Şimdi Ara

Skoda Rapid Sedan (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.079
Cevap
27
Favori
281.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skoda d sınıfı arabası olan superb 54 bine inmiş. b sınıfı rapid 40-41 i geçmemeliydi bence. segment olarak 301 ve c-elize ile aynı fiyat aralığında olmalıydı.
  • Hatta superb 1.4 tsi 47bin octavia 1.6 tdi bu rakamlarda leon dizel 46 otomatik ve fullu 53 bin bu rakamlar varken arac almanin tam zamani rapidi sanirim eldeki eski kasa araclar bitene kadar getirmezler yada dogus bize bi kazik dusunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bence bu skoda, arabalara gelecek 2013 zamlarını bekliyor, ona göre daha yüksek fiyat çekebilecekler, başka bir açıklaması olamaz.
  • Uyduruk Rapid'e para verene kadar Leon FR, olmadı 10 daha koyup Superb yada Passat/Insignia almak daha akıllıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murti82

Arkadaşlar bence bu skoda, arabalara gelecek 2013 zamlarını bekliyor, ona göre daha yüksek fiyat çekebilecekler, başka bir açıklaması olamaz.

çeksinler satabilecekler mi ??
  • Ayıptır ya,lafta Aralık sonunda satışa sunulacaktı araçlar fuarda öyle denmişti.Ocağın ortası oldu hala ne bir fiyat bilgisi var nede satış tarihi.
  • Şimdi bu aracın rakipleri (her ne kadar rapid'in daha kaliteli olduğunu düşünsemde) 301,c elysee,makyajdan sonra iyileştirilen linea,accent blue.Özellikle 301 ve c elysee ciddi rakibi olacak ama bu sınıfta araç alacak adam gidipte bu arabanın full versiyonuna 50 bin vermez.Rakipleri ile arasında neredeyse 10 bin tl fark olur.
    c elysee ve 301 geçen karşılaştırdım fiyatları arasında 50 tl fark var ama citroen ufak tefek özellikleri ile daha dolu bir araç oluyor.Mesela ikisininde full versiyonuna bakınca 301'de piriz yok ama c elysee'de var.Neyse bütün bunları toplayınca maksimum 42 bin gibi bir fiyat yapıyor rakipleri -10 bin tl fark gerçekten fazla.Araç o fiyattan girerse kesinlikle ölü doğar ve ellerinde patlar.Kaldıki geç rakipleri oktavia alınır o paraya zaten..

Elegance donanım maksimum 43 bin gibi verirlerse işte o zaman satışlar patlar.Bu arabalara ilgi çok olur.Mahallemde dahi iki kişi bu kadar kısa zamanda c elysee aldı ikiside dizel ve biri taksi

• Yahu arkadaşlar hala bir haber yokmu malatya SKODA ya sordum ayın inden sonra gelecek dedi ama bekliyoruz bizde eğer fiyatı uygun ve hazierandada ödemeye başlarsak 1.2 tsi almak istiyorum sizce nasıl 1.2 tsi motor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Yahu arkadaşlar hala bir haber yokmu malatya SKODA ya sordum ayın inden sonra gelecek dedi ama bekliyoruz bizde eğer fiyatı uygun ve hazierandada ödemeye başlarsak 1.2 tsi almak istiyorum sizce nasıl 1.2 tsi motor?

Hocam, o motor gayet başarılı. Yeni bir motor değil; halihazırda Ibiza, Leon, Jetta gibi araçlarda kullanılmış ve şu anda Golf Mk7'de görev yapan bir ünite.
    Motora laf yok; mesela Accent Blue 1.6 128 HP ile 10.1 saniyede hızlanırken; Rapid 1.2 105 HP ile 10.4 saniyede 100km/saat hıza çıkmaktadır.
    O kadar verilmli bir motor. Yakıt tüketimi de ideal. Elbet bir dizel kadar olamaz; ama benzinliler içinde çok iyi bir yerdedir. Vergi avantajını da unutmamak lazım.
  • Güzel bi B sınıfı sedan olmuş.

Skoda Rapid Sedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

Yahu arkadaşlar hala bir haber yokmu malatya SKODA ya sordum ayın inden sonra gelecek dedi ama bekliyoruz bizde eğer fiyatı uygun ve hazierandada ödemeye başlarsak 1.2 tsi almak istiyorum sizce nasıl 1.2 tsi motor?

Hocam, o motor gayet başarılı. Yeni bir motor değil; halihazırda Ibiza, Leon, Jetta gibi araçlarda kullanılmış ve şu anda Golf Mk7'de görev yapan bir ünite.
    Motora laf yok; mesela Accent Blue 1.6 128 HP ile 10.1 saniyede hızlanırken; Rapid 1.2 105 HP ile 10.4 saniyede 100km/saat hıza çıkmaktadır.
    O kadar verilmli bir motor. Yakıt tüketimi de ideal. Elbet bir dizel kadar olamaz; ama benzinliler içinde çok iyi bir yerdedir. Vergi avantajını da unutmamak lazım.

Bilgileriniz için çok teşekkür ederim bakalım kesemize uyarsa neden olmasın diyoruz.Hayırlısı olsun hepimizin adına...!!!

