Şimdi Ara

Skin seçimi ve Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wa c Ky R

quote:

Orijinalden alıntı: BHW

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

Fox Fire ucuzlarsa bende alicam + tango tf cok hosuma gidiyor(520rp).
    Lee sin icinse muay thai daha hos.

Bende Tf için Underworld u bekliyorum Muay tainin düz vurusları biraz yavas geldi görüntü olarak DF yi istememin nededi Bruce lee için çıkmış olması Sagata benzerliği için biraz garipsiyorum muayı

hocam underworld tf nin ekim kasım gibi satışa sunulma durumu vardı değilmi geçen forumda bir konuda görmüştüm eğer var ise sgu aldıktan sonra rp bekletip almayı planlıyorum satışa sunulursa kaç rp kadar olur ?

bu arada xerath severseniz scorched earth xerath gerçekten çok hoş ahri için fox fire güzel ve ilk oynadığım oyunlarda bende charmlarını çok failliyordum ve oynayamıyordum alışırsınız lee sin için mid lane lee sin de gidilebilir dragon first ve muay thai lee sin güzel

975 olacağını sanıyorum olmadı en fazla 1300

rp ler hazır bekliyruz

• Battlecast Prime Cho'Gath çok hoş bir skin memnunum gayet ben tavsiye edebilirim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

Fox Fire ucuzlarsa bende alicam + tango tf cok hosuma gidiyor(520rp).
    Lee sin icinse muay thai daha hos.

Bende Tf için Underworld u bekliyorum Muay tainin düz vurusları biraz yavas geldi görüntü olarak DF yi istememin nededi Bruce lee için çıkmış olması Sagata benzerliği için biraz garipsiyorum muayı

hocam underworld tf nin ekim kasım gibi satışa sunulma durumu vardı değilmi geçen forumda bir konuda görmüştüm eğer var ise sgu aldıktan sonra rp bekletip almayı planlıyorum satışa sunulursa kaç rp kadar olur ?

bu arada xerath severseniz scorched earth xerath gerçekten çok hoş ahri için fox fire güzel ve ilk oynadığım oyunlarda bende charmlarını çok failliyordum ve oynayamıyordum alışırsınız lee sin için mid lane lee sin de gidilebilir dragon first ve muay thai lee sin güzel

975 olacağını sanıyorum olmadı en fazla 1300

rp ler hazır bekliyruz

Aynen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.