Şimdi Ara

skoda fabia 2001 15000tl çok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100'lük için bile fazla.Gerçi millet broadwaye 7 istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

100'lük için bile fazla.Gerçi millet broadwaye 7 istiyor.

94 model brodwayımı kütahyada 8500 sattım. şuan olsa izmir gaziemir pazarında 9250ye pazarlıksız giderdi. yalan değil gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4364

quote:

94 model brodwayımı kütahyada 8500 sattım. şuan olsa izmir gaziemir pazarında 9250ye pazarlıksız giderdi. yalan değil gerçek.

Şaka gibi gerçekten.
  • Okurken çok şaşırdım gerçekten. Clio önerilmiş Fabia yerine :D

Aynı bahsedilen formatta (2001 68hp) bi Fabia'yı geçen sene arkadaşımız benzer bir fiyata almıştı. Taş gibi de biniyordu. Bir gün ışıklarda arkadan 130 kmh ile gelen 1 yaşını doldurmamış E klasse (mobesede ışınlanmış olarak geldiği görülüyor, görünce fren yaptı tabi ki) biçti. E klasse hızın da etkisiyle baya kaldırım vs ziyaret etti, tüm havayastıkları açıldı ve perte ayrıldı. Karabükün zenginlerindendi. Bizim fabia'nın arkasında oturan arkadaş merso'nun vurduğu taraftan diğerine savruldu cama vurdu, kafasına biraz dikiş atıldı ama bi şey olmadı şükür. Öndekilere hiç bi şey olmadı, arabanın sağ arkası biraz içeri göçtü ama bagaj bile çok ezilmedi yani. Clio ve palio ne yapardı, sizin takdiriniz...

Edit : ekleme

Pardon, kendi kazamı unutmuşum :D bize de ışıklarda 90 derece ile apaçi kasa bi şahin çarptı. kırmızıda geçmiş frensiz olarak. Şahinin şasesi yamuldu, fabianın durumu aşağıdaki gibiydi:

skoda fabia 2001 15000tl çok mu?

Diğer fabianın resmini de bulursam eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 19 Kasım 2013; 23:28:27 >

• Yukarıda fiyat tekliflerini veren arkadaşlar, piyasadan mı haberiniz yok yoksa hayalinizdeki fiyatları mı söylüyorsunuz?
  • Fiyat çok yüksek evet doğru ama piyasada bu gerçekten şuanda.

2hafta önce 14.650 ye 55.000 km de Vectra B aldım 99 model kendin kıyasla istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aklıma inanılmaz yattı. eğer denk getirirsem skoda'dan şaşman yalnız biraz pahalı tabi. ne de olsa wv'nin nerdeyse aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoMinicSS

Fiyat çok yüksek evet doğru ama piyasada bu gerçekten şuanda.

2hafta önce 14.650 ye 55.000 km de Vectra B aldım 99 model kendin kıyasla istersen.

99 model vectaya bindiniz birde 2001 model skoda fabiaya binin farkı siz görün. inanın skoda şu ülkede hak ettiği değeri görmüyor. ama yavaş yavaş görecektir.
  • quote:

quote:

99 model vectaya bindiniz birde 2001 model skoda fabiaya binin farkı siz görün. inanın skoda şu ülkede hak ettiği değeri görmüyor. ama yavaş yavaş görecektir.

Mesajımı yanlış anlamışşınız belliki. Fiyat çok ancak piyasası gerçekten böyle diyorum. Daha 2 hafta önce bu paralara deli gibi araba arıyordum.

2001 Fabia ya bindim baya da kullandım sıradan bir B sınıfı araçtan bi eksiğini yada fazlasını göremedim. Vectra ile elbetteki mukayese edilemez ancak dediğim gibi sıradan bir B sınıfı araç. Alınır düşük yakıt tüketimi ile mis gibi gezilir.

• quote:

quote:

quote:

Mesajımı yanlış anlamışşınız belliki. Fiyat çok ancak piyasası gerçekten böyle diyorum. Daha 2 hafta önce bu paralara deli gibi araba arıyordum.

