Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Skoda Türkiye araba satma işinden zerre anlamıyor. Renault-Dacia gibi olamadılar gitti.

Adamlar binlerce araç satıyor ve amaçları her markanın fazla satması.

Skoda'dakiler de saçma sapan strateji uygulayıp, boş araçları VW'den pahalı satma peşindeler.
  • quote:

Skoda Türkiye araba satma işinden zerre anlamıyor. Renault-Dacia gibi olamadılar gitti.

Skoda'dakiler de saçma sapan strateji uygulayıp, boş araçları VW'den pahalı satma peşindeler.

Ne yapsınlar abi:)Doğuş Oto'yla ortak olurlarsa olacağı bu.Şu anda ellerinde patlayan 2012 modellere sağlam damping yaptılar.İsteyince ucuza satılabiliyo demekki.
  • Doğuş, Yüce oto distribütörlüğü bıraksın diye Skoda'yı baltalıyor.

Daha önce Seat'ın tamamını Yüce oto'dan ele geçirdiler, şimdi de Skoda'da da aynı şeyi yapmanın peşindeler.

Aynı durum hyundai-kia arasında da var. Aynı araba-motor şanzıman fakat hyundailer daha donanımlı olmasına rağmen daha ucuza satılıyor, çünkü Hyundai markaları araçları firma direkt getiriyor, kia'yı anadolu grubu.
  • doğuş cidden özellikle seat'ı hepten bitirdi neredeyse.
    ben yeti bakarken adamlar kuruş indirim yapmıyorlardı şimdi fiyatlar nerelere düşmüş. lakin geçti borun pazarı resmen.

golf, i30, yeni ceed gibi araçlar aynı fiyat iken kim ne yapsın octavia'yı rapid'i sırf sedan diye bu paralar verilmez.
  • Açıklamasınlar zaten şu saatten sonra.
    Zaten geciktikleri piyasaya hiç oturamayacaklar hele ki bahsedilen fiyatlardan gelirse...

Bu araç ne zaman satabilir?

1.2 TSI Elegance 41.000
    1.6 TDI Elegace 46.000 olduğu zaman...

Böyle olmayacaksa varsın gelmesin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Skoda Türkiye araba satma işinden zerre anlamıyor. Renault-Dacia gibi olamadılar gitti.

Katılıyorum

Diğer bir başlıkta 2012 yılı satış rakamları var Skoda 33.351 adet ile başlayıp 1.940 adet ile biten 30 marka/model arasında bulunmamakta Nasıl bir iş bu anlamak mümkün değil

Fiat Linea : 33,351
    2 Renault Fluence : 26,818
    3 Ford Fiesta : 21,571
    4 Opel Astra HB : 20,942
    5 Opel Corsa : 17,814
    6 VW Polo : 17,537
    7 Renault Symbol : 16,477
    8 VW Jetta : 15,686
    9 Ford Focus Sedan : 15,513
    10 Hyundai i20 : 15,247
    11 Honda Civic : 13,788
    12 Toyota Corolla : 12,485
    13 VW Passat : 11,888
    14 VW Golf : 11,595
    15 Toyota Auris : 11,457
    16-Nissan Qashqai : 10,586
    17-Renault Clio HB : 10,321
    18 Hyundai Accent Blue : 10,117
    19 Dacia Duster : 9,582
    20 Dacia Sandero : 9,008
    21-Renault Megane HB : 7,661
    22 Fiat Punto : 7,286
    23 BMW 3 Series : 6,715
    24 Mercedes C Klasse : 6,377
    25 Opel Astra Sedan : 6,076
    26 Kia Sportage : 5,556
    27 Toyota Yaris : 4,893
    28 Dacia Logan MCV : 4,615
    29 Citroen C-ELysee : 1,976
    30 Peugeot 301 : 1,940

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Katılıyorum

Diğer bir başlıkta 2012 yılı satış rakamları var Skoda 33.351 adet ile başlayıp 1.940 adet ile biten 30 marka/model arasında bulunmamakta Nasıl bir iş bu anlamak mümkün değil

Fiat Linea : 33,351
    2 Renault Fluence : 26,818
    3 Ford Fiesta : 21,571
    4 Opel Astra HB : 20,942
    5 Opel Corsa : 17,814
    6 VW Polo : 17,537
    7 Renault Symbol : 16,477
    8 VW Jetta : 15,686
    9 Ford Focus Sedan : 15,513
    10 Hyundai i20 : 15,247
    11 Honda Civic : 13,788
    12 Toyota Corolla : 12,485
    13 VW Passat : 11,888
    14 VW Golf : 11,595
    15 Toyota Auris : 11,457
    16-Nissan Qashqai : 10,586
    17-Renault Clio HB : 10,321
    18 Hyundai Accent Blue : 10,117
    19 Dacia Duster : 9,582
    20 Dacia Sandero : 9,008
    21-Renault Megane HB : 7,661
    22 Fiat Punto : 7,286
    23 BMW 3 Series : 6,715
    24 Mercedes C Klasse : 6,377
    25 Opel Astra Sedan : 6,076
    26 Kia Sportage : 5,556
    27 Toyota Yaris : 4,893
    28 Dacia Logan MCV : 4,615
    29 Citroen C-ELysee : 1,976
    30 Peugeot 301 : 1,940

anlamadım bu listeyi c4 7000 adet satılmış listede yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Açıklamasınlar zaten şu saatten sonra.
    Zaten geciktikleri piyasaya hiç oturamayacaklar hele ki bahsedilen fiyatlardan gelirse...

