Şimdi Ara

Skinlerin amacı nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • parayla alınan veya kutudan çıkan silahların amacı nedir arkadaşlar ? sadece gösteriş mi ? yoksa özelik olarak mermi sayısı isabet oranı vs. değişiklik varmı ? cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

• Sadece göze hoş gelme olayı adı üstünde zaten ''skin'' dış görünüş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

Sadece göze hoş gelme olayı adı üstünde zaten ''skin'' dış görünüş...

cevabın için çok teşekkür ederim kardeşim ama o fiyatları görünce biz bırakıyoz silah kendi kendine vuruyo sandım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ö.önen

quote:

cevabın için çok teşekkür ederim kardeşim ama o fiyatları görünce biz bırakıyoz silah kendi kendine vuruyo sandım :D

adamı niye eksilediniz bilemedim ama adam haklı. oyuna yeni başlayan biri 400$ bıçağı görse fırlatılabiliyor sanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 5 Ocak 2015; 1:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

quote:

quote:

adamı niye eksilediniz bilemedim ama adam haklı. oyuna yeni başlayan biri 400$ bıçağı görse fırlatılabiliyor sanır

Sanmasının sebebi önceden velet oyunları oynadığı için olabilir p2w mantığı Valvede böyle şeyler yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

Orijinalden alıntı: SALIGIA

quote:

quote:

Sanmasının sebebi önceden velet oyunları oynadığı için olabilir p2w mantığı Valvede böyle şeyler yok

aslında haklısınız ama bu kadar büyük meblağların dönmesi beni çok şaşırttı cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.