Şimdi Ara

SKILL ENCHANTLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 . SKILL ENCHANTLAMA NASIL YAPILIR - NELER GEREKLI - NE KADAR FAYDASI VAR
    2. DUAL SWORD CRAFT STAMP VE GAINT BOOKU NASIL ALIYORUZ .

• skilllin lvlini artırmak dedin heralde :D skille lvl atlattıça eğer active skill ise dmg. vs artar passive ise verdiği özellikte artma görülür 2. si söylediğin silahları hangi server de arıyon
  • extreme kastien de oynuyorum bende su an bu gorev icin uğraşıyorum am atam olarak bitirmiş değilim. o yüzden yapabildiğim kadarıyla yardımcı olayım.
    görev 2 kısımdan oluşuyo.
    bende archmage var.
    hot springs diye bir bölge var buraya gidiyosun. cheff diye bi npc var. onda ilk kısım için yapılması gereken 5 tane görev var. onları tamamlayıp görevin diğer kısma geçiyorsun. ancak bildiğim kadarıyla ilk kısımdaki 5 görevdenb birini tamamlayamazsan 2. kısma geçemiyorsun. bende ilk kısımdaki 5. görevde kaldım. sepical yeti meat diye cacıktan bi görev.
    görev yerine gidince karşıma boss çıkıyo. tek basşıma hayatta kesemeyeceğim bişey. eğer senin arc mage'n varsa bu kısmıda geçmişsen daha sona ivory tower'daki magic guild e gidip valeria isimli npc den 2. kısım görevini alman lazım... ben ilk kısımdaki 5. görevi yapamadığım için daha fazla yardımcı olamıyorum. umarım yol gösterici bişeyler yazmışımdır..

• quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

skilllin lvlini artırmak dedin heralde :D skille lvl atlattıça eğer active skill ise dmg. vs artar passive ise verdiği özellikte artma görülür 2. si söylediğin silahları hangi server de arıyon

hayr skill enchant la lvl atlamaz skill scroll of giants book ile + basmayi kastediyor.Sanırsam arkadaşımız. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightelf41 -- 3 Ekim 2006; 19:44:07 >
  • bişey sölemek istiorum o yeti görevini yapamsanda oluo boşun bekleme o görevde sen git kristolotu wer isteyen kişiye asıl göreve başla bende o görevde yetiyle çok uğraştım ama asıl iş o deilmiş harbiden giant book ne işe yarar nerde kullanılır nasıl kullanılır
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewelfener -- 3 Ekim 2006; 21:33:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cxan

bişey sölemek istiorum o yeti görevini yapamsanda oluo boşun bekleme o görevde sen git kristolotu wer isteyen kişiye asıl göreve başla bende o görevde yetiyle çok uğraştım ama asıl iş o deilmiş harbiden giant book ne işe yarar nerde kullanılır nasıl kullanılır

peki o kristolotu kime vericez bi bilgin var mı? ben tam oalrak anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warriora Dex
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightelf41

quote:

skilllin lvlini artırmak dedin heralde :D skille lvl atlattıça eğer active skill ise dmg. vs artar passive ise verdiği özellikte artma görülür 2. si söylediğin silahları hangi server de arıyon

hayr skill enchant la lvl atlamaz skill scroll of giants book ile + basmayi kastediyor.Sanırsam arkadaşımız. :)

ok tamam
  • yorumlar icin tşkler .dragonda oynuyorum . malum hersey c4 . ornegin dual damascus yapacaz. mammona gidiyorum. benden 2 damascus 1 dual sword craft stamp biraz da aa istiyor. az önce öğrendiğime göre bu itemi sadece kale liderleri veriyormuş.ne kadar doğru bilmiyorum .. gaint of book ise skilleri enchantlıyor. nasil bir enchantlama bilmiyorum. ne kadar cok şey bilmiyorum dimi serverda 250kk ya satiyorlar. artik paraya kiyip alcam 1 tane .
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nightelf41

quote:

ok tamam

:))
  • o görevi senden ya bruno istemiştir ya da mist brokenlerden biri istemiştir ona götüreceksin yani kristolotu kim istediyse ona wercen onlarda dediğim gibi ya brunodur yada şu göl gibi şeyler warya renkli onların içindeki adam istemiştir

