Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fuar da Rapid'in aralık ayında fiyatlarının belli olacağı söylendi, muhtemelen başlangıç fiyatı 30 bin tl en üst donanım fiyatının ise 60 bin tl olacağı söylendi.
  • Rapid de 4 cam otomatik yapmışlar ama sürücü tarafından arka camların otomatiği kontrol edilemiyor çok saçma geldi bana maliyetten kısıcaksınız madem arka camları manuel yapsaydınız,otomatik olupta sürücü tarafından kontrol edilememesi çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

aracın ingiltere,almanya fiyat ve donanımlarını inceledim.eğer aynı şekilde gelirse baz donanım güvenlik olarak gayet dolu.ESP-ABS standart ve bol hava yastığı var.Hız sabitleyici,fonksiyonel direksiyon gibi bazı donanımlar sadece en üst versiyonda mevcut.baz motor : 3 silindirli 1.2 75 hp MPI
    İngiltere baz fiyat:12.900 Sterlin
    Almanya baz fiyat:13.990 euro

bu araç toledo ile ufak tasarım farkları ve amblem dışında tamamen aynı araç.jettanın muadili değil ancak boyutları,bagaj hacmi ve iç hacmine bakılırsa jettaya hatta diğer C sınıfı sedanlara rahatlıkla alternatif olabilir.Peugeot 301 ve Citroen-Celysee den daha kaliteli olacağını düşünüyorum.araç hakkında net bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için bunları yazdım.bazı arkadaşlar toledonun eski modeline göre yorum yapıp yanılıyor ayrıca yeni kasa octavia 2013 nisan gibi satışa çıkacak şuanki kasaya göre daha büyük ve daha kaliteli olacak.D sınıfı araçlara rakip olmasını düşünüyorlar.

2013 octavia hakkında kaynak :http://www.traraba.com/2012/2013-skoda-octavia-sizdirildi/

Bu resimler sızdırma değil çakma..Aynen daha önce ASTRA SEDAN gizli fotoları diye yayınlandı..Şimdi Oktavia olmuş..Yarın ne olacak ? Corolla 2013 olur belki..

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

quote:

Orijinalden alıntı: fmann

Almanyadaki active donanım seviyesinde sürücü,yan ve perde hava yastıkları standart ama bizde ancak elegance donanım seviyesinde bunlar standart. Ayıp ya ayıp

bencede söyledikleriniz baz versiyonda bile standart olmalıydı.en azından orta donanıma koymuşlar.Türkiye başlangıç fiyatını düşük tutmak için böyle bişey yaptıklarını düşünüyorum.35 bin tl olacak diye söylenen başlangıç fiyatını 32-33 bin civarına düşürecekler sanırım.301 ve C-elysee nin 30 bin tl olan fiyatını duymuşlardır heralde

inşallah öyle yaparlar. dizel orta donanım için en fazla 42 ye kadar çıkabiliriz. daha fazlasını vermek bana koyar

En azından 4 disk fren standart olmalı. Bunu da sadece elegance donanım seviyesine koymuşlar.

• Arkadaslar ne zaman piyasada olacak bu araç? Konuya biraz fransız kaldım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: red007

Arkadaslar ne zaman piyasada olacak bu araç? Konuya biraz fransız kaldım!

yazılanlara ne bakıyorsun, araç daha ortada yok. aslınde konuya herkes fransız.

toplasan adam akıllı 10 tane yorum çıkmaz.
  • Rapid hakkında bazı incelemelerim oldu. Ayrıca Jetta ile kıyas yapacağım. Belki sizlere de biraz fikir verebilir diye düşünüyorum.

Rapid'in uzunluğu 4.48 m., genişliği 1.70 m. Jetta'nın uzunluğu 1.66 m., genişliği 1.77 m. Rapid, Fabia ile Octavia arası bir araç ve B segmentinde yer alıyor. İzlediğim videolardan, test videolarından ve resimlerinden gördüğüm kadarıyla iç mekan olarak oldukça makul duruyor. Bana göre Octavia'nın iç döşeme kalitesi Jetta'dan daha iyi ancak Rapid'in Jetta kadar iyi olmadığını duydum fuara gidenlerden. (Nasip olursa sırf bu aracı görmek için cuma günü fuardayım inşallah)

Yurt dışındaki donanım ile ülkemizdeki donanımlar arasında birkaç fark oluyor. Bu konuda bir şey diyemeyeceğim. Ancak şunu söyleyeyim ki Jetta Highline'da standart olan navigasyonlu multimedya sistemi Rapid'in Elegance donanımında opsiyonel olarak sunuluyor. Bunun da Almanya'daki fiyatı 900 Euro. Türkiye'de ne olur bilmem tabii. Ayrıca Rapid'in Elegance modelinde arka camlar karartılmış mı bilmiyorum. Normalde Skoda onu da opsiyonel veriyor. (Cuma günü öğrenmeye çalışacağım.)

Ben Rapid'in 1.2 Elegance modelini mart-nisan ayı gibi almaya niyetliyim. Symbol veya Linea ucuz da olsa Rapid diyorum; çünkü ne de olsa Avrupa arabası. 1.2 Elegance modelinin Almanya satış fiyatı 19.860 Euro. Opsiyonel donanımlar hariç. Jetta 1.2 Highline ise 23.000 Euro. Ayrıca Jetta'nın en baz modeli Trendline 21.000 Euro, Comfort ise 22.000 Euro.

Skoda fiyat açıklamadıkça bu yorumlar daha çok olacaktır. Bekleyip göreceğiz.

• Baz donanım çok zayıf kalmış.Üst donanımlarda fiyatı iyi ayarlamaları lazım,zira kısa bir süre sonra yeni Octavia gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altay Han

quote:

Gece vakti güldürdün beni :)))
  • En garip olanı bu topiğe atılan başlık...Rapid fiyatı nerede ? Bir çok yazı ve yorum var...Fiyat yok...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Altay Han

quote:

Gece vakti güldürdün beni :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Elegance 1.6 tdi dsg 45.000 olursa satar bence.

Sanmam.50-55 arası olacak gibi.
  • Bu aracın 1.2 TSI 105 ve 1.4 TSI 122PS versiyonları alınabilir.

Hem bu araçlar 6 vitesli. Bu da bir artı.

1.2 TSI özellikleri aşağıdaki gibi.

Skoda Rapid Sedan
  • 1.6 TDI 105PS olan modelin özellikleri.

Maalesef 5 ileri manuel.

Skoda Rapid Sedan
  • Dh Benzetme ekibi: Jantlar Polo Diraksiyon Mercedes Terk :)
  • Burada ilan ediyorum..PEUGEOT 301 Benzinli 115 Hp full donanım 40.000 Lira..Arabayı beğendim..FRANSIZ malı olmasından başka bir kusuru yok..
  • başlığı değiştirseniz artık fiyatlar hala yok,her gördüğümde hep atlıyorum
  • tutmaz bu vw premmium sonuçta
  • Mesajların tamamını okumadım belki bahseden olmuştur ancak fuarda çok enterasan bir durum dikkatimi çekti. Aracın sürücü kapısında arka camları kumanda edebilecek düğme yok. Bu durumda arkadaki camlara sürücünün kilitlemek dışında açma, kapama şeklinde bir müdahale etme imkanı yok. Aynı durum yeni Seat Toledo için de geçerli. Ve bence ciddi bir eksiklik.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.