Şimdi Ara

Skin Alma Hastalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paramı hemen hemen başka hiçbirşeye harcamadığım için skin alıyorum. Herosu yoksa bile skini güzelse önce heroyu sonra hemen skini alırım nasıl olsa o heroyu da öğrenicem günün birinde. Bütün herolarımda da kostüm var.

İnsanlar bunu aptalca bulabilir ama ben skin alınca mutlu oluyorum. Nasıl kızlar gidipde alışveriş yapınca mutlu oluyorsa bende bundan mutlu oluyorum. Sigaram yok bişeyim yok gayet mantıklı bence.
  • Bende 40 tane filan var . Baska da yok cunku westteyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anka quinn dışında skinim yok.Çokmu pintiyim acaba memur maaşıyla geçinmeye çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat koala

Tercih meselesi paran varsa alabilirsin yoksa almazsin bu kadar basit ama tum parasini oyuna harcayan idioticten baska bir sey degildir

Bütün parasını oyuna harcamayan fakat RP çeken biri olarak söylüyorum bunu. Başkasının parası sizi ilgilendirmez nereye isterse oraya harcar, bu onu ne mal nede başka bişi yapar.
  • skin bir nevi görsel modifikasyon. sana güç anlamında getirisi olmayabilir ancak kimileri için psikolojik getirisi olabilir.

eskiden skin değerli bir şeydi hem sayı olarak azdı hem kullanan azdı. hatta skini olan adam a bir nevi high elo gözüyle bakılıyordu. yani adam bu şampiyonla o kadar iyi oynuyor olacak ki gitmiş bir de skin almış, hepimizi öttürecek diyorduk. sonra bunların bir kısmı taşımayı bırak feedleyen oluyordu chatte şu muhabbet dönerdi;

sell skin x
    refund skin pls. ur idiot

vs vs

şimdi öyle şeyler yok sanırım. ben senelerdir rastlamıyorum.

gel gelelim skin alınır mı? evet alınabilir. ancak gerçekten kaliteli bir çalışma olması kaydıyla. ancak kesinlikle bir şampiyona 2. skin gereksiz.

şampiyon sayının 4 de 1 kadar skin makul bir oran bence.

misal 80 şampiyona sahipsin bu 80 şampiyonun herhangi 20 skinine sahip olmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash. -- 5 Mart 2016; 2:14:32 >

• Altın Alistar fioranın en ucuz skini kabus chogath brolaf udyrinin en ucuz skini meka malphite magma rammus başka skinim yok 3 4 yıllık hesap hiç birine para vermedim hediye yada riot verdi kabus chogath ve brolaf riottan

• zengin olan alır

• Stajerim 3 kuruş para veriyolar sigaramda var zaten. 2 tane skinim var :D

• Bence quinn skinsiz de güzel ama anka quinn de çok hoş.Almayı düşünüyorum.

• IP ile bir süre sonra bütün şampiyonları alabilirsin asıl RP ile şampiyon almak saçmalık.

Onu geçtim oyunda bazı kostümlerin avantajları var pulsefire ezrealın qsunun daha uzun olması yada oktoforbest gragasın daha ince olması gibi.

bu videoda bazı skinlerin avantajlarını arkadaş göstermiş izleyebilirsin. tabi bunlar küçük şeyler sırf bunlar için kostüm almıyoruz ama bazen sevdiğimiz ve sürekli oynadığımız şampiyonlara kostüm almak zevk meselesi.

• MK Jogo kullanıyorum ben skin arayışında değilim bu yüzden ama main karakterelerimde bulunur 2-3 tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinoard

Tüm şampiyonları IP ile açmış biri olarak söylüyorum ki sevdiğim şampiyonları göze hoş gelen skinler oynamak hoşuma gidiyor. Her rol için aktif olarak oynayabileceğim 6-7 tane şampiyon var ve toplasan 50-60 tane skin var. Ancak yarısı hediye gelmiştir neyse.. Atıyorum arkadaşlar yukarıda Sprit Guard gelmeden önce Udyr oynamazdım demiş. Aynı şey benim için ''bende hayvanım'' udyr olmadan önce udyr oynamazdım. Onu oynarken eğleniyorum. Efektleri hoşuma gidiyor. Yada Annie oynarken Gothic Annie olması hoşuma gidiyor efektlerin mor olması güzel çünkü moru seviyorum. Ashe oynarken Queen Ashe kullanıyorum. Çünkü hikayesi bazında ele alırsak Ashe'yi o şekilde oynamak bana haz veriyor. Aynı şekilde oklarının beyaz parlaklığını skin ile bağdaştırıyorum. Ateş efektini sevdiğim için Xerath ve Renektonun o volkanlı skinleri çok hoşuma gidiyor... gibi gibi.. uzatabiliriz... İnan, benim gibi 5 senelik oyuncular için skin bir nebze de olsa bu oyunu oynarken eğlenceli kılan unsurlardan bir tanesi artık..

Benim için en tatmin edici cevap bu olmuş. Ama benim yine de değinmek istediğim belli bir yaşı geçmiş insanlar değil. Zenginlik fakirlikle de alakası yok bunun. Fakir olsa diyelim babası 30 tl para verse git kendine ayakkabı al diye bu parayla ayakkabı almak yerine çocuk parayı oyuna yatırıp skin alıyor. Çok saçma.. Hemde çok...

• Paraya ihtiyacın varken skin almak hastalıktır,onun dışında fatularını,taksitlerini ödüyorsundur.Geçinebiliyorsundur,o zaman alırsın.
  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorar. Kıskanmayın la
  • Sevdigim hosuma giden ve oynadiklarima acarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli oynadığım heroya neden almıyım ?
  • Bug olmadığı sürece öyle bir şey yok. Hitbox daima aynıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Bug olmadığı sürece öyle bir şey yok. Hitbox daima aynıdır.

Demek ki bug var
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiiqX

quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Bug olmadığı sürece öyle bir şey yok. Hitbox daima aynıdır.

Demek ki bug var

Hiç sanmıyorum. Bu kostümler turnuvalarda bile oynanıyor. Böyle bir durum olsa en başında turnuva oyuncuları itiraz eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Kostümsüz oynayamıyorum.

Kaju yemeden uyuyamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.