Şimdi Ara

Skoda octavia 1.2 tsi dsg 2014 model 65000 km de alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar skoda octavia 1.2 tsi dsg 2014 model araç var. Tanıdık galeride 68750 yazmış. 66-67 bin aralığında alabilirim. Sizce bu araç nasıldır. Be Toyota corolla istiyordum dizel, ancak otomatikleri tavsiye etmediler. Bu akşam bakacağım ve karar vermem lazım.

Benim için önemli olan sorunsuz olması, bu arabadaki tek korkum dsg şanzıman. Araç orjinal. Kaza, boya, değişen yok.

Acil yardım ve tavsiyeler bekliyorum. Lütfen tarafsız yorumlar olsun. Herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarafsız yorum yapıyorum , sorunsuz araç arayıp dsg li araç bakmak

• Tam garantisi de bitecek. Tam bir saatli bomba

• Neden saatli bomba, ayrıca garanti uzatma yapabilir miyim,.? Bı dsg ne problem çıkarır. Bilmediğimden soruyorum.

• Toyota'nın otomatiğe sorunlu deyip Dsg aldırmak, iyiymiş

Dsg'de kullanıma bağlı olarak şanzıman bozuluyor, kronik sorunlu bunlarda. Hele ko garanti bitiminde satılan araçlar iyice şüpheli bence. Ne kadar tutuyor derseniz piyango orası. Doğuş'un insafına kaldınız. Toyota'nın otomatiği CVT denilen sistem ve kolay kolay sorun çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Toyota'nın otomatiğe sorunlu deyip Dsg aldırmak, iyiymiş

Dsg'de kullanıma bağlı olarak şanzıman bozuluyor, kronik sorunlu bunlarda. Hele ko garanti bitiminde satılan araçlar iyice şüpheli bence. Ne kadar tutuyor derseniz piyango orası. Doğuş'un insafına kaldınız. Toyota'nın otomatiği CVT denilen sistem ve kolay kolay sorun çıkarmaz.

Toyotanın,corolla 1.4 D4D'de kullandığı şanzıman cvt değil,tek kavramalı MultiMode robotize şanzıman.gerçekten geçişleri acayip kötü deniyor.DSG ile yarışamaz bile,sadece DSG den daha sorunsuz olduğu bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 7 Mayıs 2017; 1:38:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzinli araç 3 senede 65bin km yol yapmaz ya rent a car yada filo çıkması

• dsg garanti bitimi galeri 3 senede 65 bin yapmiş benzinli araç

bilemiyorum altan bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

benzinli araç 3 senede 65bin km yol yapmaz ya rent a car yada filo çıkması

Bizim babada aynı araçtan var senelik 25 bin km yapıyor bundan önceki aracıda otm benzinli astraydı 4 yılda 90 bin yaptı gayet normal kmler uzun yolu var içinde tabiki

• Gerçekten yorumlarlara hasta oldum... Ama kafam daha çok karıştı. Galerici tanıdık zaten. Yamuk yapmaz, düzgün insanlar. Bu işi hakkıyla yapanlar da var. Şimdi gidiyorum yoldayım. Nasip bakalım, test edecez,karar vereceğim. Hayırlısı olsun inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: honeylee

Gerçekten yorumlarlara hasta oldum... Ama kafam daha çok karıştı. Galerici tanıdık zaten. Yamuk yapmaz, düzgün insanlar. Bu işi hakkıyla yapanlar da var. Şimdi gidiyorum yoldayım. Nasip bakalım, test edecez,karar vereceğim. Hayırlısı olsun inşallah.

Olayı yanlış anladın , galerinin yapacağı kelekten behsetmiyoruz. Dsg şanzumanın yapacağı kelekten bahsediyoruz, koyverirse can yakar kardeşim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Gerçekten yorumlarlara hasta oldum... Ama kafam daha çok karıştı. Galerici tanıdık zaten. Yamuk yapmaz, düzgün insanlar. Bu işi hakkıyla yapanlar da var. Şimdi gidiyorum yoldayım. Nasip bakalım, test edecez,karar vereceğim. Hayırlısı olsun inşallah.