2001 Fabia ya bindim baya da kullandım sıradan bir B sınıfı araçtan bi eksiğini yada fazlasını göremedim. Vectra ile elbetteki mukayese edilemez ancak dediğim gibi sıradan bir B sınıfı araç. Alınır düşük yakıt tüketimi ile mis gibi gezilir.

fiyatlar yüksek gerçekten, enflasyon illeti ayrıca şu sahibinden.comda yazılan fiyatlar çok belirleyici oluyor fiyatta. bilende koyuyor arabasını oraya bilmiyende. güya kış geldi fiyatlar düşer dioruz ama gün geçtikçe durmadan artıyor.

• arkadaşlar bakmalısınız ilana! araç beni gel al dior sanki :D ama o bir stlio

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-devlet-memurundan-2004-model-1.6-16-valf-lpgli-fiat-stilo-143506544/detay/
  • quote:

inanın skoda şu ülkede hak ettiği değeri görmüyor. ama yavaş yavaş görecektir.

yorumların tamamına cevap vermek isterdim ama susma hakkımı kullanıyorum. skoda ile fiat ın renaultun kıyaslanmasını içime sindiremesemde susuyorum.
    dostum skoda nın ne olduğunu kullananlar bilir sen kullanmayanlara kulak asma. fabia kendi segmentinde iyi bir araçtır. temizini bulursan al arkana bile bakma.
  • 2004 model 1.4 elegance 101 hp fabia kullanıyorum bahsedilen vectralara stilolara otobanda nal toplatmazsam arabayı yakarım.Bunu yaparkende öyle kmde 40-50 kuruşlar değil 20-30 kuruş yakarak yaparım.
    Ben bu kadar sağlam az yakan tok araba görmedim bu fiyatlara yani.Fabiadan şaşmayın asla pişman olmazsınız....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınabilinir
  • skodaya çözüm yok yeterki osu busu oynanmamış olsun. zaten varsa satacak alayımda skoda. piyasada yok adam akıllı satılık. çok para istiyorlar. hele 101hp hiç yok nerdeyse. binen bırakmaz o araça. şimdi bende palio bakıyorum 13500 vericem inanılmaz beter. km düşürülmüş skodayı almadığıma pişman oldum. arabanın en az 2binlira fazlası vardı bide jant v.s
  • ben abartmıyorum onlarca arabaya baktım alıcam die, ancak fiyat kalite konfor dengesini en mükemmel skoda da gördüm. WV tamam iyi ama parasınında maşallahı var. hiç gerek yok arkadaşlar skoda tek geçilir. şu an üni okuyorum son sınıfım, mezun olunca fabia 1.4 16 valf 101hp alıcam kafaya koydum. şimdi gıytırıktan teyyare bir araç alıcam 2000 model polio v.s
  • Şu araçlarda boya takıntınızdan önce km ve motor durumu takıntınız olsun. Araçta boya yok ama 220000 den 90000 e düşürülmüş, sonra alıp 10000 km kullanıyorsunuz, araç yağ yakmaya başlayınca "ama araba tertemizdi damla boya bile yoktuuuuu"

Yapmayın etmeyin, 13 yaşındaki araçta elbette lokal boyalar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 28 Kasım 2013; 1:04:01 >
  • quote:

quote:

Dahasını söyleyeyim, abimizin biri doğanını 9000 e sattı. (95 ya da 96 model)

• O fiyata 2008 alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Donanım seviyesi ne bilmiyorum ama o paralara daha yüksek model daha düşük vergi ve yakıtlı Palio ve Clio'lar var.

aynen katılıyorum.

Fiyat/performans ürünü, fiyatı düşük kaldığı sürece muteberdir.

Aracım skoda fabia ederi 18bin 15-20 bin arası getireceğiniz her fiat arabasıyla bagaj hariç her alanda kapışır bu araba.

yol tutuşu güvenliği yüksek hızlardaki durumu özellikle çok iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.