Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    301 in içi ve kalitesi ile rapide rakip olacağını sanmıyorum
    rapid ilk incelemelere göre kesinlikle fransız rakipleri 301 ve elyese den daha ii
  • Auto Bild dergisinde sacma sapan karsilastirma:

i30 ( HB ) - Rapid ( sedan )

http://www.autobild.de/artikel/skoda-rapid-hyundai-i30-vergleich-3688220.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

Türkiyede başlangıç fiyatının 35 bin tl olacağı söyleniyor.Peugeot 301 ve Citroen C-elysee 29 bin tl gibi bi rakama satılacağını düşününce 35 bin tl rapid için yüksek kalır.

aynı fikirdeyim, bu aracın. 35 e piyasada tutunması çok zor

Bu mesajı yazmak için girmiştim siz yazmışsınız tamamen katılıyorum. Bu fiyata tutması için çok iyi donanımla ve iyi bir motor ile girmesi şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Elegance 1.6 tdi dsg 45.000 olursa satar bence.

abi çorba parası, bi 10 daha çıksan, biz de ev geçindiriyoruz.
  • Rapid ile i30 arasında ufak tefek farklar var. Dış kasa olarak Rapid fena değil. i30'un tasarımını beğenemeyenler alabilir. İç mekanda ikisi de pek güzel değil. i30 biraz daha kaliteli gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Bu araç octavia nın yerine mi gelecek arkadaşlar. Çünkü Toledo Jetta Rapid eşleştirmesi yapılmış ?

Hayır Rapid Fabia ve Octavia arasına eklenen yeni bir model yeni kasa Octavia için 2013 nisan deniyor

O halde Octavia-Toledo karşılaştırılması yapılması gerek. Toledo Rapid ayrı segmentte araçlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

quote:

quote:

Bu araç octavia nın yerine mi gelecek arkadaşlar. Çünkü Toledo Jetta Rapid eşleştirmesi yapılmış ?

Hayır Rapid Fabia ve Octavia arasına eklenen yeni bir model yeni kasa Octavia için 2013 nisan deniyor

O halde Octavia-Toledo karşılaştırılması yapılması gerek. Toledo Rapid ayrı segmentte araçlar.

Toledo ve Rapid aynı sınıf araç olacaklar. Octavia çok farklı bir konumda duruyor şuan için yeni kasa'nın çıkmasından sonra karşılaştırma yapılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

quote:

quote:

rapid ve toledo aynı platformu kullanıyorlar
  • aracın ingiltere,almanya fiyat ve donanımlarını inceledim.eğer aynı şekilde gelirse baz donanım güvenlik olarak gayet dolu.ESP-ABS standart ve bol hava yastığı var.Hız sabitleyici,fonksiyonel direksiyon gibi bazı donanımlar sadece en üst versiyonda mevcut.baz motor : 3 silindirli 1.2 75 hp MPI
    İngiltere baz fiyat:12.900 Sterlin
    Almanya baz fiyat:13.990 euro

bu araç toledo ile ufak tasarım farkları ve amblem dışında tamamen aynı araç.jettanın muadili değil ancak boyutları,bagaj hacmi ve iç hacmine bakılırsa jettaya hatta diğer C sınıfı sedanlara rahatlıkla alternatif olabilir.Peugeot 301 ve Citroen-Celysee den daha kaliteli olacağını düşünüyorum.araç hakkında net bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için bunları yazdım.bazı arkadaşlar toledonun eski modeline göre yorum yapıp yanılıyor ayrıca yeni kasa octavia 2013 nisan gibi satışa çıkacak şuanki kasaya göre daha büyük ve daha kaliteli olacak.D sınıfı araçlara rakip olmasını düşünüyorlar.

2013 octavia hakkında kaynak :http://www.traraba.com/2012/2013-skoda-octavia-sizdirildi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 28 Ekim 2012; 21:01:16 >

• Bu araç tutmaz, boşuna uğraşmasınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

quote:

Rekabetçi bir fiyat söyledim. Linea bu aralıkta dolanıyo accent blue desen o da aynı şekilde. Dediğim fiyat lansman fiyatı olsa bile gene satış rakamları artar pazara ortak olur. Fiyat size az geldi sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: archaeologist

quote:

Rekabetçi bir fiyat söyledim. Linea bu aralıkta dolanıyo accent blue desen o da aynı şekilde. Dediğim fiyat lansman fiyatı olsa bile gene satış rakamları artar pazara ortak olur. Fiyat size az geldi sanırım.

haklısınız ancak sanırım skoda kalite algısı oluşturarak araçlarını biraz daha pahalıya satma niyetinde. aynı segmentte piyasaya girecek olan Citroen-Celysee ve clio yu da hesaba katarsak işi oldukça zor görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archaeologist -- 29 Ekim 2012; 12:11:31 >

• Almanyadaki active donanım seviyesinde sürücü,yan ve perde hava yastıkları standart ama bizde ancak elegance donanım seviyesinde bunlar standart. Ayıp ya ayıp

• ESP'nin citroen elysee ve peugeot 301 de standart olması bence skoda için dezavantaj diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmann

Almanyadaki active donanım seviyesinde sürücü,yan ve perde hava yastıkları standart ama bizde ancak elegance donanım seviyesinde bunlar standart. Ayıp ya ayıp

bencede söyledikleriniz baz versiyonda bile standart olmalıydı.en azından orta donanıma koymuşlar.Türkiye başlangıç fiyatını düşük tutmak için böyle bişey yaptıklarını düşünüyorum.35 bin tl olacak diye söylenen başlangıç fiyatını 32-33 bin civarına düşürecekler sanırım.301 ve C-elysee nin 30 bin tl olan fiyatını duymuşlardır heralde

• quote:

quote:

Almanyadaki active donanım seviyesinde sürücü,yan ve perde hava yastıkları standart ama bizde ancak elegance donanım seviyesinde bunlar standart. Ayıp ya ayıp

bencede söyledikleriniz baz versiyonda bile standart olmalıydı.en azından orta donanıma koymuşlar.Türkiye başlangıç fiyatını düşük tutmak için böyle bişey yaptıklarını düşünüyorum.35 bin tl olacak diye söylenen başlangıç fiyatını 32-33 bin civarına düşürecekler sanırım.301 ve C-elysee nin 30 bin tl olan fiyatını duymuşlardır heralde

olabilir.

• Skoda ESP, 8 hava yastığı, Hillholder, 6 vites gibi şeyleri standart yapmalı.
  • rapid donanım tablosu :http://www.skodarapid.com.tr/donanim.html sitede opsiyonel donanımlar hakkında herhangi bir bilgi yok.araç gelince onuda koyarlar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 3 Kasım 2012; 23:13:55 >
  • quote:

quote:

inşallah öyle yaparlar. dizel orta donanım için en fazla 42 ye kadar çıkabiliriz. daha fazlasını vermek bana koyar

• bu Araba ( TR pazarinda ) büyük isler yapar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.