Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadbul

Kaça bırakıyorlar 1.2 tsi elegance aracı?

Opak renk ile 40 bin diyebiliriz sanıyorum...
    Tabi resmi bir rakam yok. Skoda'da görev yapan bir arkadaşın öngörüsü.
  • Bekle bekle baydı artık nasıl bir fiyat belirleme politikasıymış anlamadım ki.
  • walla kardeş biri waar diyor biri yok diyor şayet yoksa cok dandik bi araba demektir yok diyolar radyosu ekranlı falan değilmiş resimlerde ekran war görnüyor elegance de ayrıyetten para verip taktıracakmışız bu ne saçmalık ya 2013 araba yağmur sensörü far sensörü yoksa gerçekten bişeye yaramaz bu araba :( jettaya dönerim direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat890

walla kardeş biri waar diyor biri yok diyor şayet yoksa cok dandik bi araba demektir yok diyolar radyosu ekranlı falan değilmiş resimlerde ekran war görnüyor elegance de ayrıyetten para verip taktıracakmışız bu ne saçmalık ya 2013 araba yağmur sensörü far sensörü yoksa gerçekten bişeye yaramaz bu araba :( jettaya dönerim direk

Sitesinde yoksa yoktur.
    Hani olup da sitesinde yazmama gibi bir durum düşünebiliyor musunuz?
    "Az donanım gösterip az satalım" mı diyecekler?
    Güvenlik ekipmanları tam, Elegance donanımda hız sabitleyici de var (ki bence olmazsa olmaz olan bu).

Söylemiş olduğunuz ekranlı radyo RNS310 Navigasyon-Radyo-CD-MP3 çalar (5'' Renkli dokunmatik ekran) opsiyon olarak alınabilecek.
    Evet, bunun için 800-1200 TL arası bir tutar ödenir. Ödenmezse navisiz kullanılır.
    VAG Grubu araçlarında böyle üstadım. Donanımı kaşıkla verirler, ücret kepçeyledir. Hani "biz yaptık, alırsanız böyle" mantığı var maalesef.

Durum bu, farklı bir şey beklemeyin. Eğer ki navigasyona ücret ödemem, yağmur / far sensörsüz araç almam derseniz şimdiden alternatif araçlar bakın.
    Bu araç böyle satılacak çünkü.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 15 Ocak 2013; 7:30:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: murat890

walla kardeş biri waar diyor biri yok diyor şayet yoksa cok dandik bi araba demektir yok diyolar radyosu ekranlı falan değilmiş resimlerde ekran war görnüyor elegance de ayrıyetten para verip taktıracakmışız bu ne saçmalık ya 2013 araba yağmur sensörü far sensörü yoksa gerçekten bişeye yaramaz bu araba :( jettaya dönerim direk

Sitesinde yoksa yoktur.
    Hani olup da sitesinde yazmama gibi bir durum düşünebiliyor musunuz?
    "Az donanım gösterip az satalım" mı diyecekler?
    Güvenlik ekipmanları tam, Elegance donanımda hız sabitleyici de var (ki bence olmazsa olmaz olan bu).

Söylemiş olduğunuz ekranlı radyo RNS310 Navigasyon-Radyo-CD-MP3 çalar (5'' Renkli dokunmatik ekran) opsiyon olarak alınabilecek.
    Evet, bunun için 800-1200 TL arası bir tutar ödenir. Ödenmezse navisiz kullanılır.
    VAG Grubu araçlarında böyle üstadım. Donanımı kaşıkla verirler, ücret kepçeyledir. Hani "biz yaptık, alırsanız böyle" mantığı var maalesef.

Durum bu, farklı bir şey beklemeyin. Eğer ki navigasyona ücret ödemem, yağmur / far sensörsüz araç almam derseniz şimdiden alternatif araçlar bakın.
    Bu araç böyle satılacak çünkü.

Saygılar.