• Çok begendim yol tutusu, fren mesafesi, ncap'ten 5 yıldızıyla gayet guzel. Ancak dizelin fiyatını 40'a cekerlerse cok satar. Hem linea, hem aveo, hem symbol musterilerini çekerler. Accent blue ile kapışırlar ama fiyatı 40'a cekmeleri lazım. Ama 46'ya dizelle zor.
  • Beyler bu ne zaman geliyormuş ? Fuarda en beğendiğim araba olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Beyler bu ne zaman geliyormuş ? Fuarda en beğendiğim araba olmuştu

Eli kulağında diyelim hocam.
    Muhtemelen 2013 modellerin gelmesi bekleniyor.

1.2 TSI Elegance 41 bin
    1.6 TDI Elegance ise 46 bin lira olarak lanse edilmesi öğrenilen bilgiler doğrultusunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 12 Ocak 2013; 21:25:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Beyler bu ne zaman geliyormuş ? Fuarda en beğendiğim araba olmuştu

Eli kulağında diyelim hocam.
    Muhtemelen 2013 modellerin gelmesi bekleniyor.

1.2 TSI Elegance 41 bin
    1.6 TDI Elegance ise 46 bin lira olarak lanse edilmesi öğrenilen bilgiler doğrultusunda...

Ben alayım hocam
    530lt bagaj var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 12 Ocak 2013; 21:44:13 >
  • Avrupadaki motor seçenekleri arasında TSI ve TDI motorun Greenline versiyonu mevcut.Yani Volkswagendeki bluemotion denilen olay.normal TSI ve TDI motorlara göre Greenline olanlar yarım litre civarı daha az yakıyor.Skodanın sitesine bakınca Greenline versiyon TSI ve TDI motor gözükmüyor!birde avrupada 1.2 TSI 86 hp motorda var.

1.2 TSI 105 hp yakıt tüketimi : şehir içi 6.9 lt ,şehir dışı : 4.6 lt, karışık : 5.4 lt
    1.2 TSI 105 hp Greenline yakıt tüketimi : şehir içi :6.4 lt, şehir dışı : 4.3 lt , karışık: 5.1 lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 12 Ocak 2013; 21:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Ben alayım hocam
    530lt bagaj var

Serkan cidden öneririm. Jetta'nın kardeşi gibi oldu araç.
    Bakma adı B segmenti ama mevcut kasa Octavia'dan fazla dingil ve diz mesafesi sunuyor. Hani resmen B segmenti eksikliğine bakarak B denmiş gibi bir şey olmuş. Buna C deseler, Yeni Octavia'ya ne diyecekler karmaşasından B olarak geçiyor.

Üstelik benzinli / dizel motor arasında çok fiyat farkı yok. Dizel motor kendini kanıtlamış bir ünite. Full versiyon 46 bin lira gayet iyi muadilleri düşünüldüğünde.
    Aracı almadan bu tanıtılsaydı beklerdim bunu harbiden. Ama belli olmaz belki yaza bununla bir takas yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 12 Ocak 2013; 21:54:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Uyduruk Rapid'e para verene kadar Leon FR, olmadı 10 daha koyup Superb yada Passat/Insignia almak daha akıllıca.

Kolay mı öyle 10 daha koymak.O zaman herkes gider passat, superb, insignia alır..

Ayrıca Fabia Sedan bazı ülkelerde Rapid adıyla satılıyor.Bu Rapid ile ülkemizde ki rapid bir değil.

Fabia Sedan;
     Skoda Rapid Sedan
  • quote:

quote:

Ben alayım hocam
    530lt bagaj var

Bakma adı B segmenti ama mevcut kasa Octavia'dan fazla dingil ve diz mesafesi sunuyor. Hani resmen B segmenti eksikliğine bakarak B denmiş gibi bir şey olmuş. Buna C deseler, Yeni Octavia'ya ne diyecekler karmaşasından B olarak geçiyor.

Üstelik benzinli / dizel motor arasında çok fiyat farkı yok. Dizel motor kendini kanıtlamış bir ünite. Full versiyon 46 bin lira gayet iyi muadilleri düşünüldüğünde.
    Aracı almadan bu tanıtılsaydı beklerdim bunu harbiden. Ama belli olmaz belki yaza bununla bir takas yaparım.

Evet hocam boyutları ile B sınıfını aşmış bi araç,bagajda fena değil ama tek sorun vergi tekrar en üst limitten vergi vermek can sıkıcı olur...
    Ama 1.2 motorlusu alınabilir

• quote:

quote:

quote:

Ben alayım hocam
    530lt bagaj var

Evet hocam boyutları ile B sınıfını aşmış bi araç,bagajda fena değil ama tek sorun vergi tekrar en üst limitten vergi vermek can sıkıcı olur...
    Ama 1.2 motorlusu alınabilir

Evet, 1.2 TSI Elegance ideal olur cidden.

41 lira fiyatı olacak muhtemelen. Beyaz renk alınırsa ve sıkı pazarlıkla 40 olur bu. (Benim aracı versem, direkt alırım bunu. Galeriye öylesine bir sorduğumda 40'a alırız demişti )... Şaka bir yana dizelden vazgeçebilsem alırım. Bir kez daha sıfır araç kokusu hiç de fena olmaz hani.
    10.4 saniyede hızlanıyor. Benim araç 11 saniye vallahi.
    1.2 TSI zaten ilk niyetlendiğim motordu biliyorsun Serkan. Sakin kullanırsan dizele yakın değerler veren bir motor.
    En önemli olayı da vergi. 414 lirayı ödemek için ayın 15'ini bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.