Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fiyat konusunda gelişme varmı?

Eli kulağında,muhtemelen 2013 yılı fiyat güncellemesinde listeye eklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Rapid için bir bayiyle (Adapazarı) görüştüm, Ocak sonu gibi fiyatlandırma tam belli olur ve araç bize gelir dedi. Fiyatların daha önce açıklanacağını düşünüyorum ben, araç da ay sonunda gelir muhtemelen.

Toledo ve Rapid'in gelecek fiyatına ve incelememize göre biz de Linea 1.6 Lounge veya bu ikisinden birini alacağız.
  • Çok beklettiler insanı ya. Bu kadar bekletilmezki araba ocakta gelecekse varsın gelsin. Bari fiyatı açıklasalarda insanlarda hesabını bilse
  • Skoda'dan açıklama geldi:

"Kandırdık sizi, fiyat da açıklamıyoruz araba da satmıyoruz, Rapid Mapid yok size"

Şaka bi yana kasımda gittim araba var fiyat yok, satıcı aralık ortası belli olur demişti ama hala yok.bunlar neyi düşünüyorlar anlamadım, skodanın amacı ne :(
  • AMS'nin bu ayki sayısında yayınladığı yenilik takviminde Rapid'in Türkiye lansmanı Ocak ayı,Toledonun ki de Mart ayı olarak görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: murti82

Skoda'dan açıklama geldi:

"Kandırdık sizi, fiyat da açıklamıyoruz araba da satmıyoruz, Rapid Mapid yok size"

Şaka bi yana kasımda gittim araba var fiyat yok, satıcı aralık ortası belli olur demişti ama hala yok.bunlar neyi düşünüyorlar anlamadım, skodanın amacı ne :(

• Bence daha kendileri de belirleyemedi fiyatı... Eğer doğru bir fiyat ile girmezse piyasaya kendi başlarına iş açarlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: secher

Dün Rapid için bir bayiyle (Adapazarı) görüştüm, Ocak sonu gibi fiyatlandırma tam belli olur ve araç bize gelir dedi. Fiyatların daha önce açıklanacağını düşünüyorum ben, araç da ay sonunda gelir muhtemelen.

Toledo ve Rapid'in gelecek fiyatına ve incelememize göre biz de Linea 1.6 Lounge veya bu ikisinden birini alacağız.

inceledikten sonra rapid veya toledo alacaginiza eminim. mutlaka test surusude yapmanizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Bence daha kendileri de belirleyemedi fiyatı... Eğer doğru bir fiyat ile girmezse piyasaya kendi başlarına iş açarlar...

Bana da öyle geliyor.
    1.2 TSI Highline Jetta 49 bin lirayken; eğer hız sabitleyicisi, karartılmış cam ve elektrikli katlanır aynadan vazgeçilirse 1.2 TSI Comfortline Jetta 46 bin lirayken; 1.2 TSI Elegance Rapid'i (en donanımlısını) çok iyi ayarlamaları gerekecek. 45 bin yaparlarsa en dolusu diye, kimse gidip B sınıfı benzinli bir araca o parayı vermez işte. 42 bin civarı gideri olabilir.
  • valla bilmiyorum da araba fiyatları almış başını gidiyor
    yanlış anlamayında patronlarım 2 kardeş maddi durumları normal vatandaşa göre fena
    biri 2006 hitler motorlu leona , biri eos a biniyor
    sıfır araba hiç almadılar

özelliklerden falan konuşulmuş
    alteanın gözünü seveyim şu araba fiyatlarını görünce
    satsak 26000 edermi etmezmi belli değil , fiyatına göre verdikleri şu anki sıfırlardan çok daha fazla

sıfır mı ? sıfır
    o kadar başka da bi numara yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

Bence daha kendileri de belirleyemedi fiyatı... Eğer doğru bir fiyat ile girmezse piyasaya kendi başlarına iş açarlar...

Bana da öyle geliyor.
    1.2 TSI Highline Jetta 49 bin lirayken; eğer hız sabitleyicisi, karartılmış cam ve elektrikli katlanır aynadan vazgeçilirse 1.2 TSI Comfortline Jetta 46 bin lirayken; 1.2 TSI Elegance Rapid'i (en donanımlısını) çok iyi ayarlamaları gerekecek. 45 bin yaparlarsa en dolusu diye, kimse gidip B sınıfı benzinli bir araca o parayı vermez işte. 42 bin civarı gideri olabilir.