Benim için yağmur sensörü,far sensörü önemli değil olmasada olur.Ama hız sabitleyiciyi çok arıyorum en faydalı donanılardan biri.Küçük bi ayrıntı ama sesli park sensörü ile otomatik yada içerden düğme ile katlanır ayna ve kendiliğinden kararan aynada mutlaka olmalı.Bunlar olduktan sonra gerisi tefaruat

• hala neden açıklanmaz şu arabanın fiyatı fena halde sinir oldum artık, araba alıcam bu arabayı bekliyorum 2 aydır, hiç bir açıklamadada bulunmuyor skodanın işbilmez yöneticileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Benim için yağmur sensörü,far sensörü önemli değil olmasada olur.Ama hız sabitleyiciyi çok arıyorum en faydalı donanılardan biri.Küçük bi ayrıntı ama sesli park sensörü ile otomatik yada içerden düğme ile katlanır ayna ve kendiliğinden kararan aynada mutlaka olmalı.Bunlar olduktan sonra gerisi tefaruat

Serkanım maalesef Rapid'de elektronik dikiz aynası da bulunmuyor şimdi araştırdım da...
    Gerçekten biraz kısmışlar ve 40 bin lira para isteyecekler... Değişim işini Rapid konusunda askıya alsam iyi olur galiba. Sırf ön tarafı benim aracıma göre daha iyi diye de takas etmeyim madem. Dediğin gibi tamam, yağmur sensörü bende var ama hiçbir araçta 4/4 lük çalışmaz zaten. Bazen sapıttığı oluyor. Ha far sensörü müthiş görev yapıyor bu ayrı ama elimizle de açabiliriz farı, problem yok; ancak otm. kararan ayna olmalıydı bana göre. Bu büyük bir eksi oldu şimdi. Aynalar da otomatik katlanmıyor bunu da belirteyim. Konfor donanımı olarak standart olan en üst versiyonda bile sadece hız sabitleyici ve otomatik klima. Onun haricinde ekstrası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 15 Ocak 2013; 13:05:19 >

• Bu donanım ve tahmini 40 bin liranın üzerinde fiyatıyla (benzinli full modeli için) bu dosyayı çöp kutusuna attım.
    Aynı paraya Astra Classic Sedan var.Üstelik yarı otomatik ve donanım olarak yok yok !
    Ya da 1.5 DCİ Nissan Note tekno paket var 39.000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 15 Ocak 2013; 13:17:56 >
  • quote:

quote:

Serkanım maalesef Rapid'de elektronik dikiz aynası da bulunmuyor şimdi araştırdım da...
    Gerçekten biraz kısmışlar ve 40 bin lira para isteyecekler... Değişim işini Rapid konusunda askıya alsam iyi olur galiba. Sırf ön tarafı benim aracıma göre daha iyi diye de takas etmeyim madem. Dediğin gibi tamam, yağmur sensörü bende var ama hiçbir araçta 4/4 lük çalışmaz zaten. Bazen sapıttığı oluyor. Ha far sensörü müthiş görev yapıyor bu ayrı ama elimizle de açabiliriz farı, problem yok; ancak otm. kararan ayna olmalıydı bana göre. Bu büyük bir eksi oldu şimdi. Aynalar da otomatik katlanmıyor bunu da belirteyim. Konfor donanımı olarak standart olan en üst versiyonda bile sadece hız sabitleyici ve otomatik klima. Onun haricinde ekstrası yok.

Nasıl olmaz hayret ya benim 2009model orta donanım aracımda bile elektrikli katlanır ayna var
    Bu basit ama işlevsel donanımlar olmadıktan sonra o zaman Elegance almanın mantığı yokki...
    Alaşımlı jant,elektronik klima onların olsun.

• quote:

quote:

senin yerinde olsam rapide hiç bakmam bile üstad. full donanımlı dizel bir araç almışsın neyin kafasını yaşıyorsun üstad benim görüşüm elindeki aracı verip rapid için ettiğin zarara deymez. okadarda ahım şahım bir araç değil jetta vb. olsa eyvallah
    ben neyapacağım bilmiyorum getti cruz gettiii

• Rapid yerinde benzinli Cruze alın gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent06y

quote:

quote:

senin yerinde olsam rapide hiç bakmam bile üstad. full donanımlı dizel bir araç almışsın neyin kafasını yaşıyorsun üstad benim görüşüm elindeki aracı verip rapid için ettiğin zarara deymez. okadarda ahım şahım bir araç değil jetta vb. olsa eyvallah
    ben neyapacağım bilmiyorum getti cruz gettiii

Yok üstad, biz öyle bir galeyana geldik, bir heyecana.
    Karşılaştırınca benim aracımın artısı çok fazla... Genişlik benim aracımda da var, bagaj genişliği ona keza.
    Yalıtım olsun, rüzgar sesi olsun, motor sesi piyasadaki çoğu benim diyen araç içerisinde Yeni Linea çok önde ve bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum.