1.2 TSI Elegance 41.000

aynen bende katılıyorum tamamen. daha fazlası fazla bencede.. alternatif çok nasılsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'emre'

quote:

1.2 TSI Elegance 41.000

aynen bende katılıyorum tamamen. daha fazlası fazla bencede.. alternatif çok nasılsa..

atnen katılıyorum ve bu fiyatlardan gelirse alıcı olduğumu da ilan ediyorum :)
  • Hesapta aralık sonu fiyatlar belli olur demişlerdi fuarda.Hala belli olacak.
  • Ocak bitecek neredeyse hala resmi açıklama yok...
  • quote:

1.2 TSI Elegance 41.000

Yukarıdaki videoda Skoda Türkiye Genel Müdürü Rapidi test ederken Aralık ortasında satışa çıkacak diyor Ocak sonu geldi fiyatı bile belli değil aracın
  • Bende Rapid almak için bekleyenlerden dim! Aracı almanyada incelemiştim hoşuma gitmişti! Ama bu kadar beklemeye tahammül edemedim geçen hafta Linea 1,6 longue modeli aldım dizel 1,6 multijet 105 hp ve agzına kadar dolu! Gayet memnunum araçtan! iyiki beklememişim Rapid'ti. ve tahminimce baya yüksek bi fiyattan piyasaya çıkacak bu araç! Alana hayırlı olsun!
  • quote:

eline sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: red007

Bende Rapid almak için bekleyenlerden dim! Aracı almanyada incelemiştim hoşuma gitmişti! Ama bu kadar beklemeye tahammül edemedim geçen hafta Linea 1,6 longue modeli aldım dizel 1,6 multijet 105 hp ve agzına kadar dolu! Gayet memnunum araçtan! iyiki beklememişim Rapid'ti. ve tahminimce baya yüksek bi fiyattan piyasaya çıkacak bu araç! Alana hayırlı olsun!

Hocam en iyisini yaptınız.
    Araçlarımız kaplan resmen, hırçın bir kaplan... Donanım da full. Rapid'in donanımı bizim araçtan daha az olacak.
    Bizdeki yol tutuş ve yalıtım çoğu aracı geride bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Yukarıdaki videoda Skoda Türkiye Genel Müdürü Rapidi test ederken Aralık ortasında satışa çıkacak diyor Ocak sonu geldi fiyatı bile belli değil aracın

Aynen Serkan.
    Yazık adamcağız motorlarını bile tanıtırken Volkswagen Grubu'nun motorları şeklinde tanıtıyor. O kadar eziliyorlar ki marka karşısında, daha fiyat açıklayamadılar...
  • Adamlar hala bir fiyat belirlemediler. Bugün Yüce Oto'yu tekrar aradım. Adamlar ay sonunda fiyatın belli olacağını şubat ayının başından itibaren de satılacağını söylediler. İstanbul'dan başka bir bayiyi aradım. Onlar da, şubat ayının 10'u gibi satılacağını söylediler. Ayrıca yeni Octavia'nın da mart sonunda satılmaya başlanacağını söylediler. Dedim ki: Bu kadar bekledim hala fiyat açıklamadınız. Gidip başka araç alacağım artık, dedim. Hayırlısı olsun (!), dediler. :)
  • quote:

Manuel 1.2 tsi ambition 45 500 yenibosna skoda bayisinde

Eğer öyleyse resmen saçmalık.37-38.000 olmalıydı max.

• Rapid yerine Hyundai elantra almak daha mantıklıdır bence.tutup tutmayacağı da malum bu arabanın ve bence tutmayacak bu araba.honda city gibi ithalatı durur arkadaşlar.bu arba elde kalır satamazsınız da kimseye.görüşüm bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: red007

Bende Rapid almak için bekleyenlerden dim! Aracı almanyada incelemiştim hoşuma gitmişti! Ama bu kadar beklemeye tahammül edemedim geçen hafta Linea 1,6 longue modeli aldım dizel 1,6 multijet 105 hp ve agzına kadar dolu! Gayet memnunum araçtan! iyiki beklememişim Rapid'ti. ve tahminimce baya yüksek bi fiyattan piyasaya çıkacak bu araç! Alana hayırlı olsun!

Hocam en iyisini yaptınız.
    Araçlarımız kaplan resmen, hırçın bir kaplan... Donanım da full. Rapid'in donanımı bizim araçtan daha az olacak.
    Bizdeki yol tutuş ve yalıtım çoğu aracı geride bırakır.

Şyanlış anlamayın beni özürdileyerek ve bilgim olmadığından soruyorum Lineanın yol tutuşu ve yalıtımı gerçekten çokmu iyi?Yani bir alman arabasındanda iyimi gerçekten yada siz rapidi test ettinizdemi bu sonuca vardınız?Şu ana kadar ben kimseden lineanın yol tutuşu iyi diyen birine rastlamadımki halamınoğlu istanbulda çok iyi bir galeride satış görevlisi ve altından geçmeyen araç yoktur.Lineayı sorduğumda sizin söylediklerinizin hiç birini brn duymadım ağzından bu arada o zaman konuştuğumda yeni makyajlı linea yoktu...Aydınlatırsanız sevinirim....

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.