Olayı yanlış anladın , galerinin yapacağı kelekten behsetmiyoruz. Dsg şanzumanın yapacağı kelekten bahsediyoruz, koyverirse can yakar kardeşim ...

Eyvallah sağolun yardımlarınızı için... Elbette kötü yanları olabilir. Sonuçta ülkemizde ne yazık ki yaklaşık yıllık 200 bin araç satan bir grubun araçları. Yarısı dsg olsa yılda 100 bin yapar. Bu kadar çok satışı varsa problem sayısı da çok zikredilir. Bu grubu normalde çok sevmem, lakin başka seçenek kalmadı gibi bişey oldu. Neyse uzun lafın kısası.

Aracı gördüm, test ettim. Çok hoşuma gitti. Galerici zaten lise arkadaşım. Araba da çok temiz, bakımları zamanında yapılmış. Anlaştık. İnşallah pazartesi alıyorum. Hayırlısı olsun. İnşallah sorun yaşatmaz....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Eyvallah sağolun yardımlarınızı için... Elbette kötü yanları olabilir. Sonuçta ülkemizde ne yazık ki yaklaşık yıllık 200 bin araç satan bir grubun araçları. Yarısı dsg olsa yılda 100 bin yapar. Bu kadar çok satışı varsa problem sayısı da çok zikredilir. Bu grubu normalde çok sevmem, lakin başka seçenek kalmadı gibi bişey oldu. Neyse uzun lafın kısası.

Aracı gördüm, test ettim. Çok hoşuma gitti. Galerici zaten lise arkadaşım. Araba da çok temiz, bakımları zamanında yapılmış. Anlaştık. İnşallah pazartesi alıyorum. Hayırlısı olsun. İnşallah sorun yaşatmaz....

Hayırlı olsun kardeşim , güle oynaya eskitin

Şunuda belirtmek isterim , çok satıyor çok arıza var bakış açısı çok yanlış bence. Kaliteden bahsedebilmek için çok satıp az arıza yapması gerekmez mi ?.. Efasane kasa corollalerı , o dönemin civiclerini efsane yapan çok satıp çok arıza yapmaları değildi , saygılar kardeşim ...

• Adama sor bu zamana kadar değişmiş mi dsg. Hem zaten normal manuel arabada da baskı balata değişiyorsun 100bin km civarında. Pek sorun etme dsg yi. Herkes kullanıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Adama sor bu zamana kadar değişmiş mi dsg. Hem zaten normal manuel arabada da baskı balata değişiyorsun 100bin km civarında. Pek sorun etme dsg yi. Herkes kullanıyo.

Hocam dsg sorun , baskı balata değil , mekatronik. Şanzuman beyni arıza verdimi 5-6 binden kapı açıyor servisler...

• 3 sene e140 kasa (2008 model) + 7 sene e150(2011 model) corolla kullanmış biri olarak söylüyorum ; kesinlikle corolla.

neden corolla ?

-Düşük yakıt tüketimi

-Güçlü çekişi olan bir motor

-Çoğu bakımını kendiniz yapabilmeniz

-Corollanın çok satması ki buda istediğiniz çıkma parçanın rahatlıkla bulunabilmesi anlamına geliyor.

-Karmaşık elektronik sistemlerden arındırılmış sade,düzgün derli toplu bir ortakonsol,içeriden elegant,dışarıdan dinamik bir duruş.

-Sonradan 9 inch net büyüklükte ekran takabilme(Kendim ekranı taktım,çok basit ve güçlü)

-Amerikada satılan camry modeline benzeme.

-Yarı otomatik dizel şanzumanda direksiyon kenarlarında f1 vites kulakçıkları desteklenmiş şekilde sorunsuz şanzuman.

-128bin km ye gelmeme rağmen 7 senedir kullanıyor olmama rağmen ne bir baskı balata,ne bir akünün değişmeye ihtiyacı olmaması.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.