Şimdi Ara

Skoda Kodiaq Ana Konu (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.628
Cevap
93
Favori
462.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Plug in hybritlere ötv indirimi geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önerebileceğiniz plug-in hybrid hangi modeller var? Volvo’da xc60 5 milyonun üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 8 Ağustos 2024; 21:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byd seal u bu kapsamda ama başka markalarda bar uzakdoğudan gelen kodiaq dan daha kaliteli gördüğüm kadarıyla, jaecoo var dün fiyatı belli oldu. Var yani alternatifler

• Skoda Kodiaq

ile

VW Tuareg

bildiğim kadarıyla aynı platformu kullanıyor.

aralarında fark var mı?

varsa ne tür farklar var?

• adolf1 kullanıcısına yanıt

Touareg ile alakası yok, Touareg, Audi Q7 ile ortak platform kullanıyor. Kodiaq ise Tiguan Allspace ve Seat Tarraco ile aynı platformu kullanıyor. Bu platform, VW Golf, Audi A3, Skoda Octavia'da kullanılan platformun modifiye hali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 Prestige paket araç yeni satın aldım. Aracı çok beğendim ve sevdim.

Fakat şerit takip açtığımda araba şeridi ortalamıyor ve direksiyon kontrolünü almıyor.

Bir sağa bir sola savruluyor ve şeritten çıkarken sadece uyarı veriyor. Sonra direksiyon hangi yöne gidiyorsa araç oraya doğru savruluyor.

Direksiyonun solundaki kolu kendime çekerek aktif hale getiriyorum ACC'yi. Sürüş asistanında bütün özellikleri açık aracın.

Acaba eksik bir şey mi yapıyorum veya bir arıza mı söz konusu? Yoksa bu araçlarda şerit takip böyle mi çalışıyor?

• Adaptif şerit takip özelliğini açtırırsanız şeridi ortalayarak gider. Gizli özellik açan yerlere sorun yada obd cihazı ve yazılımınız varsa kendinizde yapabilirsiniz ama bu konuda bilginiz olması lazım.

• merhaba 1.4 tsı 4x4 kullanan var mı karma tüketim nedir. teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.