Şimdi Ara

Skoda fabia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar hayırlı kandiller size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bilenler ve kullananlar özellikle bı araç almaya niyetlendim nasip olursa Skoda Fabia 2001 1.4 16v 100 lük bu araç hakkında bilgisi olan varmı konfor performans dayanıklılık nasıl arıza sorunu cokmu parça pahalimi yakiti nasıl asr ABS airbag klima torpido soğutuculu on iki cam otomatik çam yeşili bı araç lütfen aydınlatır mısınız ilk aracım olacak şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni fabia'dan çok memnunum ama 2001 model hakkında fikrim yok açıkçası.Yenisinde torpido soğutma yok:)
  • Yeni kasaların konforu gayet güzel ama o kasası hakkında pek bilgim yok umarım kullanan arkadaşlar vardir

• Bu araçtan kullanan yada daha önce kullanmış olan kimse yokmu yoksa daha foruma girmemiş arkadaşlarmı var yakıt konusunda iyi diye duydum vw altında üretilmiş dediler ama hep dedilerle biliyorum umarım aydınlatan arkadaş abiler çıkar

• Kronik sorunları var örneğin direksiyon kutusu veya açı sensörü gibi.Büyük bir ihtimal MPI motor vardır motoru pek gitmez ve nazlıdır bende BBZ kodlu motor vardı ve yağ yakıyordu.Bu motorunda kronik sorunu budur yağ yakar.Ama guzel araba ben bir türlü ısınmadım araca ve ondan satmıştım sorunuz varsa cevaplarım

• Merhaba ustam 16v 100luk diye duydum Pekde araştırma fırsatım olmadı bu saydığınız direksiyon kutusu ve sensör arızası dışında motorda yağ yakma olayı yada motorun arıza yapma olayı nedir 220000 de 4disk yeni değişmiş triger kayisi yeni değişmiş İst.dan Samsun'a 150tl gaz ile geldi piyasa fiyatına bakıyorum 21 den 26lara kadar çıkıyor 19a anlaştık gibi birşey ama tereddüt lerim olduğu için ve bilgilenmek için biraz bekletiyorum 6000tl hasar kardi var istda parça parça surtmelerden sebeb

• Aldığınız araçta sıkıntı yoksa alın, 19 bine araç yok piyasada
    16v 100hp lik rampada kolay kolay bayılmaz.
  • cordaba var bende bbz kodlu motor.yağ eksiltiyor ve yokuşlarda zorlanıyor biraz.onun dışında 6 yıldır hararet sensörü dışında sorun vermedi.
  • Bende 2005 special var 1.4 101 lik benzinde kullanıyorum lpg yok konfor yol tutuş malzeme kalitesi yönüyle o yıllara göre rakipsiz clio getz i20 gibi tenekeler yanından bile geçemez golf4-bora parçaları kullanılıyor kaputu açınca görürsünüz heryerde vw logosu mevcut sinyal kolu klima kumandaları far anahtarı vs tüm parçalar ortak ön döş yumuşak aracın yakıt şehir içi 9.10 litre yakıyor şehir dışı 5-6 arası basınca uzuyor devirli kullanırsan rampada kesilmiyor hızını koruyor üst limit hızlarda gayet güvenli 190 görmüştüm gayet sağlam gidiyordu rüzgardan etkilenmiyordu her hangi sorunuda olmadı yağ eksiltti sadece 3 bin km de koyduğum yağ gitmiş :) tekrar yeniledm şuan iyi koyduğun yapada bağlı sanırsam araçtan memnunum her yönüyle tavsiye ederim

• Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler bana sıcaklık verdi araç için dün aracı sorgulattim 7500 hasar kaydı çıktı ön sağ sol çamurluklar kaput panjur fan radyotor davlumbazlar değişmiş tramerde öyle çıktı açıkçası o araçtan soğudum şimdik 19binede bu aracı almaya kalksam yok bütün hevesim kırıldı 😥 piyasaya bakıyorum adam Şahin'e dogana bu fiyatı yazmış Allah korkusunda kalmamış millette bendedir şahin var en babası ederi 8bin fazlasını veren salaktir bence mazdalar off offf

• Araç önden kazalı imiş araştırdım vaz geçtim teşekkür ederim ilginiz için sanırım yine biraz daha araç arayacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.