55 lvl arherim var ancak birtürlü skillerimi nasıl diziceğimi bulamıyorum minoru nasıl en etkili kullanacağımı styx den nasıl en iyi faydalanacağımı lf yi 1 tuşuna mı yoksa sağ tuşamı koyuym karar veremiyorum bana yardım edin lütfen. (tavsiyeleriniz de olabilir mesela 57 ye kas sonra 57 skilini şu yerde kullan gibi )
1 hp 2 lf 3 - 5li ok 4- perfect shoot 5 - guide arrow 6- counter 7- wolf 8- mana ( sag tus )
Ben çok okçu kullandım ve bana göre en rahat skill dizilimi şöle: ( senin skillere göre yazıorum )
1-Hp pot 2-Arc Shot ( ben shadow hunter kullanıodum ayrı konu ) 3- 5 li ok ( adını hatırlamıorum ) 4-Mana pot 5-Minor Healing 6-Rouge styx 7-Cure 8-Light Feet
Ben böle rahat ediodum.İstersen deneyebilirsin.Alışması kolay
1 : 5 li ok (koxp) 2 : lightfeet 3 : can potu 4 : wolf 5 : 400 defense 6 : lupun 7 : mana(outo) 8 : minor (sağ tık)
Bak sen boşver minoru benim skill dizilimim en iyisi bence.Archerın skilleri dolmadığından çok fazla skille gerek yok..İşte benim skill sıralamam.. F1: 1-Heal pot 2-Arrow Shower (5li ok) 3-Shadow Shot(57 skili) 4-Counter Strike(52 skili) 5-Mana pot 6-Wolf 7-Adını unuttum ama 400 denas veriyo ya o skill :D:D 8-Minor F2-: 1-Heal pot 2-Swift 3-Hide 4-Cats Eyes 5-Lupine Eyes 6-Cure 7-Light Feet(aynı zamanda sağ tuşta) 8-Mana pot
İşte böyle bu skill dizilimi tam bana göre hem de çok işe yarıyo
se iisimi assasa dön en kolay diziliş onda
kuzenimin asasını denedim ama archer daha zevkli geliyor hele 62-66 skilleri falan baya ilgi çekici daha baya yolum var onlar için ama olsun archerde kalıyorum zevk işi
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
se iisimi assasa dön en kolay diziliş onda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme