arkadşlar ben muya başlay 1 gün oldu lvl200 oldum görevleir yapmay çalışıyom ama skilleri naısl kullancam anladım alt slottun orda bişey var 3 bazen 4 şeuy oluyor hangisi seçersem seçeyim hep charım aynı normal saldırıyor üstlerinde sayıalr var onlar tıklıyom klavyeden olmuyor off
Yazdıklarından anladığım kadarıyla Dark Wizard ( büyücü ) karakteri seçtin Scroll'ları kullanamıyosun . Her scrolun üzerinde gereken energy yazar . O kadar enerji basacaksın . Daha sonra çantanda bulunan scrola sağ tıklayacaksın ve kaybolacak scroll . Altta bulunan numaralı büyülerin üstüne gel ve istediğin büyüye ctrl ye basarak numara ver daha sonra verdiğin numaraya bas ve yaratığa sağ tıkla ve basılı tut büyü atacaktır . Anlatabildiysem ne mutlu
kardaş ben dark knight dım lvl 200 olmak üzereyim . stat pointleri hep str ile agiye verdim.. dark knight de skill kullank için energiey ihiyacı varmıdır . canım 600 mana120 skillerin üstündeki nukler basıyom sag tıklıyom sol tıklıyom yok hep sanvarla kılıcı yad dieğr silahrı norma vuruyor.
bak kardesim bk türünde sikilleri kullanmak icin enerji gerekli deildir ama basılırsa vurus gucun artar yani daha ii vurursun
arkdaş ama nie vuramıyom 8 ,9 hepsie basıyom olmuyor
Bak KArdes Zati misafir in dedi gibi kitaba energi basacan eger bk san skill icin lvl lazım + 1-2 skill icin blade knight olman enerjiye gerek yoktur ama energiye basarsan vurus gucun 2 katına cıkar
kardeş ben mu da yeniyim srocuyum muda skilleri sag tıklıyo mussun seçtiğin skiliş kullanıyormuş... hepinize ilginizden odlayı teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme