Şimdi Ara

Skincode raffle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün dereceli takım elemelerinde (twitch) herkes !skincode ve !raffle falan yazıyordu bişe kazandırdığnı anladım fakat herkes gibi bende baya bi uğraştım ama bişe geldimi noldu olay nedir bişe anlamıyorum eğer siz bu kodlardan bişe kazandıysanız aydınlatın lütfen :) .

• ben karma kazandım bugün
    phantomlordun twitch kanalına !skincode yaz orda bir menü çıkıyor o menüden istediğin skini kazanabiliyorsun
  • Lolü aç 3 kez sağına 3 kez soluna bak içinden ayetel kürsiyi oku hesabını tekbirle aç riotun yarı hissesi üzerine geçiyor !skincode yazınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

Lolü aç 3 kez sağına 3 kez soluna bak içinden ayetel kürsiyi oku hesabını tekbirle aç riotun yarı hissesi üzerine geçiyor !skincode yazınca

amin .
  •  Skincode raffle
  • oooooooooooovvvvvvvvv noooooov

• Allahım bana skinkodu ver
    bunu 20 yere yapıştır yoksa ölürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !Skinkoduistiyorum yaz gözlerini 6 kere aç kapat arkana dön ama tam dön 180 derece elini aç kapat sağ eline krem sür bu mesajı 20 kişiye gönder pulseguard soroko gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jift

!Skinkoduistiyorum yaz gözlerini 6 kere aç kapat arkana dön ama tam dön 180 derece elini aç kapat sağ eline krem sür bu mesajı 20 kişiye gönder pulseguard soroko gelcek

Neyin kafası bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba ben elif 6 yaşındayım ve skinleri çok severim eğer bana !skincode vermesseniz ölü bedenim sizi süreki rahatsız edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalimero144

quote:

!Skinkoduistiyorum yaz gözlerini 6 kere aç kapat arkana dön ama tam dön 180 derece elini aç kapat sağ eline krem sür bu mesajı 20 kişiye gönder pulseguard soroko gelcek

Neyin kafası bu

Soroko

• quote:

• Dostum bunları yazmlarının sebebi skin dağıtmaları için.Yani canlı yayından skin dağıltılıyordu insanlarda tekrar böyle bir skin dapıtımı olsun diye tepkilerini belirtmek için bunları yazıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Dostum bunları yazmlarının sebebi skin dağıtmaları için.Yani canlı yayından skin dağıltılıyordu insanlarda tekrar böyle bir skin dapıtımı olsun diye tepkilerini belirtmek için bunları yazıyorlar.

bak ne güzel açıklamışlar o trolleyenlerin de bilmediklerini sadece çocukluk olsun diye yaptıklarınıda biliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Dostum bunları yazmlarının sebebi skin dağıtmaları için.Yani canlı yayından skin dağıltılıyordu insanlarda tekrar böyle bir skin dapıtımı olsun diye tepkilerini belirtmek için bunları yazıyorlar.

saol dostum , kaç defadır oluyor bu artık bıkkınlık geldi .
  • @AdiosKid
    @Velasquez

İşte bu trollerin ve forumu kirletenlerin sorumlusu olan yöneticinin değişmesi için veya artık kendini düzeltip bölüme çeki düzen vermesinin gerektiğinin belirttiğim mesajlarımda sırf bölüm yöneticisine karşıt olduğum için hakaretlere uğradım ve dalga geçtiler tek benle değil beni destekleyen veya benim görüşümde olanlan herkese yaptılar bunu bunun sonucunda hakaret edenlerden göz göre fgöre gelip ağır hakaret ettiği için anca kıyıp banladı gursell admin o üyeyi ve en az cezayı verdi ve diğer çok ağır hakret etmeyip üstüne dalga geçenlere ise bazılarına uyarı verildi.Oysaki ben ve benim gibi formun iyiliğini ve temizlenip güzel bir yer haline gelmesini isteyenlerin önü kesildi oysa biz sadece üyelerin daha güzel bir ortamda bulunmasını istemiştik.İnsanların iyiliği için yaptığımız bu direnişte şimdi ise milletin alay konusu olduk naparsın hayat bu insanlar her zaman güçlünün yanındadırlar işin komik ynaı ben ve benimle olanlar bu insanların iyiliği için uğraşmıştık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.