Bildirim
Skoda Fabia 1.2 Ambiente Dynamic vs Renault Clio 1.2 Joy
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Renault 1.2 atmosferik için konuşayım.
4 sene yakındır lpg ile hergün kullanıyorum. 2-3 ayda bir 2 bin km uzun yola da gidiyorum. Sene de 20 bin km civarı yapıyorum.
Uzun yolda hele de azıcık yüklü ise araç 4 bin devirle 3 viteste tırlarla birlikte tırmanırsın rampaları
Düz yolda performansı yeterli. 100 km hızı 3 bin devirde yapıyor.
Biraz da artılarından bahsedeyim. 120 tl 4 litre elf motor yağı. 4 bujisi 80 tl. Yani parçaları çok uygun.
Yakıt olarak ben 80 lira gazla 400 km gidiyorum yani uzun yolda 6-7 litre arası gaz yakıyor. Belki 80 km ile daha az yakabilir ama yol bitmiyor o hızla.
Varsa başka merak ettiğiniz yardımcı olmaya çalışırım. -
İkisini de sürdüm fabiayı daha çok beğendim valla. Bugün aldım aracı hayırlısı bakalım Teşekkür ederim bilgilendirme için başka arkadaşlara da yardımcı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingfbolu -- 30 Haziran 2020; 4:31:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X