Bence 42000 yaparlarsa da satamazlar. Zira aynı paraya insanlar Golf alabiliyor. Kimsenin gidip bu araca o kadar para vereceğini düşünmüyorum. 42000 gibi bir fiyat belirlerlerse aynı sınıftaki diğer rakipleri ile de rekabet şansı çok azalır.

• Fiyatlar artık açıklansa da bunca zamandır bekleyen insanlar meraklarından kurtulsa artık...
  • Skodanin kendini gosterbilmesi icin bu araci iyi bir fiyattan satmasi lazim.

Ama vw iste,adamlar passata da rapide de ayni dizel motoru koyuyor.

Soyle 1.2litrelik motoru 90hl civarina cikarip buna koysa vergiden de yirtacagi icin avantajli olur bence.

Vw anca yerinde saysin.

• bu nasıl bir kurumsallıktır anlamıyorum, Skoda genel müdürünün aralık ayında satışa başlanacak diye açıklamaları var, adam röportaj vermiş birde. kasım ayındaki otomobil fuarında sorduğumuzda 2-3 hafta içinde fiyatlar açıklanacak denmişti, iyice soğudum bu firmadanda bu arabadanda. aralık ayındaki başka firmaların kampanyalarını rapidi bekleyeceğiz diye kaçırdık, fiyatlarda arttı şimdi gelde fitil olma...
  • İŞTE 2 MOTOR VERSİYONUNUN FİYATI. VDF KREDİ ONLİNE BAŞVURU EKRANINDA BU FİYATLAR ÇIKIYOR.

Skoda Rapid Sedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengaver7

İŞTE 2 MOTOR VERSİYONUNUN FİYATI. VDF KREDİ ONLİNE BAŞVURU EKRANINDA BU FİYATLAR ÇIKIYOR.

Skoda Rapid Sedan

bu fiyatlar dogruysa bence yuksek girmis piyasaya. olmadi bu is.. elegans dizeli 46. soyle 40 41 olaydi iyiymis derdim ama suan cazip degil

• quote:

İŞTE 2 MOTOR VERSİYONUNUN FİYATI. VDF KREDİ ONLİNE BAŞVURU EKRANINDA BU FİYATLAR ÇIKIYOR.

Skoda Rapid Sedan

Gene düşündüğümüz gibi, 1.2 TSI Elegance 41-42 dolaylarında olacak.
    Ambition donanımlı 1.2 TSI 38 olduğuna göre, Elegance donanım dediğimiz fiyatları bulacak.

Ve toparladığımızda;

Skoda Rapid 1.2 TSI Elegance Manuel 42,000 tl
    Skoda Rapid 1.6 TDI Elegance Manuel 46,000 tl olacak gibi duruyor.

Ve özellikle VW motorlarında dizel ile benzinli arasındaki minimum fark da Rapid'de olacak gibi duruyor.
    4 bin lira fark ideal.

• quote:

Skoda Rapid Sedan

oldu bize müsade.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

valla bilmiyorum da araba fiyatları almış başını gidiyor
    yanlış anlamayında patronlarım 2 kardeş maddi durumları normal vatandaşa göre fena
    biri 2006 hitler motorlu leona , biri eos a biniyor
    sıfır araba hiç almadılar

özelliklerden falan konuşulmuş
    alteanın gözünü seveyim şu araba fiyatlarını görünce
    satsak 26000 edermi etmezmi belli değil , fiyatına göre verdikleri şu anki sıfırlardan çok daha fazla

sıfır mı ? sıfır
    o kadar başka da bi numara yok

Senin patron iyiymiş hocam benim patron tam anlamıyla milyarder çin'den ithalat yapar Türkiye'nin her yerinde var firma ama patron 4 gün aynı tişörtü giyer ve kendisi kiralık linea'ya biniyor en baz donanım araba 200.000 km'de 6 yaşında falan

• Rakipleri(301-c elysee ) 42 bin iken bu aracın 46 bin liradan sunulması bence bir hata olacaktır... Ölü doğan bir araç... Keşke biraz daha rekabetçi olabilseydi.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.