Şimdi Ara

Skoda Octavia'nın Detaylı Testi ve İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda okantestetti olarak Skoda Octavia'yı detaylıca inceledim ve test ettim. Ardındanda her zaman yaptığım gibi marka fanatikliğine, reklama ve kulaktan dolma bilgilere yer vermeden yorumladım

Detaylı Test ve Yorumlarım için Buyrun Lütfen C Sınıfına Konfor Geldi : Skoda Octavia

• Hocam sitende bir güvenlik açığı var galiba, script çalıştırmak istiyor, stop diyince sayfayı açmıyor ...
  • electro_g kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için teşekkür ederim. Gerçi site değil bloggerdan standart bir blog hesabı ama inceleyeceğim
  • ellerine sağlık güzel olmuş
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Beğenmenize sevindim :)
  • Her konunuzun altına yazıyorum, buraya da yazayım.

Şu testleri buraya da koysanız harika olacak. Böyle link verince sanki kendi reklamınızı yaparmış gibi oluyor.
  • Konunun reklam ile alakası yok blog sayfasında bilgi birikimi yettiğince arkadaş gayet güzel bir test yapmış. Alt tarafı bir link farkı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    Abi ver elini öpeceğim. Her konumun altında aynı şekilde buna cevap veriyorum. Yine de yazayım. İçinde ne bir reklam ne de bir gelir giterecek olan blogumda yazıyorum ve burada linkini paylaşıyorum. Çünkü zaten yazma işim uzun sürüyor. Birde bununla uğraşmak istemiyorum. Hem siteden konunun silinmesi durumunda bütün emeklerimde boşa gidecek o yüzden blogda yazılı tutuyorum. Hem bu sayede öğrenğin Octavia testi için girdiniz fakat sitede farklı testler var bu sayede insanlar diğer testlere de göz gezdirebiliyor. Yani bir nevi kütüphane gibi tutuyorum blogumu. Ek olarak yazılarım uzun olduğu için boşu boşuna konuyu şişirmeye de gerek görmüyorum. Direk yazı üstüne tartışılabiliyor bu sayede konuda. Ben bundan ne bir kat ne bir gelir elde ediyorum. Amacım sadece bildiklerimi insanlara aktarmak. Ben burada link vermesem de okuyan bir kitlem var ama ben daha çok kişi faydalansın ve üzerinde tatışalım diye burada konuyu açıyorum. Ancak zaman zaman reklamcıymışım, gibi gözüküyorum ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanno -- 22 Haziran 2013; 16:46:55 >

• okanno O kullanıcısına yanıt
    Böyle anlayanlar her yerde çıkacaktır dostum. Devam et sen. Gayet güzel incelemelerin var. Ne zaman bu kadar güzel, daha okunası konular görsem underrated kalıyor DH' de. Bak mesela Golf 80 bin konusuna patlama yaşıyordur şu an. Sessiz sessiz okuyanlar da olur aynen devam.
  • Forumun olay yaratan üyelerinden hiçbirisinin olmaması, ne kadar enteresan, öyle değil mi ?

Şu forumdan, 8-10 üyeyi sınırsız olarak uzaklaştırsak, forum rahat eder ve böylece bilgiye yönelik konularda ağırlık kazanır.
  • SW'i çok şık olmuş bence.
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    Teşşekür ederim ilginiz ve desteğiniz için :)
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Burada kimi kassettiğinizi anlayamadım.
  • İnceleme iyi.

Ancak aracın baz donanımının fiyatı 47000 TL. Üstelik bomboş.

Yeni Golf daha kaliteli olmasına rağmen 44.000 TL. Bu aracı kimse almaz bence.

Klasik mantıksız Skoda fiyatlaması.
  • Scout modelleri çok alımlı oluyor. Konuda da bahsi geçmiş, fotoğraf çok albenili. Audi'nin Allroad modellerinden sonra birçoğu göze hitap etmese de, VW grubu bu Scout modelleriyle göz dolduruyor bence. Ucuz yollu Allroad.
  • Hocam buraya da koyun mobilleri ugrastırmayın.
    Elinize sağlık hocam
  • elinize sağlık hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanno

Teşekkür ederim Beğenmenize sevindim :)

:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.