Şimdi Ara

SKODA FABİA MI FORD FİESTA MI NİSSAN MİCRA MI PEUGEOT 208 Mİ RENAULT CLİO MU (BÜTÇE 67 BİN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam tek kavrama sistemleri yığılıyor diye konuşmak daha doğru bence sizin gibi kullanan sayısı çok az, ben kendim değiştiriyorum vitesi hep ayağımı gazdan çekip mesela hiç yığılma yok titreme yok ama nerde kaldı otomatik diyenler olacaktır ve ne yaparsan yap vites değişimi hızlı değil. Toyota 'nın yarı otomatiğini kullanmıştım auris dizel, eğer dikkatli olmazsanız çıldırtırdı :)
  • Fabia almayın, dediğiniz gibi dsg. Micra'yı bilmiyorum ama cvt sorunsuz bir şanzımandır. 208 güzel araç, şanzıman etg5 ise test edin, eat6 ise gözünüz kapalı alın Clio her açıdan ortalama güzel bir araçtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obyzr

Fabia almayın, dediğiniz gibi dsg. Micra'yı bilmiyorum ama cvt sorunsuz bir şanzımandır. 208 güzel araç, şanzıman etg5 ise test edin, eat6 ise gözünüz kapalı alın Clio her açıdan ortalama güzel bir araçtır.

Almayın dediğiniz fabia şurada önerilen araçlar içinde f/p olarak kafaya oynayacak bir araç. Dsg dediginiz şanzıman renonun edc'sinden de fordun powershift'in den de pejonun eat6'sindan da daha hizli bir şanziman. Garantisi olan dsgli bir fabia gayet güzel tercih edilebilir hocam. Forum tutturmuş bir dsg kötü vs. Çok övdügünüz renonun edc'si dsg kadar akici degil. Bunu sadece ben degil kullanan arkadaşlarım da söylüyor. Çevremde bir süru dsg kullanan arkadaşım var sorun yaşayan yok. Ha olsa da garantisi olduktan sonra sıkıntı yok.. Edc'de powershift te çift kavrama şanzimanlar ve ariza yapma olasiligi onlarda da var. Pejonun eat6'sını ayri tutuyorum çünkü yapısı gereği sorunsuz bir şanziman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 26 Ocak 2018; 0:31:11 >

• sedatss kullanıcısına yanıt
    Amerika'da 10 yıl verilen garanti burada 2 yıl veriliyor yanlış bilmiyorsam. Ayrıca satış sitesinde yüzlerce uygun fiyatlı golf, polo ve Jetta bulabilirsin, çoğunlukla otomatikler. İnsanların aradığı performanstan ziyade sorunsuzluk. Yoksa normal kullanımda tork konvertörlü şanzıman bile kullanmayı bildikten sonra benim için yavaş değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.