Şimdi Ara

Skoda Fabia yedek parça hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Anneme geçen sene 2012 1.2 optimal Fabia aldık, araçtan çok memnunuz, haftaya memlekete gideceğim, 75.000 km bakımı var, periyodik bakım için malzeme alabileceğim skoda için internet sitesi var mı?

• Abicim güle güle kullanın bende sıfır almak ıstyorum engellı raporumla ötv indırimlı ama merak ettım jalıte ve yakıt nasıl 1.2 motor otomatık almayı düsünüym tsk edrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanbaba0470

Abicim güle güle kullanın bende sıfır almak ıstyorum engellı raporumla ötv indırimlı ama merak ettım jalıte ve yakıt nasıl 1.2 motor otomatık almayı düsünüym tsk edrim

Güzel araba, 3 silindir, performansı ve yakıtı iyi, bakım fiyatları çok ucuz ve emin ol b sınıfı bir arabaya göre iç mekanı çok ferah.
    Kazasız belasiz surusler dilerim

• Tsk edrim abi

• kısmet olursa bende almak istiyorum.2013 model 1,2 alıcam.htp 3 silindir.tüpsüz alsamda tüp taktırmayı düşünüyorum.

sizin yakıtınız nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

kısmet olursa bende almak istiyorum.2013 model 1,2 alıcam.htp 3 silindir.tüpsüz alsamda tüp taktırmayı düşünüyorum.

sizin yakıtınız nedir

1.2 1tupe gerek yok. Araba zaten yakmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: troyadabiradam

quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

kısmet olursa bende almak istiyorum.2013 model 1,2 alıcam.htp 3 silindir.tüpsüz alsamda tüp taktırmayı düşünüyorum.

sizin yakıtınız nedir

1.2 1tupe gerek yok. Araba zaten yakmiyor

yakıt değerleri nedir hocam ?

şehir içi şehir dışı

bagaj hacmi sizi tatmin ediyor mu ?

vites geçişleri vs.genel bi betimleme yaparsanız arabanız hakkında çok memnun olurum.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.