Şimdi Ara

Skoda Fabia 1.2 TSI DSG almayı düşünüyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 yıldır DSG kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca Fabia mı İbiza mı deyip Clio almak da ilginç olmuş. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuneytKarahan C kullanıcısına yanıt
    2. el bulunca aldım hocam :)
  • Güle güle kullanın. :) Ama sanki Clio ve Fiat teneke gibi geliyor bana ya da herkes öyle dediği için algı oluştu bende. İzlenimleriniz nelerdir?

Ayrıca sanki çok zengim milletmişiz gibi ÖTV'nin bu kadar yüksek olması da ayıptır, günahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: CuneytKarahan

2 yıldır DSG kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca Fabia mı İbiza mı deyip Clio almak da ilginç olmuş. :D

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Vw'nin yeni motoru 1.0 ecotsi ile gelen ibizayı düşünün derim. Bu motoru çok kullanıcak daha vag ama ilk ibizaya getirdi. Fabianın ibiza dan tek artısı içi daha ferahtır. Birde 5 yıl binilecelse DSG düşündürücü biraz araştırın derim sorunlu bir şanzımandır.

ilk ibiza'ya gelmedi. dışarda 1.0 golf'ler satılıyor ama buraya gelmedi daha.
  • CuneytKarahan C kullanıcısına yanıt
    Hocam araba uzun yol arabasi degil, şanzimani da robot kontrollü manuel. Yani bana gore arabanın güvenli sürüş limiti 120, esp yok, gürültü yalitimi vasat, 1.2 olmasina rağmen atikligi fena degil, hatta devir gosterirseniz gayet yeterli, geriye kacma sorunu mevcut, gaz tepki suresi fazla, yani zayif, surus konforu yeterli, hiza duyarli direksiyon ve hiz sabitleyicisi mevcut.

Araba 35 bin bandinda kesinlikle alinabilecek bi araba, zaten 45.000 deydi, sorun cikarmamasi onemliydi benim icin, o nedenle iyi oldu diyebilirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.