Bildirim
Skin kodları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PM attım -
Ben daha önce hiç bu olaylara girmedim. Bir arkadaş kod verme olaylarını anlatan konu linkini gönderirse sevinirim yada özeldende anlatabilir. Teşekkürler. -
Çeşitli etkinliklerde veya bazı firmalara oyunun reklamını yapmaları için dağıtılıyor. Örneğin yapılan Gamex fuarında fuardaki Riot standının ilgisini çekmek için Riot Graves ve Ashe kodları dağıtıldı. Tabi oyunun Türkiye şubesi olduğu için sadece Türkiye sunucusunda kullanılabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ColdCode
Çeşitli etkinliklerde veya bazı firmalara oyunun reklamını yapmaları için dağıtılıyor. Örneğin yapılan Gamex fuarında fuardaki Riot standının ilgisini çekmek için Riot Graves ve Ashe kodları dağıtıldı. Tabi oyunun Türkiye şubesi olduğu için sadece Türkiye sunucusunda kullanılabiliyor.
Peki bu etkinlikler çok sık mı oluyor yoksa katılanlar tüm kodları sömürüyorlar mı? Herkes 30 kod 40 kod var diye dolaşıyor ortada. Bu arada ciddi cevap verdiğin için teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Emjey52
quote:
Çeşitli etkinliklerde veya bazı firmalara oyunun reklamını yapmaları için dağıtılıyor. Örneğin yapılan Gamex fuarında fuardaki Riot standının ilgisini çekmek için Riot Graves ve Ashe kodları dağıtıldı. Tabi oyunun Türkiye şubesi olduğu için sadece Türkiye sunucusunda kullanılabiliyor.
Peki bu etkinlikler çok sık mı oluyor yoksa katılanlar tüm kodları sömürüyorlar mı? Herkes 30 kod 40 kod var diye dolaşıyor ortada. Bu arada ciddi cevap verdiğin için teşekkür ederim.
onlar aç gözlüler... herkese veriyorlar katılan işte
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emjey52
quote:
Peki bu etkinlikler çok sık mı oluyor yoksa katılanlar tüm kodları sömürüyorlar mı? Herkes 30 kod 40 kod var diye dolaşıyor ortada. Bu arada ciddi cevap verdiğin için teşekkür ederim.
yeDeğişiyor illa bir fuara gidip almak zorunda da değilsin "LOL"in sitesini takip edersen yapılan etkinlikler var karikatür çizme vs. bunlardan da skin kodu,klavye,mause kazanabilirsin.
Herkeste 30-40 kod olmasının sebebi uyanık bir milletimizin olması. Ben gördüm girerken kod veriliyor oyun oynayanlara veriliyor bide ortalarda dolanan bir yetkili dağıtıyordu. Hepsinden deneyip alan insanlar oldu elbette.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X