Şimdi Ara

Skoda Octavia'mı yoksa Renault Megane Sport Tourer'mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoas

quote:

Orijinalden alıntı: XPmax

bence sport t. ben çok beğeniyorum hele bide full u olursa çok daha güzel olur yazdığınız opsiyonlarla ama bir araştırın 1.6 dci 130 energy motor gelecek haziranda aceleniz yoksa onu bekleyin derim hayırlı forumlar...

a aaa benim bundan haberim olmadı. hatta 2 gün önce ümraniye günerlere gittim görüştüm bundan hiç bahsedilmedi... o kadar acelem yok bekleyebilirim. bilgi için teşekkürler...

1-1.5 ay önce istanbulda lansman gibi bişey yapılmıştı. Bende orda gördüm aceleniz yoksa bekleyinderim.Dergiyi bulamadım indirmiştim ama motorun teknik verilerini kadetmiştim onu koyayım bari biraz içinize energy130 ateşi yakıyım zaten satışa cıkış tarihide yazıyormuş...

Skoda Octavia'mı yoksa Renault Megane Sport Tourer'mı?

• quote:

quote:

quote:

bence sport t. ben çok beğeniyorum hele bide full u olursa çok daha güzel olur yazdığınız opsiyonlarla ama bir araştırın 1.6 dci 130 energy motor gelecek haziranda aceleniz yoksa onu bekleyin derim hayırlı forumlar...

a aaa benim bundan haberim olmadı. hatta 2 gün önce ümraniye günerlere gittim görüştüm bundan hiç bahsedilmedi... o kadar acelem yok bekleyebilirim. bilgi için teşekkürler...

1-1.5 ay önce istanbulda lansman gibi bişey yapılmıştı. Bende orda gördüm aceleniz yoksa bekleyinderim.Dergiyi bulamadım indirmiştim ama motorun teknik verilerini kadetmiştim onu koyayım bari biraz içinize energy130 ateşi yakıyım zaten satışa cıkış tarihide yazıyormuş...

energy130 ateşini yaktınız bile :) mutlaka bekliycem merak ettim bunu, birde fiyatı ne olur öğrenmek lazım. galiba yalnızca manuel şanzuman olacak :( keşke otomatikte olsa...

• quote:

quote:

quote:

quote:

energy130 ateşini yaktınız bile :) mutlaka bekliycem merak ettim bunu, birde fiyatı ne olur öğrenmek lazım. galiba yalnızca manuel şanzuman olacak :( keşke otomatikte olsa...

valla fiyatlar 1.5 dci ile aynı olacakmış.Otomatik vites seçeneği heralde tork dan dolayı olmuyormuş tam bi bilgim yok ama bilgili arkadaşlar cevap yazar heralde.Bizde vw 1.4 tsi 122 lik siparişi verecektik ama bu 1.6 yı duyunca biraz bekleme kararı aldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

Octavia 2004 yılından beri aynı platformda üretilen bir araç, dingil mesafesi sınıfının en kısa aracı... 8 yıldır aynı platformda üretilen bir aracı almaktansa daha yeni modellere bakardım, makyajla makyajla bülent ersoy gibi oldu

Bülent Ersoy'un suçu ne ama espiri güzeldi
  • kesinlikle octaviayı al derim. Liftback bagaj kapağı bile alınması için çok büyük bir neden ayrıca malzeme kalitesi ve mekanik aksam olarak renault çok daha kalitelidir sorun çıkartmaz
  • ee hangisini aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

sedanla station mu karşılaştırıyorsun bana mı öyle geliyor?
    ben de merak ettim. seçim ne oldu? memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz06

Bence Octavia . Tam bir aile arabasi . İc hacmi ve bagaji genis ,tavan ve diz mesafesi iyi . Ayrica 1.6 Tdi motoru gercekten cok iyi . Ara hizlanmalari,seriliği gayet iyi . 7 ileri dsg si cok guzel ama benim tecihim manuel oldugu icin manuel i ayri bi guzel geliyor bana. Malzeme kalitesi vw 'in passati kivaminda . Ne de olsa vw grubunun artik :) . En dolu paketi olan Elegance modelinde doluluk acisindan Megane Tourer dan kat ve kat ustun . Yani uzun lafin kisasi Sizi asla uzmeyecek bir arac :) . Sormak istediginiz birsey olursa sorularinizi esirgemeyin :)) .

Saygilarr..

+ yan sekiz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.