Şimdi Ara

====SKODA ÇIKMA YEDEK PARÇA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SKODA OKTAVİA FABİA ROMSTER ELEKTİRİKLİ DİREKSİYON POMPASI ÇIKMA ORJİNAL 450TL

• teşekkürler .hayırlı satışlar
  • octavia 2005 model 1,6 mpi model far anahtarı varmı varsa ne kadar ben ankaradayım
  • Merhaba
    Octavıa A5 kasa aracma bolero navigasyon çerçevesi arıyorum sizde varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringcep

Merhaba

RNS 510 icin olan cerceveden var bende eger sordugun oysa pm gonderebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozberk

quote:

Orijinalden alıntı: ringcep

Merhaba

RNS 510 icin olan cerceveden var bende eger sordugun oysa pm gonderebilirsin.

Benim aracım donanım olarak alt versiyon,şuanki görüntü bu şekilde,buraya göre çerçeveniz uyum sağlarsa alabilirim.Fiyatı ne olur?

• fotogrfalar mevcut bu akşam yükleyeyim ona göre netleştirin. ama donanım seviyesi faretmiyor şartlar şöyle:

octavia a5 fl 2009--->
    rns 510

eğer bu ikisi mevcutsa çerçeve sorunsuz olacaktır.

ayrıca kodlamalar haritalar vs konularında da yardımcı olurum
  • skoda octavia 2011 rns510 teyp çerçevesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozberk -- 18 Ocak 2013; 14:11:21 >
  • fotografi simdi gorebildim. evet cerceve arabaniza uygun. fakat takmayi dusundugunuz teyp ne onu gormek lazim. bu cerceve rns510 ve ayni olcudeki teplere uyar
  • Arkadaşlar 2005 elegance octavia da bu cd çalar mevcut. Bunun yerine mp3 çalarlı olan üst modellerin cd çalarını taksam park sensörü ve direksiyon fonksiyonları aynen çalışır mı? Birde ilk fotoğraftaki (soldaki) mp3 çalmayanı 6'lı cd çalar mı?
     ====SKODA ÇIKMA YEDEK PARÇA ====SKODA ÇIKMA YEDEK PARÇA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin87 -- 9 Şubat 2015; 12:36:11 >

• 2008 model Skoda Fabia II aracıma hız sabitleyici taktırdığım için üzerindeki orijinal sinyal ve silecek kolu elimde boşta duruyor. İhtiyacı olan varsa bana bilgi verebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.