Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın motor ve donanımına göre 36500 ile 55000 arasında olacağı fuarda defalarca soranlara belirtildi.
  • 1.2. tsi 33-34'e alınır, gayet de güzel binilir.
  • 29000'E Polo, Corsa, Clio falan varken, kimse bu aracı almaz. 35000 TL ile hayal görmeye devam.
  • Aracı fuarda inceledim gayet hoş bir araç. B+ segmentte sedan araçlar arasında bence gayet tercih edilebilir cinsten olmuş.Fiyatlarına bakmak lazım.

Ancak fiyatlarını sitesinde bulamadım.
  • hiç bilgisi olan yokmu fiyatın niye açıklanmadığından?
  • fiyatların bu ay içinde açıklanması lazım.ayrıca 35 bin tl ve üzerinde bi fiyatla giriş yaparsa satamaz.baz donanımın 32-33 bin tl olacağını düşünüyorum.
  • Arac bir haftaya plazalarda olur fiyat ondan aciklanmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

rapid ile ilgili fiyat tahminlerim şöyle

1,2 MPI active ; 31,990
    1,2 TSI ambition ; 36,500
    1.6 TDI CR ambition ; 41,990
    1.4 TSI TIP. DSG elegance ; 44,990
    1.6 TDı CR elegance ; 48,990

8 kasımda yaptığım bu tahminlerimin arkasındayım
  • Birkaç hafta önce Seat'ın bir yetkilisinden bir gazetede şöyle bir demeç okumuştum: "Peugeot, Citroen ya da Renault gibi (B sınıfı araçlar için) otomobillerle Toledo'nun baz fiyatı aynı olmaz. Biz otomobilimize güveniyoruz." gibi bir şeyler söylemişti. Toledo ile Rapid aynı banttan üretiliyor sanırım. Dolayısıyla fiyatları da üç aşağı beş yukarı aynı olur. Benim tahminim 33-35 aralığında bir baz fiyatı olur.
    Ben 1.2 TSI Elegance almayı düşünüyorum; ama bugüne kadar fiyatları açıklamadılar. Bu akşam Volkswagen'in internet sitesine bakarken faiz oranlarının 0,89'a düşürüldüğünü gördüm. Arabayı kredili alacağım için bu faiz oranıyla Rapid'in maliyetiyle 1.2 Jetta Highline aşağı yukarı aynı rakamı bulabilir.
    Yarın gidip Volkswagen yetkili satıcısına soracağım. Eğer araçtan bulursam alacağım, bulamazsam mecburen Rapid'i bekleyeceğim. Gerçi 1.2 Octavia Elegance olsa Jetta'ya da bakmayacağım ama Türkiye'de satmıyorlar, Avrupa'ya satıyorlar.

• Kaç gündür fiyat açıklandı yazıyor bu başlıkta... Yöneticilerden biri de müdahale etmiyor buna, fiyatlar henüz belli olmamış, adam koca koca yazmış "Fiyatlar belli oldu" diye.. Kaldırın kardeşim şu yazıyı başlıktan.
  • 2 gece once yuce otonun onunden gecerken kapıda 2 tane beyaz RAPID gordum TR YE GELMIS AMA FIYATLAR HALA YOK ORTADA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Kaç gündür fiyat açıklandı yazıyor bu başlıkta... Yöneticilerden biri de müdahale etmiyor buna, fiyatlar henüz belli olmamış, adam koca koca yazmış "Fiyatlar belli oldu" diye.. Kaldırın kardeşim şu yazıyı başlıktan.

+1905

• Toledodan haha basarili biluldum ben ic mekanini

• neden hala açıklamadılar fiyatını hala anlamıyorum, otomobil fuarında 2-3 hafta sonra açıklanacak demişlerdi
  • fiyatı açıklayamadılar çünkü pejo 301 çok iddialı girdi
  • bence skoda marka olarak Peugeot ile karşılaştırılmamalı, wv grubuna dahil olduktan sonra çıta çok yükseldi skodada , ayrıca rapid de 301 ile karşılaştırılmaz, her ikisinide detaylı bir şekilde incelemiş biri olarak söylüyorum, kalite farkı çok açık.
  • Şöyle bir fikir yürütürsek ,
    Skoda nın C segmentinde Octavia Elegance 1.6 TDI CR 105 HP nin satış fiyatı 60.700 TL olduğuna göre , bence Rapid 1.6 TDI Elegance ın fiyatı 53.000 TL den aşağı olmayacaktır...

Baz model Active TDI 43.000 ,
    Ara model Ambition TDI 48.000 TL
    Top model Elegance TDI ise 53.000 TL

(*) Tabi bunlar manuel şanzıman fiyatları bi de DSG şanzıman eklerseniz oyy oyy oyyy..

Benzinli versiyonları için bir fikir yürütmedim onları üçe beşe zaten satarlar fark etmez...
  • fuarda sergilenen en üst donanım artı başkaca donanımlar ekli olanı bana 53.000 tlye satmaya çalıştılar, skoda çalışan bir arkadaş vasıtasıyla öğrendiğim en üst donanım dizel 50.000 civarı fiyat bekliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Kaç gündür fiyat açıklandı yazıyor bu başlıkta... Yöneticilerden biri de müdahale etmiyor buna, fiyatlar henüz belli olmamış, adam koca koca yazmış "Fiyatlar belli oldu" diye.. Kaldırın kardeşim şu yazıyı başlıktan.

• yeni çıkacak bir araç olmasına rağmen çok fazla takip eden yok forumu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.