skill bölümünde kullanılarbilir skill point in altında
Leadership Politics Language Siege Weapon
yerleri var bunara skill vermek ne işimize yarar ? aktifmidir ? bilen varmı???
sanırım bilen çıkmıycak
ilk defa süper bi soru geldi gerçekten bilen warmı bende bilmiorum
onlarla ilgili , knightin kendi sitesinde yada forumunda bile açıklama yok , sanıırm ilerde , çoookilerde aktif olacak bişey içindir yada var ama aktif olmayan bişey içindir.
Çok güzel bir soru ama bunun cvbını bilen bir kaç kii vardır oyunda onlarda forumda mıdır kim bilir???
quote:
Orjinalden alıntı: bluelion
onlarla ilgili , knightin kendi sitesinde yada forumunda bile açıklama yok , sanıırm ilerde , çoookilerde aktif olacak bişey içindir yada var ama aktif olmayan bişey içindir.
bana da sadece gm için skill ler gibi gelio
ya bence (tahminen) language=hane bu czde fln humansan hayvanlarla (karuslar) fln konusamıon ya hane &%$$^$!"^!$$'$'(&)= boyle biselr gelio iste o olabilir diğerleride bunun gibi saçma yorumlar tahmin edin artık bende merak ediom ama aradım bulamadım :)
ya bence (tahminen) language=hane bu czde fln humansan hayvanlarla (karuslar) fln konusamıon ya hane &%$$^$!"^!$$'$'(&)= boyle biselr gelio iste o olabilir diğerleride bunun gibi saçma yorumlar tahmin edin artık bende merak ediom ama aradım bulamadım :)
evet arkadaşım sölediğin doğru ...... leadership seçeneği düşündüğüm ve duyduğum kadarıyla partiye 8+ oyuncu alabilme imkanı sunuyor..... diğerleride buna benzer şeyler olmalı.. . türkçe karşılıklarıyla alakalı bişe olabilirler.
weren yoq galiba 2.skill yerine ona wermekmilazım şimdi
benede o şekilde.siege weaponda savaş arabalarını güçlendiryodur.politic muhabbeti çok kasıntı.Zaten cyperda 2 aydır kral seçemediler.Senatoda olmassan oyda veremiyosun Bence o skiillere basan çıkmaz
onların hiç birisine wermeyim
ilk başlayan bi kaç ark. dışında veren yoqtur zaten ama hiç işe yaramasa yapmazlardı herald
bunlar büyük ihtimalle castle siege war için kullanılan skillerdir
leadship savaş lideri olunca kullanılıodur language düşmanın ne dediğini anlayabilmek için siege weapons da savaşta kullanılan o eciş bücüş aletlerin kullanım kabiliyetini artırmak içindir
beni tahminim böyle
ilk başlayan bi kaç ark. dışında veren yoqtur zaten ama hiç işe yaramasa yapmazlardı herald
aynen walla burda genelde yaşı küçükler takıldığı için gülmeye girerim bu forumda ilk defa süper bi konu açıldı gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: BLacK_SuNRiSe
ilk defa süper bi soru geldi gerçekten bilen warmı bende bilmiorum
zaten onlara verilmiyoki ben daha yeni 50 oldum basmayı denedim olmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: assaisianarceryy
onlara basan var mı acaba diosum da varmş olmuosa demekki aktif deil iyiki denedin de aydınlattın
quote:
Orjinalden alıntı: by_BLADE
quote:
Orjinalden alıntı: assaisianarceryy
onlara basan var mı acaba diosum da varmş olmuosa demekki aktif deil iyiki denedin de aydınlattın
ben siz diyince basmayı denedim yoksa ordakileri bile siz diyince yeni gördüm
BU FORUMA ÜYE OLALI İLK DEFA BU KADAR GÜZEL BİR TOPİC İLK DEFA GÖRDÜM TEBRİKLER...... CEVAPBINI BİLEN VAR SA ACELE YAZSINNNN
onlar aktif değil agalar. ben eziqqen hep onlara vermeye çalışırdım.