Şimdi Ara

skin yada?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    threshde usta değilim ancak çok seviyorum destek oyuncusuyum .
    ama rankedde her rolden 1 hero gerekiyor diye biliyorum
    skin mi alsam (ben dianadan yanayım ama...)
    yoksa diana mı?
    elise demeyin kesinlikle sevmiyorum eliseyi çok fitne fesat peşinde o kadın

karar verdim : haftayı bekleyeceğim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watermooon -- 24 Ağustos 2013; 21:32:46 >

• bize neden soruyorsun kendine alıyorsun sonucda sen hangisini istiyorsan onu al.
  • darius al thq atar
  • skin al
  • Olivier Mira Armstrong kullanıcısına yanıt
    size soruyorum çünkü kararsız kaldım . ikisi de olur bana göre 900 rp var ikisinide 900 ile alabilsem sıkıntı değil . tresh alıcam çok seviyorum ama diana almak da bi yönden mantıklı geliyor. 6300 onun için harcayacağıma (skin) karakter alır avantajlı çıkarım gibi . ama dianayıda ranked başlayana kadar ne kadar oynarım bilmiyorum belki 10 oyundan 3 ünde falan oynayacağım. kararsız kaldım fikrinize önem gösteriyorum :)
  • Dariusu almak istemiyorum işlevsel bi yeteneği yok . Kendi koridorunda iyi gibi ama sadece hasar benim için önemli değil adc zaten bu yüzden var . (yani ben öyle düşünüyorum) ama çok öneriyorsanız bir düşüneyim derim

@sadulayev teşekkürler yorumun için
  • Watermooon W kullanıcısına yanıt
    ben rpnin skin için harcanmasından yanayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Skin al , Champ o yada bu şekilde alınır.
  • hydrogena kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler
    ama durumumdan bahsedeyim .
    ben yeni oyuna üyeyim 20 level bile değilim.
    diana alırsam en başlarda daha çok iyi bir avantaj gibi geliyor . ranked girene kadar kaç 6300 alabilirim onu bilmiyorum siz kaç tane aldınız?
  • Üstad yi al biçiyo qnq. (skin al da ne olursa olsun)
  • skin 1 karakterden avantajlımı?
    yani düşünüyorum ben destek oyuncusuyum.destekden başka almayacağım rp dışında.diğer koridorlarada karakter almam lazım birde o yönden düşünmeliyim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watermooon

peki teşekkürler
    ama durumumdan bahsedeyim .
    ben yeni oyuna üyeyim 20 level bile değilim.
    diana alırsam en başlarda daha çok iyi bir avantaj gibi geliyor . ranked girene kadar kaç 6300 alabilirim onu bilmiyorum siz kaç tane aldınız?

Daha yeni başladıysan Champ alman dediğin gibi mantıklıdır , Oyunu taşıyabilcek Champlar olman gayet mantıklı.

Yoksa belli bir süreden sonra Skin almak daha öncelikli oluyor.
  • quote:

skin 1 karakterden avantajlımı?
    yani düşünüyorum ben destek oyuncusuyum.destekden başka almayacağım rp dışında.diğer koridorlarada karakter almam lazım birde o yönden düşünmeliyim :(

Kardeş karakteri her türlü alırsın sen skin almaya bak rplerini boşuna karaktere verme derim ben ip ile alınabilcek bişiyi almam ben yani prla benim mnatığım böyle
    bilemiyorum bana herkes skin al diyorlar :( benim aklım ise dianadan yana
  • treshim yok demedim. treshe skin diyorum
    güzel anlatamadım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watermooon -- 24 Ağustos 2013; 20:29:37 >
  • quote:

bilemiyorum bana herkes skin al diyorlar :( benim aklım ise dianadan yana

Herkes 20 lvl olduğunu bilmiyor Champ al.

Free Champlar haricinde Counter Pick yapabilme ve Oyunu taşıman gerekebilir.
    teşekkür ederim öncelikle 2 seferdir cevap yazdığınız için .
    oynayan 30 seviye arkadaşlarım falan var onlar skin almalısın heroyu 30 olunca zaten harcayacak yerin yok heroyu alırsın skini birdaha nerde bulacaksın hem threshin klasik skininde fener belirgin değil tıklayamıyoruz dediler :/
    bense hala sizin görüşünüzdeyim . düşüneceğim anlaşılan haftaya olan indirimleride görmek istiyorum aslıdna . 3 tane iade hakkım var gerçi diyelim skini aldım ve o kdar iyi gelmedi ve haftayada ahri indirmie girerse ahri alırım kesinlikle veya 6300lük herhangi bir şampiyon .
  • Ahri indirime yeni girdi Şu sıralar giriceğini sanmıyorum Eski indirimleri LoL resmi sitesinden bakarak biraz olsun tahmin yürütülebilir.

30 seviye olan arkadaşların Rune dizmemiş heralde.Lakin Rune dizmen için yaklaşık 12 K İp harcaman gerekicek , Rune ise Early game için çok önemli diyebilirim.
    rune dizmişler evet. ama oyuu çok bildikleri söylenemez benden aşırı bi üstünlükleri yok :D
    peki sizin düşüncelerinze göre yakında indirime girme olasılığı olan şampiyonlar hangileri
  • Normal skinini sevmiyorsan o karakterden seni soğutuyorsa skin al. Yoksa champ al.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.