Şimdi Ara

Skin Piyasası Hakkında Sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. CS:GO daki operasyon sistemi hakkında tam bilgi sahibi değilim. Merak ettiğim şeyler var skinlerle ilgili. Şimdi eski operasyonların kasalarına bakıyorum çoğundan pazarda 1 milyon tane felan satılık olan var. Fiyatları da 40 kuruş civarında. Ancak 2 günde düşen hidra kasası satış sayılarına bakıyorum, 18 hafta boyunca düşerse, bu rakamların çok çok altında kalacak. Merak ettiğim nokta şu, bu kasalar operasyon bittikten sonra da düşmeye devam ediyor mu ?

İkinci olarak daha da önemlisi aslında :D Şu yeni gelen usp-s blueprint'e aşık oldum. Tam hayalimdeki usp diyebilirim. Ama gereksiz bir şekilde pahalı, kasanın ilk itemi olmasına rağmen. Stattrak Factory New'ları ucuzlar mı acaba, ucuzlarsa ne kadar sürede kaç dolarda oturur fiyatlar yardımcı olabilir misiniz ?

• 1- kasa fiyatları yeni kasa çıkıncı fiyatı büyük düşüş yaşar . o yüzden yeni kasa çıkar çıkmaz elden çıkarmak en iyisi.

2- usp fiyatı şuan pahalı yeni kasa büyük düşüş yapar şuan alınacak item değil bence. fiyatı ise yeni gelen kasa ile oturmaya başlar o zaman alınabilir üç aşağı beş yukarı piyası fiyatı o olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.