Yağmur sensörü,
    Far sensörü,
    Çift bölgeli klima (Rapid'de tek bölgeli oto klima var),
    Otomatik kararan iç dikiz aynası
    Refakatçi farlar
    gibi zevkli, konfor içerikli donanımlar benim aracımın artıları.
    Ne yapalım vergisi fazla ama yakıtı çok uygun. Tork desem zaten sınıfındaki 1.6 dCi motordan sonra en iyisi...
    Hafta sonu 180 km yol yaptım. Erdemli'den çıktım, Silifke'ye gittim. Silifke'de şehir içi birkaç yere uğradıktan sonra çıktım Erdemli'ye döndüm. Pazar günü de Erdemli'den Mersin'e geçtim. Mersin şehir içinde 30 km yol yaptıktan sonra Erdemli'ye döndüm. Ortalama tüketimim 5.2 litre çıktı. Yani 180 km. de 10 litre mazot yakmışım diyelim; mazotu 3.90 dan alıyorum ama hadi 4 diyelim; 40 lirayla 180 km yol yaptım daha ne isteyim...

• quote:

Nasıl olmaz hayret ya benim 2009model orta donanım aracımda bile elektrikli katlanır ayna var
    Bu basit ama işlevsel donanımlar olmadıktan sonra o zaman Elegance almanın mantığı yokki...

Dediğin gibi donanımlar basit ama işlevsel...
    Hadi oto katlanır ayna bende de yok ama diğerleri kesinlikle olmalıydı.
  • Arkadaşlar ilk aracımı almak için uzun süredir bekliyordum , yorumlardan sonra bende vazgeçmek üzereyim bu araçtan
  • quote:

quote:

İlginç valla kim ayarladıysa bu donanım paketlerini.
    Benim en çok kullandığım özelliktir katlanır ayna her zaman araçtan inerken basarım düğmeye kapatırım.
    Valla bende heveslenmiştim 1.2tsi elangance ye

• quote:

quote:

quote:

İlginç valla kim ayarladıysa bu donanım paketlerini.
    Benim en çok kullandığım özelliktir katlanır ayna her zaman araçtan inerken basarım düğmeye kapatırım.
    Valla bende heveslenmiştim 1.2tsi elangance ye

Ben bile heveslendim Serkanım biliyorsun ama işte hendek, işte deve demişler. Bu donanımlarla zor gerçekten...
    Tamam araç alımlı filan ama insanlar donanıma da bakıyorlar artık. Zaten kazara filan hız sabitleyiciyi bari koymuşlar da, onun hatırına bile alacak adam çok.

• Skoda gibi bir firma Doğuş auto nun himayesinden kurtulması gerekir. her ne kadar yüce auto olarak gözüksede Doğuş Auto nun inanılmaz etkisi var.

Skoda rapidin fiyatının açıklanmasını 2 ay bekledim ancak adamlar bir fiyat belirleyemediler.
  • skoda bozmuş gerçekten 2013 araba yapıyolar koydukları donanımlara bak hemde fullu bide ekseat bile donanımlarda geçmiş skodayı walla skodayı istiyorum neden suan skoda aracım war fabia choice 1.4 101bg benzinli arabam war hackback araba artık yetmiyor bana aile biraz genişledi sonra bu arabayı görünce hoşuma gitti ama şu yorumlardan sonra soğumaya başladım bu araçtan... Bide servis yönünden sıkıntı cekmemek için skodayı seçmek istedim tanıdıklarım war servisim yani bide 1.2tsi 105bg 1.4 gibi yakıt tüketimi varmış bilgisi olan paylaşabilirmi şimdiden tşk ederim.. saygılarrr...
  • bi roomster, bi fabia scout 1.6 dizellerin bile esp si bile olmayan full donanıma sahip modelleri 40 bin tl iken rapid in onlardan daha iyi donanıma sahip olup da aynı fiyata satılabileceği ihtimalini vermiyorum. rapidin donanımı, iç ve dış dizaynı, hatta beğenmediğiniz iç yapısı bile roomster ve scouttan çok daha iyi duruyor. daha nesini küçümsüyorsunuz ki? aynı fiyata verirlerse ben de ilk alıcılarından olurum rapidin. ama 40 bine alınabileceğini tahmin bile etmiyorum. eğer öyle olursa kim alır ki scoutu.
  • Elegancede aynalarda sinyalde yok galiba
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.