Şimdi Ara

skilller ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar ben muya başlay 1 gün oldu lvl200 oldum görevleir yapmay çalışıyom ama skilleri naısl kullancam anladım alt slottun orda bişey var 3 bazen 4 şeuy oluyor hangisi seçersem seçeyim hep charım aynı normal saldırıyor üstlerinde sayıalr var onlar tıklıyom klavyeden olmuyor off

• Yazdıklarından anladığım kadarıyla Dark Wizard ( büyücü ) karakteri seçtin Scroll'ları kullanamıyosun . Her scrolun üzerinde gereken energy yazar . O kadar enerji basacaksın . Daha sonra çantanda bulunan scrola sağ tıklayacaksın ve kaybolacak scroll . Altta bulunan numaralı büyülerin üstüne gel ve istediğin büyüye ctrl ye basarak numara ver daha sonra verdiğin numaraya bas ve yaratığa sağ tıkla ve basılı tut büyü atacaktır .
    Anlatabildiysem ne mutlu
  • kardaş ben dark knight dım lvl 200 olmak üzereyim . stat pointleri hep str ile agiye verdim.. dark knight de skill kullank için energiey ihiyacı varmıdır . canım 600 mana120 skillerin üstündeki nukler basıyom sag tıklıyom sol tıklıyom yok hep sanvarla kılıcı yad dieğr silahrı norma vuruyor.
  • bak kardesim bk türünde sikilleri kullanmak icin enerji gerekli deildir ama basılırsa vurus gucun artar yani daha ii vurursun
  • arkdaş ama nie vuramıyom 8 ,9 hepsie basıyom olmuyor
  • Bak KArdes Zati misafir in dedi gibi kitaba energi basacan eger bk san skill icin lvl lazım + 1-2 skill icin blade knight olman enerjiye gerek yoktur ama energiye basarsan vurus gucun 2 katına cıkar
  • kardeş ben mu da yeniyim srocuyum muda skilleri sag tıklıyo mussun seçtiğin skiliş kullanıyormuş...
    hepinize ilginizden odlayı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.