Bildirim
Skoda Fabia yedek parça hk.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Abicim güle güle kullanın bende sıfır almak ıstyorum engellı raporumla ötv indırimlı ama merak ettım jalıte ve yakıt nasıl 1.2 motor otomatık almayı düsünüym tsk edrim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: orhanbaba0470
Abicim güle güle kullanın bende sıfır almak ıstyorum engellı raporumla ötv indırimlı ama merak ettım jalıte ve yakıt nasıl 1.2 motor otomatık almayı düsünüym tsk edrim
Güzel araba, 3 silindir, performansı ve yakıtı iyi, bakım fiyatları çok ucuz ve emin ol b sınıfı bir arabaya göre iç mekanı çok ferah.
Kazasız belasiz surusler dilerim
Tsk edrim abi
kısmet olursa bende almak istiyorum.2013 model 1,2 alıcam.htp 3 silindir.tüpsüz alsamda tüp taktırmayı düşünüyorum.
sizin yakıtınız nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: virtue051
kısmet olursa bende almak istiyorum.2013 model 1,2 alıcam.htp 3 silindir.tüpsüz alsamda tüp taktırmayı düşünüyorum.
sizin yakıtınız nedir
1.2 1tupe gerek yok. Araba zaten yakmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: troyadabiradam
quote:
Orijinalden alıntı: virtue051
sizin yakıtınız nedir
1.2 1tupe gerek yok. Araba zaten yakmiyor
yakıt değerleri nedir hocam ?
şehir içi şehir dışı
bagaj hacmi sizi tatmin ediyor mu ?
vites geçişleri vs.genel bi betimleme yaparsanız arabanız hakkında çok memnun olurum.
teşekkürler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- skoda octavia 1.6 tdi kronik sorunlar
- skoda superb 1.6 tdi prestige yorum
- 2001 skoda fabia 1.4 comfort yorum
- skoda fabia kronik sorunlar
- skoda hata vites kolu sürmeye devam edilebilir
- skoda elektrikli araba
- 2021 skoda superb
- skoda fiyat listesi 2024
- yeni skoda kodiaq 2024
- skoda hangi ülkenin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X