Şimdi Ara

SKILL ENCHANTLAMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: excalibur34

2 SORUM OLACAK.
    1 . SKILL ENCHANTLAMA NASIL YAPILIR - NELER GEREKLI - NE KADAR FAYDASI VAR
    2. DUAL SWORD CRAFT STAMP VE GAINT BOOKU NASIL ALIYORUZ .

gaint boku gate pass kasarak traderdan alabiliyosun gate pass da hero olimpiyatlara katilarak kazanabiliyosun faydasi var zarari yok + 13 anchor yedigim de sok gecirmistim hero olimpiyatlarin da bildigim kadariyla kazandigin da 200 gatepass veriyo her server da ayni mi bilmiyorum bizde her giant book 5000 gate pass istiyo du bunu bi sekilde daha kasabiliyosun raid boss kimileri hero olimpiyatlarina katilip gate pass kasip giant book alip elden satanlari da oluyodu bu yani

• Skill enchant için "Secreet books of Giants" denen bi item gerekir.Human,darkelf,elf classlari skillerini ivory toverdaki kendi ırklarının npc lerindenden enchantletebilir.orc class ları rune castle town magic guildden,dwarflar ise rune castle town daki warsmith we wh npc lerinden skillerini enchantleyebilirler.

Her skill için 1 book gerekir.buff skilleri cost ve power olarak,debufflar cost ve change olarak,diğer skillerde power ve cost olarak iki farkli şekilde enchantlenebilir.Cost,skill için gereken mana değerini düşürür.change,skillin tutma olasılığını arttırır.power,skilin gücünü arttırır.

skilinizi +1 yaptıktan sonra o skill için gereken diğer seçenek kapanır.(mesela silence change ve cost olarak iki dala ayrılır,birinden birini seçerseniz diğer seçenek kitlenir)1 secreet book of giants inv den silinir.ondan sonraki her +1 de experience kullanirsiniz.Skill enchant silah enchant le aynı şansa sahiptir.skiliniz kırıldığında +0 a döner ve diğer seçenek yeniden açılır.

• sagolasin

vay be neler varmış

ilk defa duydum
  • verdiğin bilgiler için saol. 1 skill için 1 kitap yeterli yani. peki skill kırılınca yine kitap alacakmıyız.
  • quote:

verdiğin bilgiler için saol. 1 skill için 1 kitap yeterli yani. peki skill kırılınca yine kitap alacakmıyız.

skilleri +1 yaparken yani ilk enchantte kitap gerekiyo sadece.her skill için 1 tane.Yani sorunun cevabı skill in kırılırsa +0 olucağından yeniden enchantlemek için 1 kitap alman lazim.Bu arada skill enchanti xp den yer.lvl düşebilirsiniz.Ondan riskli ama cok faydali bişey.
    şöyle anlatmak gerekirse bi necromancer in +8 sleep,+8gloom+8 silence+8 anchor la oyunda 1v1 de alamicai class yok.Sadece active skillerinizi enchantleyebildiğiniz için hiçkimsenin m.def i değişmicek.Ama siz deli gibi yüksek oranda debuff aticaksiniz.Adaletsiz bi sistem bence

• Ben böle bişe gördüm titanda baya pahalida 1kkk neydi galiba
    nerde buluruz hangi mobslardan düşer
  • quote:

2 SORUM OLACAK.
    1 . SKILL ENCHANTLAMA NASIL YAPILIR - NELER GEREKLI - NE KADAR FAYDASI VAR
    2. DUAL SWORD CRAFT STAMP VE GAINT BOOKU NASIL ALIYORUZ .

ES-L2 diye bi server war orda Olimpiyatlar war kim kendi clasinda basariliysa Hero oluyo. Ve sana gatepass weriyo basarina gore 200k 300k 400k arasinda degisiyo. 5k Bi item satiliyo ismini unuttum. npclerden o kitapla gidip skillerine basabiliyosun Experience gidiyo her bastiginda bastigina her skiller bastiginda belirli bi ex gidiyo ama bu skill enc cok faydali damage fark ettiriyo. 200 300 Necreda Cursed Man diye Monster war adam +16 basmis o skile haywan bana 3k wurud critikal........
  • bakın arkadaşlar skill enchant dediği şey belirli passive ve active skillere enchant basmak...bende bunu es-l2den biliyorum..hero puanlariyla aliniyor veya özel itemler istiyor..neyse bu skillere enchnat basildiğinda skiline göre skilin tutma %si artiyor veya skili kullanma süresi artiyor vs vs....ßaşka sorusu oLan warsa söylesin....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.