sikibbe ve bunun için yeniden Kalli. Yönetim bunu için sezon başınada Ümit Davala ve Eddie Boekamp ı yardımcı olarak getirdi. Baktı takım kötüye gidiyor sakatlarda cabası Sikibbeyi kurtarmak için ise yardımcıların sözleşmesini fes etti. İyi oldumu bence Kötü oldu. Ama yönetim Sikibbeyi korumak için bu yolu seçti.
Saygılarımla
Skibbe giderse Galatasarayımız yanlış yola girer. Skibbenin önünü çok parlak görüyoruz.
her konuda istikrarsız oldugumuz gibi teknik direktör konusunda da istikrarsısız malesef skibbe gsnin başında kalmalı takımı atak oynatıyor ve oyuncuları iyi kullanıyor adamı rahat bıraksınlar sadece yeterli her sene bir teknik direktörle takımlarımız birşey yapamaz
quote:
Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27
quote:
Son maçtaki sistemi neydi? 4 lü defans kaydırma 3 lü orta saha önünde lincoln ve 2 santrafor.. Acaba ne oturmaya çalışıyor bu adam pek anlıyamaadımda.. Geçiniz efendim.. Skibbe bile kendisinin ne yapmaya çalıştığını anlıyamıyordur..
dediğin sistem kotu mu hey allahım
Sampiyonlar ligine kalamadik ilk defa tarihte diger seyleri yazmaya gerek yok sanirim simdi 2 3 mac kazandik kiymete bindi. Neden yardimcilari yollandi ? Neden Kalli cagrildi ? Hangi sistemi oturtmus herhangi bir hocada bu oyuncularla bunu basarirdi sampiyon takimin üstüne kaliteli oyuncular aliyorsun sistem oturutuyormus dalga geciyor bazi arkadaslar sanirim. Zaten 2 ci yari oluyor Uefa, Kupa, Lig yarisi icinde ne yaptigina bakarak karar verir yönetim. Ama burdaki cogu kisiy iyi biliyorum olasi 1 2 kötü sonucta postalansin diyecek kimseler. Zaten takimla devam edicek bu belli oldu sezon sonu isler Kötüye giderse Skibbe en basta yollanacak isimdir.
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
Sampiyonlar ligine kalamadik ilk defa tarihte diger seyleri yazmaya gerek yok sanirim simdi 2 3 mac kazandik kiymete bindi. Neden yardimcilari yollandi ? Neden Kalli cagrildi ? Hangi sistemi oturtmus herhangi bir hocada bu oyuncularla bunu basarirdi sampiyon takimin üstüne kaliteli oyuncular aliyorsun sistem oturutuyormus dalga geciyor bazi arkadaslar sanirim. Zaten 2 ci yari oluyor Uefa, Kupa, Lig yarisi icinde ne yaptigina bakarak karar verir yönetim. Ama burdaki cogu kisiy iyi biliyorum olasi 1 2 kötü sonucta postalansin diyecek kimseler. Zaten takimla devam edicek bu belli oldu sezon sonu isler Kötüye giderse Skibbe en basta yollanacak isimdir.
steaua bükreş yabana atılcak takım değil,her önümüze gelicek takımıda yenicez diye şart yok.daha yeni bi takımdı o zamanlar,yeni transferler,uyum..yeni hoca,yeni taktik,takımı tanıma,oturtma..zaman aldı ve simdi düzene girdi..bence sistemde cok iyi oyun da.skibbe takımı tanıdı artık...
o zaman bu sene şamp olamadık hooop kovala hocayı,kötü olmayan bi takıma elendik hooop yolla hocayı..bırakın biraz zaman geçsin ya görende her sene şamp liginde tur yapıyoruz sanıcak
ayrıca merak ettim sen olsan nasıl bi 11 cıkarırdın sahaya??
ayrıca bak aragonese adam ispanyayı avrupa sampiyonu yaptı ama fenerde işler pek yolunda değil
demekki isim yapmıs hocada türkiyede tökezleyebilirmiş...
quote:
Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
steaua bükreş yabana atılcak takım değil,her önümüze gelicek takımıda yenicez diye şart yok.daha yeni bi takımdı o zamanlar,yeni transferler,uyum..yeni hoca,yeni taktik,takımı tanıma,oturtma..zaman aldı ve simdi düzene girdi..bence sistemde cok iyi oyun da.skibbe takımı tanıdı artık...
o zaman bu sene şamp olamadık hooop kovala hocayı,kötü olmayan bi takıma elendik hooop yolla hocayı..bırakın biraz zaman geçsin ya görende her sene şamp liginde tur yapıyoruz sanıcak
ayrıca merak ettim sen olsan nasıl bi 11 cıkarırdın sahaya??
ayrıca bak aragonese adam ispanyayı avrupa sampiyonu yaptı ama fenerde işler pek yolunda değil
demekki isim yapmıs hocada türkiyede tökezleyebilirmiş...
1 Steau iyi takim falan degil 2 Bursa, Eskisehirde iyi takim degildi en azindan bizi o sekilde dagitabilecek seviyede degiller kaybetmek normaldir ama nerdeyse bizi sahadan sildiler. 3 Fb Gs yenebilirdi ama o sekilde degil seneler sonra kadro üstünlügü varken nerdeyse poziyonumuz yoktu. 4 Ben hoca degilim olsam burda isim olmaz zaten (Burdaki kimsenin olmadigi gibi) 5 Krakov ayni sekilde rakip olmamaliydi Gs üstelikde istanbulda 6 Yukardaki sebebleri oku 7 Her hoca her takimda basarili olucak diye bir sey yok 8 4 stoperle Steau gibi takimin karsisina cikilmaz sordugun soru bir kere sacma. 9 Kallinin gelisi son maclarda zaten belli oluyor
Zaten hoca 2 ci yari takimla kalicak bu kesin gibi, burada yapilan tartisma zaten yersiz dikkatli okursan sezon sonu baz alinir eldeki basariya göre diyorum buda acik. Ayrica Türkiyede 3 4 sene kalan hoca sayisi cok az. Lucescu, Terim, Hagi, Gerets, Kalli (Saglik sorunlari ve basinin kiskirtmasi) ve simdide Skibbe Gs hoca kiyimi falan yapmiyor Terim 1 bucuk senede klube aldirdigi ve basarisizliklari ile takimda kaldi Gs klubumu suclu simdi Hagi ümit, Volkan, Petre, Bratu gibi adamlar Ergun gürsoyle kisisel kavglari yuzune postalandi takim ilerleyen hafatlarda kadro zaafi gösterdi Hakan Yakin gibi adami bir macta 20 dakikami kullandi sadeceki sans verse hala bizde oynuyor olucaktiki cokta super bi oyuncu. (Genede takimda kalabilirdi ) Gerets derbi zaaflari aldigi sacma kararlar ve oterite boslugu ile kendisi kaybetti Türkiyede aldigin kararin arkasinda duracaksin (3 mac defansi degistirdi 3 mac kazandi Bjk maci ile gene turkudugunu yalaiyp sampiyonluktan koptu aldigi hic bir kararin arkasinda durmadigi gibi her derbi macinda ucuyor ve takim kaybediyordu.) Kalli eline veren malzemeyle bize bu senenin önünü acti ama 2 kere rahatsizlasmasi basinin Lincoln ile olan olaylari sürekli pofpoflamasi bazi Gs li eski oyuncularin kiskirtmalari ile gitti ama gene cagrildi. Bu tabloya bakarak Gs hoca falan harcamamis Gs basarisizda degil Gs son senelerdeki sorunu sadece parasizlik ve iyi adamlar alamamasaydi. Son olarakta umarim haksiz cikarim ama 1 2 kötü sonuctan sonra burdaki bazilarinin Sslerini aliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: Chevher
Skibbe denildiği gibi 15 sene görev yapmalı Gsde.Bizimle özdeşleşmeli.Hiç böyle denemiyoruz.Arsene Wenger gibi olsun takımı bu adam götürür bence.
haklısın en az 10 yıl kalmalı.adam gibi götüreceği kesin ama tr de yönetimler buna izin vermezler.
quote:
Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27
quote:
Son macta 2 santrafor ile cıktı fakat nonda Baros'un arkasında oynadı yani neredeyse lincoln ile aynı bölgede . Baros yine ileride tekti. Konuya gelirsek , bence kalmalı . Başından beri kalsın diyenlerdenim.
Bu iş vizyon ile alakalı.. Dar zihniyetler, dar görüşler, dar kafalar, Skibbe ile ebediyyen yan yana yaşarlar.. Adamın td liğine inanılmadığı için üstüne Feldkamp getirilmiş, daha devam edilsin diyenler var.. Şu Galatasaray a Galatasaraylılardan daha fazla zarra verenler varmıdır bilemiyorum.. Benim gözüm de kötü TD ile çalışmak en büyük ihanettir, Galatasaray a yapılan ihanetide affetmem söz konusu değildir... İnşallah bir gün bizde gün yüzü göreceğiz hakiki bir td miz olacak..