Başlığı okudumda skini vermeyi tam anlayamadım biri tam olarak açıklayabilirmi ne yazıcağımı siyah nidalee skinini geri iade etmek istiyorum.
Phreakı arıyosun "gardaş skin aldım geri vereceedim" diceksin o senden bilgilerini isticek Kabul etmesse "aga pliss" de.
quote:Orijinalden alıntı: c@ge Phreakı arıyosun "gardaş skin aldım geri vereceedim" diceksin o senden bilgilerini isticek Kabul etmesse "aga pliss" de. Phreak onlarla ugrasmiyo, onu customer support yapiyo.
Şikâyetiniz başarıyla iletildi Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=595874 Pencereyi kapa ? Önceliğide yüksek yaptım kenx.
quote:Orijinalden alıntı: Mundo Mundo quote:Orijinalden alıntı: c@ge Phreakı arıyosun "gardaş skin aldım geri vereceedim" diceksin o senden bilgilerini isticek Kabul etmesse "aga pliss" de. Phreak onlarla ugrasmiyo, onu customer support yapiyo. Biliyoruz heralde kocaman ayrıntılı rehber var herşeyi anlatmış.