Şimdi Ara

skin x (hareketli + renkli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bir cogunuzun bildigi bir skin epicblueXXI .

biraz güncelledim.
    filo hareketleri renkli .ve orjinalde galaksi menusunde arkadaslık basvurusu gorunmuyorsu onuda güncelledim.

yorumlarınızı bekliyorum

http://www.geocities.com/kurmaylnx/EpicBlueXXIFuLL/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurmaylny -- 14 Mayıs 2006; 1:13:41 >

• bunu ogamede nasıl kullanacaz resimleri
  • resimler çok güzel
  • güzelmiş.Saolasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_baba38

bunu ogamede nasıl kullanacaz resimleri

1.sol daki menuden ayarlar (options) a tıklıyorsunuz.

2.açılan sayfada genel ayarlar (general options) ın altında ki skin path kısmının karşısındaki kutuya

http://www.geocities.com/kurmaylnx/EpicBlueXXIFuLL/ aynen yazıyorsunuz.

3.3-5 saniye arayla alttaki kaydet (save) butonuna tıklıyorsunuz.ve skininiz güncelleniyor.

ancak dikkat edin sol taraftaki kullanıcı menusu hemen guncellenmez.10-15 dakika sonra güncellenir.eger yukardaki skini kaydettikten sonra çıkş yapıp tekrar girerseniz skini tüm özellikleriyle kullanabilirsiniz....

resimler veya filo hareketlerinin renkleriyle ilgili görüşleriniz olursa yazın.veya kendi skin ini yapmak isteyenler varsa elimden geldigince yardımcı olurum.isteyen pm den yazsın

• Çok güzelmiş eskilerin açıklarını da kapatmış
  • güzel olmuş beğendim harektli falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baya iyiymis
  • Harbiden güzelmiş paylaşım için sağol
  • dostum gerçekten çok güzelmiş ama araştırma resimleri ve tersane niye gözükmüyor
  • cok sao l
  • TEŞEKKÜRLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ HEMEN KULLANMAYA BAŞLADIM.
  • güzel olmuş eline saglık.ama açıklamalarda alt fonu düz zemine yapsan ve yazı renklerini canlandırsan daha güzel olur kanaatindeyimm
  • GÜZEL
  • çoooook güzel şimdiye kadar kullandığım en iyi skin buna benzer bir skin kullanıyodum ama hepsi hareketli değildi 3-4 resim hareketliydi gerçekten acayip olmuş özellikle ağır avcı resimi
  • ya herkes güzel güzel skin kullanıyo, ben altı aydır bu oyunu oynuyorum şu skin sorununu bi türlü çözebilmiş diilim, sanırım sorun benim bilgisayarda nerdeyse bi hafta tüm ogame forumlarında araştırdım her yolu denedim bi türlü skini değiştiremiyorum, opera, internet explorer, firefox hepsinde denedim yoh nafile olmuyo da olmuyo
  • arkadaslar skin bende cikmio :(
  • sağol dostum güsel miş

@DeeP_CHiLD Hayır Dostum Skin Gayet Güzel Çalışıyor
  • saol dostum baya güzel bir skin
  • saol dostm çok gzl bi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.