Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatları açıklasalarda rahatlasam. 2 Aydır aralık ayını bekledik bir ay daha bekliycez galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: citapis

Fiyatları açıklasalarda rahatlasam. 2 Aydır aralık ayını bekledik bir ay daha bekliycez galiba

Haklısınız hocam. Ben de iki aydan fazladır fiyatları bekliyorum. Bunun için 3-4 defa Doğuş Oto'yu aradım, İstanbul'a fuara gittim, Ankara Efe Otomotiv'i aradım ama hala bir ses seda yok. İnsanların sabrını mı zorluyorlar ne yapıyorlar anlamadım.
  • Takvim belli ocak ay'ı ile birlikte fiyatlar açıklanacak.Yeni yılda b sınıfı sedanlarda rekabet fena kızışacak.Yeni logan,pardon symbol,c-elyse,301,toledo,linea ve yeni aveo sedan.

Ben bütün modelleri fuarda detaylıca inceledikten ve tüm verileri kafamda toparladıktan sonra en iyi fiyat performans aracı olarak düşündüğüm aveo dizel lt donanımda karar kılıp,yeni yıla girmeden yıl sonu indirimiyle satın almış oldum.

Fuarda kendi sınıfında işçiliği, detayları,dizaynıyla en çok beğendiğim arabalardan biriydi.Fakat düşününce en basitinden pasif güvenlik donanımını aldığım araca göre çok zayıf buldum.Bir de rapid'in dizel seçeneğinin en boş donanımında bile yüksek fiyatlandırılabileceğini tahmin etmek için kahin olmaya bile gerek yok.Marka'nın müdürü dahi türkiye piyasasında rapid için kendi sınıfında %4'lük bir pay hedeflediklerini söylemiş,burdan da tahmin edebilirsiniz fiyatlarının ne seviyede olabileceğini.

• skoda ve seat hic bir zaman hedeflerine ve hayallerine bu ulkede ulasamayacak.. zorlamanin anlami yok. olmuyor iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: sporcu23

Orta donanım seviyesinde (Ambition) sis farı , otomatik klima ve hız sabitleyici YOK! bence araç tercihlerini etkileyecektir bu

VAG grubu araçları maalesef bu tarz artık günümüze göre standartlaşan donanımları sadece üst versiyona koyuyorlar...

Golf 7 orta paket olan Comfortline'da da hız sabitleyici yoktur mesela; keza Jetta'da da aynı şekilde. Passat'ta var sadece; o da D sınıfı artık utanmışlar biraz.

b6 kasada cruise trendline donanımda bile vardı artık yok. comfortlineda ise alarm, 230 v soket ve lastik basınç sistemi b7 kasa ile tarih oldu...

• orta donanım segmentteki dizelin 45 bin tl civarında olacağını düşünüyorum, yurtdışı fiyatlarını kıstas alarak tabi, bu bile yüksek yaklaşık 3 aydır aracı takip ediyorum fuardada inceledim ama artık vazgeçiyorum sanırım bu araçtan, Renault megane extreme konfor paketli araç için 18000 tl kredili olmak üzere toplam 46000 tl fiyat aldım, aklım çok karıştı.
  • Kararını çabuk ver, yılbaşından sonra %3-5 oraninda zam gelecegi kesin. Megane bence de tasarım ve donanım olarak ideal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

skoda ve seat hic bir zaman hedeflerine ve hayallerine bu ulkede ulasamayacak.. zorlamanin anlami yok. olmuyor iste.

Bir hedefleri muhakkak var ama zorladıklarını da söyleyemeyiz zaten..
  • skodaturkey forumunda fiyatlar ile ilgili şöyle bi konu var.acaba fiyatlar gerçekten bu şekilde olabilir mi? ne dersiniz?
    http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=23327
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

skodaturkey forumunda fiyatlar ile ilgili şöyle bi konu var.acaba fiyatlar gerçekten bu şekilde olabilir mi? ne dersiniz?

Octavia 1.2 TSI Ambition bu fiyatlara göre (orta donanım) 47 lira gibi bir fiyata sahip olacak demektir.

Acaba Rapid'in 1.2 TSI Elegance fiyatına ne isterler? 40 bin filan sanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

skodaturkey forumunda fiyatlar ile ilgili şöyle bi konu var.acaba fiyatlar gerçekten bu şekilde olabilir mi? ne dersiniz?

Octavia 1.2 TSI Ambition bu fiyatlara göre (orta donanım) 47 lira gibi bir fiyata sahip olacak demektir.

Acaba Rapid'in 1.2 TSI Elegance fiyatına ne isterler? 40 bin filan sanıyorum...

muhtemelen 1.2 TSI elegance rapid 40 bin civarı olur gibi.

• Skodanın son dönem tasarımlarını beğeniyorum. Bu Rapid de çok hoş olmuş. Skoda'da vw grubu diğer markalarında olmayan kendine has bir tasarım anlayışı var ve bunu güzel koruyorlar.
  • Fiyatlar tahmin ettiğim gibi,rakiplerine göre yüksek.
  • fiyatlar verilen linkteki gibi olursa, elegance dizel 45 e pazarlıkla alınabilir, gayet makul ve iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum, tabi bu racı 301- lınea falanla karşılaştıranlar için fiyat yüksek kalır. ben şahsen o araçlarla bunu karşılaştırmayacak biri olarak bu aracın ilk alıcıları arasında inşallah olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarioglu

fiyatlar verilen linkteki gibi olursa, elegance dizel 45 e pazarlıkla alınabilir, gayet makul ve iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum, tabi bu racı 301- lınea falanla karşılaştıranlar için fiyat yüksek kalır. ben şahsen o araçlarla bunu karşılaştırmayacak biri olarak bu aracın ilk alıcıları arasında inşallah olurum

Sıranızı bekleyiniz efendim! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wimpir

quote:

Orijinalden alıntı: sarioglu

fiyatlar verilen linkteki gibi olursa, elegance dizel 45 e pazarlıkla alınabilir, gayet makul ve iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum, tabi bu racı 301- lınea falanla karşılaştıranlar için fiyat yüksek kalır. ben şahsen o araçlarla bunu karşılaştırmayacak biri olarak bu aracın ilk alıcıları arasında inşallah olurum

Sıranızı bekleyiniz efendim! :)

çok uzun zamandır araba almak için bekliyorum birçok fırsat geçti ama herseferinde bu arabayı beklicem dedim, sözün özü hızlı olan alır :)
  • Neden satış başlamadı ? Düşüncemi yazıyorum...2013 Model olarak satışı yapılacak....Şimdi satıyor olsa 2012 diye satmak zorunda kalacak..SEAT TOLEDO aynı araba...Gidip onada bakın..
  • güzel araba rekabetci bir fiyatla cok satar.
  • 1.6 dizel uygun fiyatlı oluursa satar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Neden satış başlamadı ? Düşüncemi yazıyorum...2013 Model olarak satışı yapılacak....Şimdi satıyor olsa 2012 diye satmak zorunda kalacak..SEAT TOLEDO aynı araba...Gidip onada bakın..

Aynen üstad. Ama Toledo'yu da 2013 muhabbetine bekletiyorlar sanırım.
    Sitesinde "çok yakında" yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.