Arkadaşlar Bu Skill Bölümünde Üstteki kısımda LeaderShip , Politics , Language , Siege Weapon diye bi Şeyler daha var bunlara skill point vermek istedim ama olmadı acaba bunlar nedir?_
Bende hiç kullanmadım ama galiba Siege War larda kullanıyon bunları ... Ama bana güvenme unutmuş olabilirim...
[Deleted by Admins]
evet ya ney acaba onlar neci için kullanılan skiller nerde ne işe yarar
Bence onlar süs...
quote:
Orjinalden alıntı: bitirenadam
Bence onlar süs...
aynen.
zaten bi işe yarasaydı millet kullanırdı dimi.hanigi 70 lik charda veya kimsede görülmüşmü.yook
Bende Merak Ettim Onları O yüzden Sormuştum ama Gereksiz olsalardı konulmazdı Heralde. Belki Aktif değildir yada başka bi şey anlamadım.
o skillerden bi tanesi karşı tarafın( orcların veya humanların) bölgelerindeki konuşmalarını görmeni sağlıodu diye biliorum.
Language o skiller işe yarıyor daha önce tartışıldı
quote:
Orjinalden alıntı: rugbyboy
o skillerden bi tanesi karşı tarafın( orcların veya humanların) bölgelerindeki konuşmalarını görmeni sağlıodu diye biliorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
Language o skiller işe yarıyor daha önce tartışıldı
quote:
Orjinalden alıntı: rugbyboy
evet bu skiller daha önce yazılmıştı şimdi işe yaramıyolar ama ilerde kullanılması düşünülen skiller bunlar oyunun formatında değişiklik yaparlarsa açılacakmış bu skiller
abi wariormusun megemiin nesin söle araştıruum
eskiden languageydi ke de linguistic oldu langueage deil şu an o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme