Şimdi Ara

skin yada? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thresh skinini bir daha indirimde görme şansın bile olmayabilir, direk skin al. IP her türlü biriktirirsin
  • Thresin normal skiniyle bir sorunum yok ama adc arkadaşımın var :D fenerinin çok zayıf göründüğünü ve tıklayamadığını söylüyor :/ ayrıca o skin almamı zaten son seviyede istemediğin kadar champion sahibi olacağımı söyledi . olanlarında çoğunu kullanmıyormuş 30 tane varsa 10 unu ancak kullanıyorum dedi.
    oyunun ilk seviyelerinde bir karakterin beni çok üstün yapacağını düşünüyorum. haftaya neler indirime girecek bir bilginiz varmı? ahri gibi veya nami olur sona olur o tarz bir şampiyon girerse indirime hemen alırım

@prodigal thresin skinini alırım ama rünler içinde 20 .seviyede ip kullanmam gerekecek . 20 .seviyeye kadar 1 6300lük daha karakter aldığımı varsayarsam ve bu 14.seviyede olsa 6 seviyede belki 4000 ip biriktirirm :/ kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watermooon -- 24 Ağustos 2013; 20:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watermooon

Thresin normal skiniyle bir sorunum yok ama adc arkadaşımın var :D fenerinin çok zayıf göründüğünü ve tıklayamadığını söylüyor :/ ayrıca o skin almamı zaten son seviyede istemediğin kadar champion sahibi olacağımı söyledi . olanlarında çoğunu kullanmıyormuş 30 tane varsa 10 unu ancak kullanıyorum dedi.
    oyunun ilk seviyelerinde bir karakterin beni çok üstün yapacağını düşünüyorum. haftaya neler indirime girecek bir bilginiz varmı? ahri gibi veya nami olur sona olur o tarz bir şampiyon girerse indirime hemen alırım

Levelin 30 değilse champ al alışırsın bence. İp lerini runelara saklarsın. Söyle o sana hediye etsin.
  • levelim 30 değil champ almak mantıklı geliyor . bana zaten threshi alan oydu :D yani tahmin etmemişti bu akdar zor tıklanmadığı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

Skin yada skmeyin D o manada anladim basligi:D
    thresh i olmayan suppyuncusu HİMMM

Hocam naptınız siz

• quote:

levelim 30 değil champ almak mantıklı geliyor . bana zaten threshi alan oydu :D yani tahmin etmemişti bu akdar zor tıklanmadığı sanırım

Bence gayet kolay oluyor. Champ al bence. Yada sadece thresh blitz oynayacaksan supp olaraktan(pek mümkün değil banlanıyor.) skin al.
  • quote:

rune dizmişler evet. ama oyuu çok bildikleri söylenemez benden aşırı bi üstünlükleri yok :D
    peki sizin düşüncelerinze göre yakında indirime girme olasılığı olan şampiyonlar hangileri

O kısımda hiçbir fikrim yok , 1 ay arayla tekrar indirime giren champlar zamanında oldu bu Riot'un sağı solu belli olmaz.
  • hydrogena kullanıcısına yanıt
    birde şöyle düşünüyorum çok pşimanolursam 1 iade kullanırım
  • Peki sizce değermi threshin skini dianaya? veya haftaya gelecek olan indirimleri mi bekleyeyim(ikisi arasında diana diyorum ama normalde olsa diana demem nami veya lulu derim .)
  • Skin al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

Hocam naptınız siz

Napayim bro fesat olunca
    da seni hatirliyorum cizdirmislerdi sni :D bu seferde troll konular acma bro seviyirdum seni D
    troll gorunumlu vendetta :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keyfin bilir
  • CastellonA C kullanıcısına yanıt
    muhabbetinizi özelden yapın mümkünse . Okuduktan sonra anlamaya çalışmadığınız ve de konuda konuyla alakası olmayan şeyler yazdığınız için birşey demiyorum ama heyecanlanıyorum cevap geldi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

Hocam naptınız siz

Napayim bro fesat olunca
    da seni hatirliyorum cizdirmislerdi sni :D bu seferde troll konular acma bro seviyirdum seni D
    troll gorunumlu vendetta :D

• quote:

treshim yok demedim. treshe skin diyorum
    güzel anlatamadım sanırım

Destek oyuncususn ve diana ve elise arasinda kaldin demek himmmm :D bro lulu al bence
    bende destekcilerden senin gibi

• CastellonA C kullanıcısına yanıt
    Dostum dedim ki rankedde supporta izin vermiyolar diğer lanelere de karakter almam lazım
    elise veya darius arasında kalmadım.
    skin veya diana diyorum dianayı yukarıda veya midde oynarım işime yarar fazldan görevim olur diyorum bende ddiana almaya meraklı değilim :D elimde olsa nami alrım
  • Şampiyonun azsa şampiyon al bence. Ama şampiyonların yeterince varsa skin al . Bana göre belli bir miktar champ ten sonra rp leri skine harcamak lazım
  • Crimson Elite kullanıcısına yanıt
    tek thresim var karakter olarak . ama diana da almak istemiyorum haftayı bekleyeceğim indirime girsin hele sağlam birşeyler olmadı bir destek karakterine dek bekleyeceğim =)
  • quote:

treshim yok demedim. treshe skin diyorum
    güzel anlatamadım sanırım

Destek oyuncususn ve diana ve elise arasinda kaldin demek himmmm :D bro lulu al bence
    bende destekcilerden senin gibi

• şimdi bu konu da iki zihniyet var:
    1)skin al hero ip ile alınıyor zaten
    2)skin alma o sadece kozmetik ben fakirim bana acı canım çeker ! senin skin alman saygısıszca!!!

ben 1 i seçerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.