Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sfzb67

Elegancede aynalarda sinyalde yok galiba

evet arabada yok yok
  • Cruze Sedan 2012 Full donanım ve daha geniş ve üst segment.

1.6 16V WTCC Edition Plus 37,485 TL
    1.6 16V WTCC Edition Plus AT 40,161 TL

Makyajlı Kasa isteyenlere 1.4 Turbo 140PS
    1.4 16V Turbo (140 HP) Sport 42,882 TL
    1.4 16V Turbo (140 HP) Sport Plus 45,130 TL
  • quote:

Bir de Yeni Seat Toledo gelsin, onu görelim. Belki onun en üst versiyonu daha dolu olur.
    Mesela onda gündüz farları var, Rapid'de yok. Onun donanımları da bir inceleriz. Aynı banttan inen, biraz farklı şekillerdeki araçlar.

• Bide Toledo yu inceleyelim bakalım hocam
  • quote:

Bide Toledo yu inceleyelim bakalım hocam

Şu araçları bekliyorum 4 gözle. Geldiği haftanın hafta sonu plazada alırız soluğu.
    Bu arada bir PM daha salladım Serkan. Sistem bazen uyarmıyor, haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Şu araçları bekliyorum 4 gözle. Geldiği haftanın hafta sonu plazada alırız soluğu.

Aldım hocam şimdi
    Bana en yakın skoda denizlide
    Seatı vw bayileride satıyor o afyonda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 16 Ocak 2013; 22:19:23 >

• quote:

quote:

quote:

Aldım hocam şimdi

Neyse bizim incelemeyi bekle Serkanım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aldım hocam şimdi

Neyse bizim incelemeyi bekle Serkanım.

Öyle yapacağız artık hocam
    Ama Hyundai den ayrılmak zor olur herhalde sorunsuzluğu yeter

• quote:

Elbette orası öyle.
    Ama az daha donanım ve geniş bir araç için yapacak bir şey yok.
  • quote:

quote:

Elbette orası öyle.
    Ama az daha donanım ve geniş bir araç için yapacak bir şey yok.

Onu öğrenmiş olduk geçen zamanda donanım hiçbişeydir genişlik herşey

• quote:

quote:

Bir de Yeni Seat Toledo gelsin, onu görelim. Belki onun en üst versiyonu daha dolu olur.
    Mesela onda gündüz farları var, Rapid'de yok. Onun donanımları da bir inceleriz. Aynı banttan inen, biraz farklı şekillerdeki araçlar.

Seat çok daha güzel olmuş skoda dan.

• ne fiyat belirleyebildiler nede cikarabildiler.. toledonun satisi bence 2013sonu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar b sınıfı bir araçtan ne beklediğiniz çok önemli. Diğer markaları incelemeden donanım yok bişey yok demeye başlamışız bakıyorumda. Söylediğiniz donanımlar eklenince araç zaten yeteri kadar geniş octaviayaya ve gerek var ozaman değilmi ! Ford b max a bakan oldumu bilmiyorum titanyumu inceledim 1.0 ecoobost motor. Donanım listesinde lastik basınç sensörü bile yok. O araçtada cc var ama diğerleri için extra 2-3000 lira ödemeniz gerekiyor.Ve yalın fiyatı 46000 tl paketle 49500 civarı oluyor. Geniş mi rapid kadar değil. Bagaj 304 litre nekadar komik! Biraz da insaf yani.

Gelelim bu yüce otonun fiyat olayına ya bunlar beceriksiz. Yada araba üretimden kalktı bizi kandırdılar. Bir aracın fiyatını açıklamak bu kadar mı zor.Komik gerçekten. ,Elleri başlarına yetmiyor demekki. Doğuş "höööt ben jettayı kime satacam "diyo herhalde.
  • Bakalım bekliyoruz aracın kendi var sitede fiyatı yok hala
  • Donanımların boş olması normal.Sonuçta firma öncelikle oktavia'yı sonrada vw grubunun araç satışınıda baltalamak istemez.Tavsiyem seat'ı bekleyin ve bakın donanımlarına.

Mesela şöle bir örnek vereyim geçende yazdım c elysee ve 301 birebir aynı araç.Seat ve skoda'da bir takım farklılıklar var yine görünüş vs olarak ama pejo ve citroen birebir aynı.Ama donanım listelerine dikkatlice bakarsanız arada 50 tl fark olduğu halde güvenlik vs olmasa dahi ufak tefek donanımlarda aksesuarlarda faklılıklar var.Mesela bir aracın en üst versiyonunda piriz yok birinde var Haliyle satışları daha düşük olan seat'ın farklı donanım seçenekleri olacağını düşünüyorum özellikle full donanımlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Donanımların boş olması normal.Sonuçta firma öncelikle oktavia'yı sonrada vw grubunun araç satışınıda baltalamak istemez.Tavsiyem seat'ı bekleyin ve bakın donanımlarına.

Mesela şöle bir örnek vereyim geçende yazdım c elysee ve 301 birebir aynı araç.Seat ve skoda'da bir takım farklılıklar var yine görünüş vs olarak ama pejo ve citroen birebir aynı.Ama donanım listelerine dikkatlice bakarsanız arada 50 tl fark olduğu halde güvenlik vs olmasa dahi ufak tefek donanımlarda aksesuarlarda faklılıklar var.Mesela bir aracın en üst versiyonunda piriz yok birinde var Haliyle satışları daha düşük olan seat'ın farklı donanım seçenekleri olacağını düşünüyorum özellikle full donanımlarda

Kesinlikle aynı fikirdeyim.. Skoda her zaman baz hatta orta donanımda yetersiz araçlar sunuyor. Seat bu konuda daha cömert bir marka. Toledo'nun eğer ülkemize gelirse Rapid'den daha alınası bir araç olacağını düşünüyorum. Rapid görünen o ki fiyat/donanım açısından beklentilerin altında kalacağa benziyor. Bu nedenle bu kadar heyecanla beklenmesi gereken bir araç olduğunu düşünmüyorum. Tasarım güzel ama tek başına özellikle bu segmentte yeterli bir referans değil.

• Her yerinden çalınmış gereksiz bir araba, arka disk frenleri bile en versiyona koymuşlar.

Hem dizel hem benzinli motorlar golfte kullanılan yeni jenerasyon motorlar değil.
  • Skoda donanımdan çaldığı, fiyatı da şişik olduğu sürece ülkemizde bir yere gelemez.

Bu araç da küçük lastikli gelecek.
  • Manuel 1.2 tsi ambition 45 500 yenibosna skoda bayisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Manuel 1.2 tsi ambition 45 500 yenibosna skoda bayisinde

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.