Bide hala giant bookun ne işe yaradığını we nasıl kullanıldığını sölememiş
  • şu konuyu detaylı bi şekilde düzenleyip bi döküman haline getirebilcek kimse yok mu arkadaşlar ????

lvl kaçta başlanır v.s, NPC leri kimlerdir harita üstündeki koordinatı nedir ? SS lerle anlatabilecek bir baba yiğit yok mu :)
  • söyle diyeyim ilk kısımdaki görevleri yapmak için sanırım 74 den başlıyo ya da o civarlar :D
    ilk kısımdaki görevler için hot springs bölgesinde bi tane cheff diye npc var ona gidip başlanıyor. ilk kısımda 5 tane görev var. cheff te yani
    daha sonra bu görevleri tamamladıktan sonra 2. kısma geliyoruz. 2. kısımdaki görevleri classımıza göre alcağımız yerler değişiyor.
    mesela bishop, prophet ve elven elder lar oren deki magic guild e, sorcerer'ler ivory tower daki magic guild e gidip görevi alıyorlar.
    diğer classları şu an bilmiyorum.
    zaten ben ilk kısımdaki 4 görevi yaptıum ama 5. görevdeboss kesmemi istiyor o yüzden ilk kısmı tamamlayıp 2. kısımdaki görevlere başlayamadım. bilen varsa cheffteki 5. görevin nasıl old. yazın arkadaşlar. gerçi bişeyler yazan olmuş ama alakasız gibi geldi bana.
    görevi iyi bilen varsa açıkalrsa çok iyi olur arkadaşlar.
  • slm muhammet adamların yüksek lwli ama oyunu iyimi anlamadın
  • peki bu skill enchantlamak ne gibi bi etki yapıyor o skilde 2 kat hızmı ve ya damagemi bunu bilen varmı eğer iyi bişise bende yaparim
  • Goddard da İmperial graveyard a gidiyorsun kuleden içeri girişte 3 tane npc var. 2 tane darkelf 1 tane lich "LichKing" diye. Abyss walker im ile konuştuğumda bana leech life ın gücünü mü yoksa lvl ini mi yükseltmek istiyorsun dedi. Birini seçtim gerekli eşya mevcut değil dedi. Arkadaşım sorduğun şey buna benzer bişey miydi ?????

Eğer bu ise bende öğrensem iyi olacaks :)
  • ya şu kadar sölim o görevi anlatmak ölüm yapması ayrı bi ölüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy41

slm muhammet adamların yüksek lwli ama oyunu iyimi anlamadın

hyr oyunu gayet iyi biliyorum sadece ingilizcem az old. görevi tam olarak anlamadım!!
    aslında görevide anladım ama 1. kısım 5. görevi yapamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonsen -- 5 Ekim 2006; 16:12:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikanak

Goddard da İmperial graveyard a gidiyorsun kuleden içeri girişte 3 tane npc var. 2 tane darkelf 1 tane lich "LichKing" diye. Abyss walker im ile konuştuğumda bana leech life ın gücünü mü yoksa lvl ini mi yükseltmek istiyorsun dedi. Birini seçtim gerekli eşya mevcut değil dedi. Arkadaşım sorduğun şey buna benzer bişey miydi ?????

Eğer bu ise bende öğrensem iyi olacaks :)

bu farklı bi görev sanırım .. benim sorduğum skilleri enchanlıyorsun. mesela ben dancerim. herhangi bi dance sikilimin sürüsini veye gücünü arttıracam. ayni silah enchanlar gibi. yanlız kötü olan ise bu enchanlama da skilin gücü patlıyabiliyor . dün bi kac itemim düştüğü icin bi türlü kitabı alamadim

• hadi ya skilin patlama olanağıda mı var ben bunu bilmiyodum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.