Yeni gelen kampanya ile beraber RP çekeğim dedim artık eski skinlerimden ve herolardan gına geldi ilk başta PF alayım başka skine ihtiyaç yok dedim sonradan düşünce o kdar RP ile daha fazla skin alabileğim aklıma yattı neyse almak istiğim hero ve skinler
Lee + Dragon first Lee - Fox fire Ahri - Gragas + Vandal Gragas - Kha + Mecha Kha ve Battle cast Cho var fakat Ahriyi iyi kullanamıyorum ama görüntüsü hoşuma gidiyor az sabrederek öğrenebilceğimi sanıyorum sizce hangilerini alayım
Not : Bonuslarla birlikte 4040 RP çekeğim Not2 : Mid Lane oyuncusuyum
Bende aldım dün 4040 rp, bu haftaki indirimler de berbat. 2 haftadır AD geliyor Ziggs bekliyorum bende + pool party Ama bi yandan da West e geçmeyi düşünüyorum 2600 cok ama abi TR de gelecek yok yav. İngilizleri özledim yemin ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Bende aldım dün 4040 rp, bu haftaki indirimler de berbat. 2 haftadır AD geliyor Ziggs bekliyorum bende + pool party Ama bi yandan da West e geçmeyi düşünüyorum 2600 cok ama abi TR de gelecek yok yav. İngilizleri özledim yemin ediyorum
Aynen indirimler çok kötü geliyor fakat mecha kha yı kaçırdığım için üzüldüm baya westeki kampanya 100 $ 10.1k rp idi fakat bizde 40 lira ve üstüne kampanya geçerli değil Report RIOT
Zamanla indirime giren güzel skinleri alabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
Zamanla indirime giren güzel skinleri alabilirsin.
sıkıldım daha fazla beklemek istemiyorum hepsi almıyacağım önerilere göre artan RP ile de indirimleri bekliyeceğim
Fox Fire ucuzlarsa bende alicam + tango tf cok hosuma gidiyor(520rp). Lee sin icinse muay thai daha hos.
quote:
Orijinalden alıntı: CpT-aizeN
Fox Fire ucuzlarsa bende alicam + tango tf cok hosuma gidiyor(520rp). Lee sin icinse muay thai daha hos.
Bende Tf için Underworld u bekliyorum Muay tainin düz vurusları biraz yavas geldi görüntü olarak DF yi istememin nededi Bruce lee için çıkmış olması Sagata benzerliği için biraz garipsiyorum muayı
quote:
çok mu özledin ingilizleri
ivit padobear
quote:
Orijinalden alıntı: Kage.
ivit padobear
up
arkadaşlar kendini klonlayan bir karakter vardı adı neydi ? tam hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Wa c Ky R
quote:
Bende Tf için Underworld u bekliyorum Muay tainin düz vurusları biraz yavas geldi görüntü olarak DF yi istememin nededi Bruce lee için çıkmış olması Sagata benzerliği için biraz garipsiyorum muayı
hocam underworld tf nin ekim kasım gibi satışa sunulma durumu vardı değilmi geçen forumda bir konuda görmüştüm eğer var ise sgu aldıktan sonra rp bekletip almayı planlıyorum satışa sunulursa kaç rp kadar olur ?
bu arada xerath severseniz scorched earth xerath gerçekten çok hoş ahri için fox fire güzel ve ilk oynadığım oyunlarda bende charmlarını çok failliyordum ve oynayamıyordum alışırsınız lee sin için mid lane lee sin de gidilebilir dragon first ve muay thai lee sin güzel
quote:
Aynen. Dün pbe de oynadım ingilizce yazmayı özlemişim
quote:
Orijinalden alıntı: BHW
quote:
Orijinalden alıntı: Wa c Ky R
quote:
hocam underworld tf nin ekim kasım gibi satışa sunulma durumu vardı değilmi geçen forumda bir konuda görmüştüm eğer var ise sgu aldıktan sonra rp bekletip almayı planlıyorum satışa sunulursa kaç rp kadar olur ?
bu arada xerath severseniz scorched earth xerath gerçekten çok hoş ahri için fox fire güzel ve ilk oynadığım oyunlarda bende charmlarını çok failliyordum ve oynayamıyordum alışırsınız lee sin için mid lane lee sin de gidilebilir dragon first ve muay thai lee sin güzel
975 olacağını sanıyorum olmadı en fazla 1300
quote:
Orijinalden alıntı: cenkfeda
arkadaşlar kendini klonlayan bir karakter vardı adı neydi ? tam hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Darius
quote:
Orijinalden alıntı: Sinmyeong
quote:
Darius
çok teşekkür ederim hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sinmyeong
quote:
Darius
çok teşekkür ederim hocam
3150lik heroları rp ile alma indirim bekle veya çok sevdiğin skinleri 975 e al
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan1758
3150lik heroları rp ile alma indirim bekle veya çok sevdiğin skinleri 975 e al
3150lik sdece gragas var 4800 yada 6300 lük heroları almayı düşünüyorum zaten gragas B planı gibi birsey şuan