Şimdi Ara

skill darağacı kakkında sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar şimd lvl 16 yım ama heuksal - fire basayorum

force varya firenin yanında olan onada basmama gerekiyormu yoksa sadece orada fire yemi kasacağız ne yapmam gerekiyor forceyede bas dersenis

heuksal fire ve force ye kasıyor olucam skill ağcaımda bunlar gelişecek (150 skill point var bide)

• öncelikle şunu söyleyeyim senin çok bilgiye ihtiyacın var.

sorunun cevabı ise full str gidip force-cold, cold-light yapmanı tavsiye ederim
  • ama ben fire felan lvl atlattım cold hiç vermedim light onada vermedim fire ve force ye basarsam ne kaybederim

full str ne demek bide onu açıklasan
  • bak sımdı heuksal a basıosan once bı spear mı glavıe mı kullancan ona karar wer pur str we pur ınt ıse stat puanlarını(lvl atladıgında werılen 3 puan) ya full str yada full ınt basmak demek 1 lvl dan ıtıbaren hep stat puanlarını str ye werırsen pur str olursun...

glavıe kullanmak ıstıosan pur str-fıre onerırım

spear kullanmak ıstıosan pur ınt-lıgth yada cold onerırım
  • glavie kullanmak istiyorum fakat str neresi oluyor int neresi oluoo onu onlamadım ben

peki forceyede basayımmı o ne işe yarar onuda açıklayabilirmisin
  • str can ,int ise mana kardeş eğer force a verirsen millete res ve can basarsın e tabi kendinede basarsın
  • basarsın e tabi kendinede basarsın kötü bir man yok değilmi basarsın derkene :D forcede basacağım sen ii dersen bas gitsin de :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birde bu forceyi yapınca kendi kendimimizi kaldırabiliormuyus yaaa merak ediyorum yoksa sadece ölmeden önce ki hakkımızımı kurtarıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.